Urmărește-ne în Social Media

Dirty Shirt - Don't Care (25 Years Later Remake)

Dirty Shirt a lansat videoclipul "Don't Care", un remake pentru piesa cu același nume apărută pe primul album intitulat "Very Dirty", înregistrat în 1999 la Gras Transilvan din Cluj-Napoca. Materialul este disponibil în articol.

Lansarea videoclipului piesei "Don't Care" marchează, de asemenea, cel de-al treilea episod al seriei "Dirty Shirt's Pandemic Special", în care cei din trupă povestesc despre începuturile formației, participările la festivalurile din acele vremuri, dar și câteva întâmplări hazlii.

Pentru anul 2022, formația maramureșeană Dirty Shirt pregătește un turneu european pentru promovarea viitorului material discografic. Albumul este programat să apară la finalul acestui an, la o distanță de doi ani de precedentul material intitulat "Letchology" (2019), și va include pe lângă piesele: "Geamparalele", "Away", pentru care formația a lansat deja videoclipuri, colaborări cu Benji de la Skindred, Caliu (Taraf de Caliu) sau Paul Ilea.

Dirty Shirt este una din cele mai originale și iubite formații de rock din România, cunoscută datorită măiestriei cu care combină elementele muzicale moderne din rock/metal cu influențe tradiționale din Europa de Est, dar și world music, funk, electro, etc.

Ascensiunea formației maramureșene în ultimii ani, atât în țară cât și în străinătate, este una remarcabilă. Odată cu lansările albumelor "Freak Show" în 2013 și "Dirtylicious" în 2015, aclamate în unanimitate de presă și public, au urmat turnee susținute în țară și în Europa, care s-au încununat cu locul 2 la finala internațională a celui mai mare concurs de muzică rock independentă din lume, Wacken Metal Battle, al premiului "Best Romanian Act Metal" la Maximum Rock Awards 2014, cât și al titlului de "Best Romanian Rock Ambassador" în cadrul Metalhead Awards 2014.

PUBLICITATE
Comentarii