Urmărește-ne în Social Media

Ingrid Michaelson, ZAYN - To Begin Again

Ingrid Michaelson și ZAYN se bucură de schimbarea care-ți oferă speranța unui viitor mai bun. ”To Begin Again” este o piesă cu mesaj social, mulată pe realitățile tumultoase ale pandemiei.

Emoționanta baladă este compusă de Ingrid Michaelson și ZAYN în colaborare cu Sarah Aarons și prezintă instantanee din viața noastră actuală, sub efectul COVID-19 și al speranței aduse de vaccin. Mesajul transmis în versuri are și o ușoară conotație politică, Ingrid mărturisind că s-a simțit inspirată să scrie piesa "To Begin Again" după ce Joe Biden a câștigat alegerile.

"Am compus piesa "To Begin Again" în noaptea în care Biden a câștigat alegerile. Era atât de multă bucurie în jurul  meu. Se auzeau oameni ciocnind pahare. Fluierături. Aplauze. Oameni cântând!", a detaliat Ingrid.

Zayn și-a exprimat recent public frustrarea de a fi încă o dată omis pe lista nominalizărilor la Premiile Grammy. După mai multe ediții în care numele său a fost ignorat, artistul a scris un mesaj pe Twitter prin care sugerează că întregul proces de selecție este o mare făcătură.

Artistul a lansat în ianuarie albumul  "Nobody Is Listening", ce include single-urile "Better" și "Vibez". Acest material, însă, nu a fost eligibil pentru nominalizările la Grammy, perioada în care ar fi trebuit să se încadreze fiind 1 septembrie 2019 - 31 august 2020.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

ZAYN lansează piesa "Vibez" și anunță un album nou - AUDIO

ZAYN începe anul în forță cu două vești. Artistul de 27 de ani lansează o nouă piesă, dar și un material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor săptămâna viitoare. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

ZAYN - Better
ZAYN - Better

Piesa "Vibez" marchează prima lansare a lui ZAYN în 2021, fiind, în același timp, și cel de-al doilea single de pe viitorul album, "Nobody Is Listening". Este cel de-al treilea disc din cariera solo a muzicianul și va fi lansat pe 15 ianuarie.

"Vibez" este o melodie ce debordează de senzualitate. Este dedicată modelului Gigi Hadid, iubita și mama copilului său. Încărcate de insinuări, versurile vorbesc de atingeri, energii, apartenență și afecțiune.

Anterior acestui single, ZAYN a lansat "Better", o baladă în versurile căruia Zayn privește retrospectiv la evoluția relației sale cu Gigi. Albumul "Nobody Is Listening" conține 11 piese și se anunță a fi "cel mai personal proiect de până acum", după cum a declarat muzicianul.

Tracklist "Nobody Is Listening":

 1. Calamity
 2. Better
 3. Outside
 4. Vibez
 5. When Love’s Around (feat. Syd)
 6. Connexion
 7. Sweat
 8. Unf**kwitable
 9. Windowsill (feat. Devlin)
 10. Tightrope
 11. River Road

Zayn Malik a cunoscut succesul odată cu înființarea trupei One Direction. În 2015, artistul a părăsit formația și a început o carieră solo, marcată până acum de două albume lansate, "Mind of Mine" (2016) și "Icarus Falls" (2018), piese ce au cucerit topurile, numeroase premii muzicale și diverse colaborări cu artiști precum Taylor Swift, Nicki Minaj și Sia.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
CLOSE
CLOSE