Urmărește-ne în Social Media

ZAYN - Vibez

După ce a anunțat un album nou și le-a prezentat fanilor o piesă proaspătă, ZAYN revine în atenția publicului și cu un material video. Artistul britanic a lansat videoclipul melodiei "Vibez". Te invităm să-l urmărești în articol.

La sfârșitul săptămânii trecute, ZAYN lansa "Vibez", cel de-al doilea single de pe viitorul album, "Nobody Is Listening". "Vibez" este o melodie ce debordează de senzualitate. Este dedicată modelului Gigi Hadid, iubita și mama copilului său. Încărcate de insinuări, versurile vorbesc de atingeri, energii, apartenență și afecțiune.

Acum, artistul își delectează fanii și cu un videoclip. Regizat de Ben Mor și produs de London Alley, clipul îl are în prim plan pe ZAYN punând în scenă un one-man show, trecând prin diferite decoruri și scenografii. În cele din urmă, el ajunge să urmărească spectacolul din perspectiva publicului.

Albumul "Nobody Is Listening" va fi lansat pe 15 ianuarie și reprezintă cel de-al treilea material discografic din cariera solo a lui ZAYN. Discul conține 11 piese, listate mai jos:

Tracklist "Nobody Is Listening":

 1. Calamity
 2. Better
 3. Outside
 4. Vibez
 5. When Love’s Around (feat. Syd)
 6. Connexion
 7. Sweat
 8. Unf**kwitable
 9. Windowsill (feat. Devlin)
 10. Tightrope
 11. River Road

Zayn Malik a cunoscut succesul odată cu înființarea trupei One Direction. În 2015, artistul a părăsit formația și a început o carieră solo, marcată până acum de două albume lansate, "Mind of Mine" (2016) și "Icarus Falls" (2018), piese ce au cucerit topurile, numeroase premii muzicale și diverse colaborări cu artiști precum Taylor Swift, Nicki Minaj și Sia.

Comentarii