Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Videoclip oficial: The Carters (Beyonce & Jay-Z) - APES**T

Beyonce și Jay-Z pozează în cuplul perfect, lansând o piesă nouă împreună, sub pseudonimul The Carters. ”APES**T” este noul lor single și are un videoclip filmat la Muzeul Luvru, ce transmite prin simbolistica sa emoții mixte.

Beyonce și Jay-Z sunt The Carters, cuplul cel mai puternic din showbiz, ce nu poate fi zdruncinat nici măcar de infidelitate (Jay-Z a înșelat-o pe Beyonce, subiectul fiind dezbătut în media și în piesele lui Jay-Z). Cei doi artiști au adoptat acest pseudonim simțindu-se inspirați, cel mai probabil, de povestea grupului american de folk Carter Family, ce-i avea în componență pe A.P. Carter, soția sa Sara Carter, și cumnata lui Maybelle Carter. Corespondența este evidentă, The Carters făcând referire la aceleași legături de rudenie: Jay-Z, soția sa, Beyonce, și cumnata lui, Solange.

Strategia de a vorbi în continuare despre scandalul infidelității lui Jay-Z nu este deloc rea, subiectul relației lor fiind oricum imposibil de ocolit. Așa încât, The Carters continuă să vorbească deschis despre viața lor amoroasă, prin versuri cu substrat și videoclipuri cu subînțeles. În noul lor single, ”APES**T”, Beyonce și Jay-Z ne spun că li se pare incredibil că au rămas împreună (”Can't believe we made it”), pozând în videoclip alături de tabloul Mona Lisei, recunoscut pentru semnificațiile contradictorii ce i-au fost atribuite: ideea unei frumuseți incredibile, ce nu pălește, versus ideea unei persoane care-și ascunde emoțiile în spatele unui zâmbet misterios.

În versurile piesei ”APES**T” se face referire și la premiile Grammy, Jay-Z vărsându-și amarul cu privire la ghinionul pe care l-a avut anul acesta, plecând acasă fără niciun trofeu, deși a avut 8 nominalizări: "Tell the Grammys fuck that 0 for 8 shit/ Have you ever seen the crowd goin' apeshit?".

APES**T” este extras de pe primul album lansat de The Carters, Everything Is Love”. Discul a fost pus în vânzare pe nepusă masă, fără un anunț propriu-zis, așa cum obișnuiește să facă Beyonce de ceva timp.

Tracklist The Carters - ”Everything Is Love”:

  1. SUMMER
  2. APESHIT
  3. BOSS
  4. NICE
  5. 713
  6. FRIENDS
  7. HEARD ABOUT US
  8. BLACK EFFECT
  9. LOVEHAPPY

Citește mai multe despre BeyonceJay-ZThe Carters
Videoclipuri cu BeyonceJay-ZThe Carters
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE