Urmărește-ne în Social Media

Paloma Faith - Guilty

Paloma Faith continuă povestea albumului ”The Architect” cu piesa ”Guilty”. Single-ul are ca inspirație un eveniment politic important, ale cărui efecte le resimțim și astăzi.

”Piesa aceasta este despre regret. Poate avea multe semnificații pentru fiecare în parte. Ar putea fi vorba despre regretul cu care rămâi din cauza unei relații eșuate, sau din cauza a ceva ce i-ai făcut cuiva și nu ar fi trebuit. A fost inspirată de atmosfera de după Brexit. Îmi imaginam cum trebuie să te simți știind că ai votat pentru asta și apoi să-ți dai seama că ai făcut o mare greșeală, înțelegând că repercursiunile ar putea fi distructive. Indiferent ce înseamnă piesa asta pentru tine, sper să te ajute...”, a detaliat Paloma Faith.

Noul single ”Guilty” este acompaniat de un videoclip ce duce mai departe firul epic al clipului anterior, ”Crybaby”. Amebele melodii se regăsesc pe albumul ”The Architect”, un material ce abordează o tematică diferită de celelalte 3 discuri lansate până acum.

""The Architect" este un album prin intermediul căruia observ ambientul social. Mi-am propus să nu mai scriu despre iubire. Am vrut să privesc dincolo de lumea mea interioară. Vorbesc despre politică din perspectiva oricărui bărbat sau femeie, observând motivele pentru care oamenii suferă. Fiecare piesă de pe album este un episod diferit din lumea socio-politică pe care am analizat-o", a detaliat Paloma Faith în comunicatul de presă ce anunță lansarea albumului.

”The Architect” va fi lansat pe 17 noiembrie prin intermediul Sony Music. Discul conține 15 piese în format standard și 19 în format deluxe.

Tracklist ”The Architect” - Paloma Faith: 

 1. Evolution ft. Samuel L. Jackson
 2. The Architect
 3. Guilty
 4. Crybaby
 5. I’ll Be Gentle ft. John Legend
 6. Politics of Hope ft. Owen Jones
 7. Kings and Queens
 8. Surrender
 9. Warrior
 10. Til I’m Done
 11. Lost and Lonely
 12. Still Around
 13. Pawns ft. Baby N’Sola, Janelle Martin & Naomi Miller
 14. WW3
 15. Love Me As I Am

Deluxe:

 1. Power to the Peaceful
 2. Tonight's Not the Only Night
 3. My Body
 4. Price of Fame

PUBLICITATE
Comentarii