Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

VIDEO: Paloma Faith - "Only Love Can Hurt Like This", live la David Letterman

"Asta vrem să auzim în fiecare seară", a exclamat David Letterman după prestația susținută de Paloma Faith în cadrul emisiunii Late Show de pe CBS. Tânăra artistă britanică a interpretat live piesa "Only Love Can Hurt Like This", de pe albumul "A Perfect Contradiction", stârnind la final ropote de aplauze.
Paloma Faith -

Paloma Faith - "Only Love Can Hurt Like This" - David Letterman

Paloma Faith a primit un val de aprecieri din partea lui David Letterman după interpretarea hitului "Only Love Can Hurt Like This". Îmbrăcată într-o rochie de gală, tânăra artistă a interpretat cu dezinvoltură melodia ce îi pune în valoare timbrul vocal și ambitusul, vrăjind atât audiența, cât și gazda emisiunii.

"Asta e tot ce îți poți dori. Un concert foarte bun. Mamă! A fost încântător. Asta vreau eu și asta vrei și tu (Paul Shaffer)! În fiecare seară", a exclamat David Letterman la finalul prestației.

Paloma Faith este apreciată pentru timbrul distinctiv și stilul său retro. Artista britanică a debutat în 2009 cu albumul "Do You Want The Truth Or Something Beautiful?". Discul a stat 106 săptămâni în UK Albumes Chart, fiind certificat de două ori cu platină. A urmat "Fall to Grace", un nou album dublu certificat cu platină, ce a inclus hituri precum "Picking Up the Pieces" și "30 Minute Love Affair". Cel de-al doilea material din cariera artistei a urcat până pe poziția a 2-a în topul albumelor din Marea Britanie.

Anul acesta, Paloma Faith a lansat cel de-al treilea disc din carieră, "A Perfect Contradiction". Materialul s-a clasat pe locul 2 în topul albumelor din UK, piesa "Only Love Can Hurt Like This" devenind Number One în Australia și intrând în top 10 în Anglia. Melodia este compusă de Diane Warren, ce a scris piese și pentru Whitney Houston, Cher și Christina Aguilera.

Paloma Faith - "Only Love Can Hurt Like This"

Citește mai multe despre Paloma Faith
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
AC/DC anunță lansarea albumului "Rock or Bust" și plecarea din trupă a lui Malcolm Young

AC/DC a dezvăluit că noul album al formației se numește "Rock or Bust" și va fi lansat anul acesta. Din...

Închide