Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Evanescence lansează albumul "The Bitter Truth", cu "Wasted On You" ca prim single

Evanescence își respectă promisiunea făcută fanilor și lansează anul aceste un nou material de studio. Cel de-al cincilea album al formației se numește "The Bitter Truth" și va fi prefațat de single-ul "Wasted On You".

Concert Evanescence la Arenele Romane din București pe 29 iunie 2017

Cu "The Bitter Truth", Evanescence își onorează cuvântul dat anul trecut, când Amy Lee anunța că trupa lucrează la un nou disc și că acesta va sosi pe piață în 2020. Noul material discografic nu are încă o dată oficială de lansare, însă publicul va putea asculta săptămâna aceasta un nou single. Formația oferă unor fani norocoși ocazia de a asculta în premieră noua piesă "Wasted On You".

"Am promis un nou album în 2020 și nu vom permite ca nimic să ne oprească din a ne respecta promisiunea. Suntem mândri să începem să vă împărtășim noul nostru album, "The Bitter Truth", părticică cu părticică, începând cu primul nostru single "Wasted On You", care va apărea vineri (24 aprilie). Vom alege 50 de oameni dintre cei care salvează single-ul aici. Ei vor avea ocazia de a asculta în premieră "Wasted On You" în cadrul unei conferințe pe Zoom cu Amy Lee, ce va avea loc joi!", a anunțat formația.

Împreună cu acest anunț a venit și artwork-ul albumului.

Evanescence - ”The Bitter Truth” (artwork album)

Evanescence - ”The Bitter Truth” (artwork album)

Amy Lee: "Cred că este un album profund - cu semnificații adânci"

Înainte de anunțul oficial al lansării, Amy Lee dezvăluia pentru Loudwire că noile piese surprind o colecție variată de stări și emoții. Vocalista Evanescence a fost inspirată de câteva evenimente marcante din viața sa: noul statut de mamă și pierderea fratelui ei.

"Piesele sunt inspirate de lucruri diferite, nu sunt toate în aceeași notă. (...) E o combinație de multe lucruri... Suntem noi 100%, dar ne-am asumat și riscuri, și cred că este un album profund - cu semnificații adânci...O mare parte din el are foarte multă atitudine", declara Amy Lee.

Recent, Amy Lee și-a încântat fanii cu un recital de acasă, pe care fanii l-au putut urmări live online, în cadrul seriei Together At Home. Amy a interpretat piese din propriul repertoriu, precum "Good Enough", dar și coveruri inedite după "I Wanna Dance With Somebody" de la Whitney Houston și după "Stand By Me" de la Ben E King.

Citește mai multe despre Amy LeeEvanescence
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga a dezvăluit tracklist-ul albumului "Chromatica"

Deși noul album întârzie să apară din cauza pandemiei de coronavirus, Lady Gaga își tine la curent fanii cu privire...

Închide