Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: Beyonce - SPIRIT (soundtrack "The Lion King")

Beyonce ne poartă într-o călătorie spirituală cu noul ei single ”SPIRIT”. Extrasă de pe coloana sonoră a filmului "The Lion King", melodia vine acompaniată de un videoclip ce-și propune să surprindă esența Africii.

Inspirată de noul film "The Lion King", Beyonce își pune amprenta artistică pe noul single "Spirit", încercâmd totodată să nu intervină asupra frumuseții creative pe care o oferă Africa.

"Acest soundtrack este o scrisoare de dragoste adresată Africii și am vrut să ne asigurăm că am găsit cei mai talentați oameni din Africa și nu doar să găsim niște sunete pe care apoi să le reinterpretez", a detaliat Beyonce pentru ABC News.

Noul videoclip "Spirit" a avut premiera la ABC News în cadrul unui documentar intitulat The Lion King: Can You Feel the Love Tonight With Robin Roberts. În video, Beyonce apare alături de fiica sa, Blue Ivy, clipul conținând și secvențe din noua peliculă Disney.

Coloana sonoră a producției "The Lion King" este o radiografie a puterii spirituale, puntea de legătură dintre cele mai frumoase perioade ale vieții și un remediu menit a dizolva orice bariere de ordin temporal. Soundtrack-ul mai reunește o serie de piese interpretate sau scrise de legendarul Elton John, materiale produse de Pharrell Williams și nu numai. Coloana sonoră a filmului „The Lion King” nu este doar un material muzical inedit, ci o experiență unică, ce va proiecta publicul în mijlocul poveștii care a făcut înconjurul planetei.

"The Lion King" este mai mult decât o producție cinematografică bazată pe fundamentul unei povești legendare, este un cumul de emoții și o avalanșă de trăiri copleșitoare, un mijloc ideal de a aduce împreună oameni și de a celebra dragostea prin sanctificarea valorilor familiale.

Citește mai multe despre Beyonce
Videoclipuri cu Beyonce
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE