Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Poze concert Helloween - Pumpkins United la Romexpo - 2017 Poze de la concertul lui Ștefan Bănică - primul show de Crăciun din 2017 Ana Munteanu, câștigătoarea emisiunii Vocea României 2017Ana Munteanu a câștigat Vocea României 2017, aducând victoria în echipa Smiley - VIDEO INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Videoclip oficial: Paloma Faith - Crybaby

Artista britanică Paloma Faith deschide un nou capitol discografic lansând un videoclip intrigant, cu iz de film SF. Single-ul pentru care a fost filmat clipul se numește ”Crybaby”, o piesă scrisă de artistă în colaborare cu producătorul englez Starsmith, ce a lucrat anterior cu Ellie Goulding și Kylie Minogue.

”Sunt foarte, foarte entuziasmată să vă prezint videoclipul piesei ”Crybaby”. Clipul este rezultatul colaborării dintre mine și Thomas James. Thomas este un regizor incredibil, care mi-a înțeles cu adevărat viziunea creativă!”, a transmis Paloma Faith pe pagina sa de Facebook.

Noul single ”Crybaby” este primul extras de pe albumul ”The Architect”, un material ce abordează o tematică diferită de celelalte 3 discuri lansate până acum.

""The Architect" este un album prin intermediul căruia observ ambientul social. Mi-am propus să nu mai scriu despre iubire. Am vrut să privesc dincolo de lumea mea interioară. Vorbesc despre politică din perspectiva oricărui bărbat sau femeie, observând motivele pentru care oamenii suferă. Fiecare piesă de pe album este un episod diferit din lumea socio-politică pe care am analizat-o", a detaliat Paloma Faith în comunicatul de presă ce anunță lansarea albumului.

”The Architect” va fi lansat pe 17 noiembrie prin intermediul Sony Music. Discul conține 15 piese în format standard și 19 în format deluxe.

Tracklist ”The Architect” - Paloma Faith: 

 1. Evolution ft. Samuel L. Jackson
 2. The Architect
 3. Guilty
 4. Crybaby
 5. I’ll Be Gentle ft. John Legend
 6. Politics of Hope ft. Owen Jones
 7. Kings and Queens
 8. Surrender
 9. Warrior
 10. Til I’m Done
 11. Lost and Lonely
 12. Still Around
 13. Pawns ft. Baby N’Sola, Janelle Martin & Naomi Miller
 14. WW3
 15. Love Me As I Am

Deluxe:

 1. Power to the Peaceful
 2. Tonight's Not the Only Night
 3. My Body
 4. Price of Fame

Citește mai multe despre Paloma Faith
Videoclipuri cu Paloma Faith
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE