Urmărește-ne în Social Media

ZAYN - Love Like This

După doi ani, ZAYN a revenit în atenția fanilor cu un single proaspăt. Melodia se intitulează "Love Like This" și este însoțită de un videoclip disponibil în articol.

"Love Like This" este single-ul de debut al lui ZAYN cu casa de discuri Mercury Records. Mai mult, este prima melodie nouă în doi ani, de la albumul "Nobody Is Listening". Versurile piesei vorbesc despre acea dragoste intensă pentru care merită să-ți asumi orice risc.

"Love Like This" este lansată alături de un videoclip regizat de Ivanna Borin și Frank Borin și filmat la New York. ZAYN conduce o motocicletă și își curtează partenera. Perechea împărtășește sărutări aprinse pe tot parcursul videoclipului, schimbând priviri cochete înainte de a se ridica la cer, o imagine poetică despre iubirea care te duce în al nouălea cer.

Albumele anterioare ale lui ZAYN, "Mind of Mine" (2016), "Icarus Falls" (2018) și "Nobody Is Listening" (2021) au atins pozițiile 1, 61 și, respectiv, 44 în Billboard 200. Cântărețul - primul membru One Direction care a ales o carieră solo - a ajuns anterior cu două single-uri în top 5 în Billboard Hot 100. Este vorba despre "Pillowtalk" (nr. 1) și "I Don’t Wanna Live Forever" (nr. 2).

Comentarii