Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Videoclip oficial: ZAYN - Better

Proaspăt devenit tătic, Zayn lansează videoclipul unei piese emoționante, intitulate ”Better”. În versurile acestei balade R&B, artistul pare să relateze istoricul relației sale alături de Gigi Hadid, mărturisindu-i totodată iubirea.

Se împlinesc doi ani de la ultima lansare a lui ZAYN, "Icarus Falls" din 2018 fiind precedentul album lansat. Artistul a ales un moment oportun pentru revenirea sa în atenția publicului, toată presa glossy scriind în ultimele ore despre faptul că a devenit tată și că iubita lui, modelul Gigi Hadid, a dat naștere unei fetițe.

Noul single "Better", în versurile căruia Zayn privește retrospectiv la evoluția relației sale cu Gigi, este lansat împreună cu un videoclip regizat de Ryan Hope, care semnează și clipul "iT’s YoU", ajuns la 3,5 miliarde de vizualizări pe YouTube.

Piesa nouă anunță și lansarea celui de-al treilea material de studio al artistului, un album care se anunță a fi "cel mai personal proiect de până acum".

"Deținând controlul total asupra celui de-al treilea album, ZAYN face muzica pe care și-a dorit dintotdeauna să o facă", apare într-un comunicat de presă lansat odată cu apariția noului single.

Zayn Malik a părăsit formația One Direction în martie 2015, de atunci lansând două albume solo: "Mind of Mine" și "Icarus Falls". Artistul declara la momentul ruperii One Direction că își dorește să ducă o viață liniștită și să fie "un tânăr normal de 22 de ani care să se poată relaxa departe de luminile reflectoarelor". Ulterior acesta a detaliat pentru Billboard că "nu a avut niciodată oportunitatea de a încerca lucruri noi, mai creative, în perioada activității cu trupa", justificându-și astfel dorința unei cariere solo.

Citește mai multe despre Zayn
Videoclipuri cu Zayn
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE