Urmărește-ne în Social Media

pop

ZAYN - What I Am (lyric video)

ZAYN a revenit în atenția ascultătorilor cu piesa "What I Am", extrasă de pe viitorul său album, "Room Under the Stairs". Este disponibilă de ascultat în articol.

Publicat

pe

Zayn Malik, fostul membru al trupei One Direction, a lansat single-ul emoționant "What I Am". Vulnerabil și onest, cântecul este marcat de instrumente live, versuri poetice și evidențiază dorința lui ZAYN pentru o muzică sinceră și autentică.

"Room Under the Stairs" este cel de-al patrulea album din cariera lui ZAYN și urmează să fie lansat oficial pe 17 mai 2024. Creat în ultimii șase ani în studioul său din Pennsylvania, discul explorează teme precum descoperirea de sine, vindecarea sau evoluția personală, iar fiecare melodie s-a dorit a fi o conversație directă cu ascultătorul.

Noul sunet abordat de ZAYN în "Room Under the Stairs" transcende baladele r'n'b cu care și-a obișnuit fanii. Artistul și-a dorit să iasă din zona din confort, să își pună în valoare vocea cu influențe folk și pop.

Albumele anterioare ale lui ZAYN, "Mind of Mine" (2016), "Icarus Falls" (2018) și "Nobody Is Listening" (2021) au atins pozițiile 1, 61 și, respectiv, 44 în Billboard 200. Cântărețul - primul membru One Direction care a ales o carieră solo - a ajuns anterior cu două single-uri în top 5 în Billboard Hot 100. Este vorba despre "Pillowtalk" (nr. 1) și "I Don’t Wanna Live Forever" (nr. 2).

Trending