Urmărește-ne în Social Media

The Carters (Beyonce & Jay-Z) - APES**T

Beyonce și Jay-Z pozează în cuplul perfect, lansând o piesă nouă împreună, sub pseudonimul The Carters. ”APES**T” este noul lor single și are un videoclip filmat la Muzeul Luvru, ce transmite prin simbolistica sa emoții mixte.

Beyonce și Jay-Z sunt The Carters, cuplul cel mai puternic din showbiz, ce nu poate fi zdruncinat nici măcar de infidelitate (Jay-Z a înșelat-o pe Beyonce, subiectul fiind dezbătut în media și în piesele lui Jay-Z). Cei doi artiști au adoptat acest pseudonim simțindu-se inspirați, cel mai probabil, de povestea grupului american de folk Carter Family, ce-i avea în componență pe A.P. Carter, soția sa Sara Carter, și cumnata lui Maybelle Carter. Corespondența este evidentă, The Carters făcând referire la aceleași legături de rudenie: Jay-Z, soția sa, Beyonce, și cumnata lui, Solange.

Strategia de a vorbi în continuare despre scandalul infidelității lui Jay-Z nu este deloc rea, subiectul relației lor fiind oricum imposibil de ocolit. Așa încât, The Carters continuă să vorbească deschis despre viața lor amoroasă, prin versuri cu substrat și videoclipuri cu subînțeles. În noul lor single, ”APES**T”, Beyonce și Jay-Z ne spun că li se pare incredibil că au rămas împreună (”Can't believe we made it”), pozând în videoclip alături de tabloul Mona Lisei, recunoscut pentru semnificațiile contradictorii ce i-au fost atribuite: ideea unei frumuseți incredibile, ce nu pălește, versus ideea unei persoane care-și ascunde emoțiile în spatele unui zâmbet misterios.

În versurile piesei ”APES**T” se face referire și la premiile Grammy, Jay-Z vărsându-și amarul cu privire la ghinionul pe care l-a avut anul acesta, plecând acasă fără niciun trofeu, deși a avut 8 nominalizări: "Tell the Grammys fuck that 0 for 8 shit/ Have you ever seen the crowd goin' apeshit?".

APES**T” este extras de pe primul album lansat de The Carters, Everything Is Love”. Discul a fost pus în vânzare pe nepusă masă, fără un anunț propriu-zis, așa cum obișnuiește să facă Beyonce de ceva timp.

Tracklist The Carters - ”Everything Is Love”:

 1. SUMMER
 2. APESHIT
 3. BOSS
 4. NICE
 5. 713
 6. FRIENDS
 7. HEARD ABOUT US
 8. BLACK EFFECT
 9. LOVEHAPPY

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Beyonce a lansat albumul "Renaissance". Ascultă noile piese - AUDIO

Beyonce a fost extrem de creativă în perioada pandemiei. Artista a înregistrat trei albume de studio, primul dintre ele, "Renaissance", fiind lansat astăzi, 29 iulie. Toate cele 16 piese incluse pe noul disc pot fi ascultate online, melodiile fiind disponibile în format lyric video.

Publicat

pe

Beyonce - ”Rennaissance”
Beyonce - ”Rennaissance” │ FOTO: Captură YouTube

Noul album "Renaissance" include recentul single "Break My Soul", care a urcat până pe poziția a 7-a în topul US Billboard Hot 100. Materialul a fost scris și produs de Beyonce împreună cu Nova Wav, The-Dream, Symbolyc One, Honey Dijon, Beam, Tricky Stewart, Bloodpop, Skrillex, Hit-Boy, No I.D. și P2J.

Beyonce: "Sper că veți găsi bucurie în această muzică. Sper să vă inspire să vă dați frâu liber"

"Crearea acestui album mi-a oferit un loc în care să visez și să găsesc evadare într-o perioadă înfricoșătoare pentru lume. Mi-a permis să mă simt liberă și aventuroasă într-un timp în care totul părea că stă pe loc. Intenția mea a fost să creez un loc sigur, un loc fără prejudecăți. Un loc în care să fii desprins de perfecționism și de gândire excesivă. Un loc în care să țipi, să te eliberezi, să simți libertatea. A fost o călătorie frumoasă de explorare. Sper că veți găsi bucurie în această muzică. Sper să vă inspire să vă dați frâu liber. Ha! Și să vă simțiți unici, puternici și sexy, așa cum sunteți", a declarat Beyonce în mesajul oficial ce însoțește lansarea albumului.

Cu câteva ore înainte ca albumul "Renaissance" să devină disponibil pe YouTube și pe platformele de streaming, artista a anunțat că acesta este doar primul album dintr-un proiect mai amplu, ce include 3 LP-uri.

"Acest proiect în trei acte a fost înregistrat pe parcursul a trei ani, în perioada pandemiei. O perioadă de stagnare, dar și un timp în care am descoperit că pot fi extrem de creativă", a declarat Beyonce.

Tracklist "Renaissance" - Beyonce:

 1. "I'm That Girl"
 2. "Cozy"
 3. "Alien Superstar"
 4. "Cuff It"
 5. "Energy" (featuring Beam)
 6. "Break My Soul"
 7. "Church Girl"
 8. "Plastic off the Sofa"
 9. "Virgo's Groove"
 10. "Move" (featuring Grace Jones and Tems)
 11. "Heated"
 12. "Thique"
 13. "All Up in Your Mind"
 14. "America Has a Problem"
 15. "Pure/Honey"
 16. "Summer Renaissance"

Lyric Videos: Beyonce - "Renaissance" (Album integral)

Citește în continuare

Albume noi

Beyonce revine cu un nou album de studio - "Renaissance"

Fanii lui Beyonce sunt încântați să afle că vara asta se vor bucura de muzică nouă de la celebra cântăreață. Queen Bey va lansa cel de-al șaptelea album din carieră. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Beyonce
Beyonce │ FOTO: Captură YouTube

După aproape șase ani de la "Lemonade", Beyonce le prezintă fanilor un nou album de studio. Intitulat "Renaissance", discul conține 16 melodii și urmează să fie lansat pe 29 iulie.

Printr-o serie de postări pe rețelele sociale, titlul albumului și data lansării au fost dezvăluite simultan pe Twitter, Spotify, Apple Music și Tidal. În plus, Beyonce și-a actualizat biografia personală pe Twitter și Instagram, iar pe site-ul ei apar detalii despre album.

Interesant este faptul că albumul are subtitlul "act i", sugerând că Beyonce are pregătită și mai multă muzică pe care să o împărtășească cu ascultătorii săi.

Deși nu a mai lansat un album solo din 2016, artista a colaborat cu JAY-Z în 2018 pentru "Everything Is Love". În 2019, Beyonce a lansat materialul "The Lion King: The Gift", coloana sonoră a filmului "The Lion King". În 2020, a lansat single-ul "Black Parade", iar anul trecut a contribuit cu piesa "Be Alive" la filmul "King Richard".

Citește în continuare