Urmărește-ne în Social Media

Ingrid Michaelson, ZAYN - To Begin Again

Ingrid Michaelson și ZAYN se bucură de schimbarea care-ți oferă speranța unui viitor mai bun. ”To Begin Again” este o piesă cu mesaj social, mulată pe realitățile tumultoase ale pandemiei.

Emoționanta baladă este compusă de Ingrid Michaelson și ZAYN în colaborare cu Sarah Aarons și prezintă instantanee din viața noastră actuală, sub efectul COVID-19 și al speranței aduse de vaccin. Mesajul transmis în versuri are și o ușoară conotație politică, Ingrid mărturisind că s-a simțit inspirată să scrie piesa "To Begin Again" după ce Joe Biden a câștigat alegerile.

"Am compus piesa "To Begin Again" în noaptea în care Biden a câștigat alegerile. Era atât de multă bucurie în jurul  meu. Se auzeau oameni ciocnind pahare. Fluierături. Aplauze. Oameni cântând!", a detaliat Ingrid.

Zayn și-a exprimat recent public frustrarea de a fi încă o dată omis pe lista nominalizărilor la Premiile Grammy. După mai multe ediții în care numele său a fost ignorat, artistul a scris un mesaj pe Twitter prin care sugerează că întregul proces de selecție este o mare făcătură.

Artistul a lansat în ianuarie albumul  "Nobody Is Listening", ce include single-urile "Better" și "Vibez". Acest material, însă, nu a fost eligibil pentru nominalizările la Grammy, perioada în care ar fi trebuit să se încadreze fiind 1 septembrie 2019 - 31 august 2020.

Comentarii