Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică"

Videoclip oficial: ZAYN - Vibez

După ce a anunțat un album nou și le-a prezentat fanilor o piesă proaspătă, ZAYN revine în atenția publicului și cu un material video. Artistul britanic a lansat videoclipul melodiei "Vibez". Te invităm să-l urmărești în articol.

La sfârșitul săptămânii trecute, ZAYN lansa "Vibez", cel de-al doilea single de pe viitorul album, "Nobody Is Listening". "Vibez" este o melodie ce debordează de senzualitate. Este dedicată modelului Gigi Hadid, iubita și mama copilului său. Încărcate de insinuări, versurile vorbesc de atingeri, energii, apartenență și afecțiune.

Acum, artistul își delectează fanii și cu un videoclip. Regizat de Ben Mor și produs de London Alley, clipul îl are în prim plan pe ZAYN punând în scenă un one-man show, trecând prin diferite decoruri și scenografii. În cele din urmă, el ajunge să urmărească spectacolul din perspectiva publicului.

Albumul "Nobody Is Listening" va fi lansat pe 15 ianuarie și reprezintă cel de-al treilea material discografic din cariera solo a lui ZAYN. Discul conține 11 piese, listate mai jos:

Tracklist "Nobody Is Listening":

 1. Calamity
 2. Better
 3. Outside
 4. Vibez
 5. When Love’s Around (feat. Syd)
 6. Connexion
 7. Sweat
 8. Unf**kwitable
 9. Windowsill (feat. Devlin)
 10. Tightrope
 11. River Road

Zayn Malik a cunoscut succesul odată cu înființarea trupei One Direction. În 2015, artistul a părăsit formația și a început o carieră solo, marcată până acum de două albume lansate, "Mind of Mine" (2016) și "Icarus Falls" (2018), piese ce au cucerit topurile, numeroase premii muzicale și diverse colaborări cu artiști precum Taylor Swift, Nicki Minaj și Sia.

Citește mai multe despre Zayn
Videoclipuri cu Zayn
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE