Urmărește-ne în Social Media

The Carters (Beyonce & Jay-Z) - APES**T

Beyonce și Jay-Z pozează în cuplul perfect, lansând o piesă nouă împreună, sub pseudonimul The Carters. ”APES**T” este noul lor single și are un videoclip filmat la Muzeul Luvru, ce transmite prin simbolistica sa emoții mixte.

Beyonce și Jay-Z sunt The Carters, cuplul cel mai puternic din showbiz, ce nu poate fi zdruncinat nici măcar de infidelitate (Jay-Z a înșelat-o pe Beyonce, subiectul fiind dezbătut în media și în piesele lui Jay-Z). Cei doi artiști au adoptat acest pseudonim simțindu-se inspirați, cel mai probabil, de povestea grupului american de folk Carter Family, ce-i avea în componență pe A.P. Carter, soția sa Sara Carter, și cumnata lui Maybelle Carter. Corespondența este evidentă, The Carters făcând referire la aceleași legături de rudenie: Jay-Z, soția sa, Beyonce, și cumnata lui, Solange.

Strategia de a vorbi în continuare despre scandalul infidelității lui Jay-Z nu este deloc rea, subiectul relației lor fiind oricum imposibil de ocolit. Așa încât, The Carters continuă să vorbească deschis despre viața lor amoroasă, prin versuri cu substrat și videoclipuri cu subînțeles. În noul lor single, ”APES**T”, Beyonce și Jay-Z ne spun că li se pare incredibil că au rămas împreună (”Can't believe we made it”), pozând în videoclip alături de tabloul Mona Lisei, recunoscut pentru semnificațiile contradictorii ce i-au fost atribuite: ideea unei frumuseți incredibile, ce nu pălește, versus ideea unei persoane care-și ascunde emoțiile în spatele unui zâmbet misterios.

În versurile piesei ”APES**T” se face referire și la premiile Grammy, Jay-Z vărsându-și amarul cu privire la ghinionul pe care l-a avut anul acesta, plecând acasă fără niciun trofeu, deși a avut 8 nominalizări: "Tell the Grammys fuck that 0 for 8 shit/ Have you ever seen the crowd goin' apeshit?".

APES**T” este extras de pe primul album lansat de The Carters, Everything Is Love”. Discul a fost pus în vânzare pe nepusă masă, fără un anunț propriu-zis, așa cum obișnuiește să facă Beyonce de ceva timp.

Tracklist The Carters - ”Everything Is Love”:

  1. SUMMER
  2. APESHIT
  3. BOSS
  4. NICE
  5. 713
  6. FRIENDS
  7. HEARD ABOUT US
  8. BLACK EFFECT
  9. LOVEHAPPY
Comentarii

Industria muzicala

Beyonce a devenit prima femeie de culoare care a ajuns pe locul 1 în Billboard cu o piesă country

Cariera deja prolifică a lui Beyonce beneficiază de o nouă reușită. A devenit prima artistă de culoare care a ajuns pe primul loc în topul Billboard Hot Country Songs.

Publicat

pe

Beyonce reclama Verizon Superbowl 2024
Beyonce reclama Verizon Superbowl 2024 │ FOTO: Verizon

La un an după ce a devenit artista cu cele mai multe Premii Grammy din istorie, Beyonce a doborât un record ce părea aproape imposibil. "Texas Hold 'Em", recenta melodie lansată de cântăreață, a debutat în fruntea topului Hot Country Songs. Mai mult, "16 Carriages", un alt single semnat Beyonce, a ajuns pe locul 9. Cântecele au debutat pe locul 2 și, respectiv, pe locul 38, în Billboard Hot 100.

Mai mult, ambele piese s-au lăudat cu cifre impresionante de streaming și vânzări în prima săptămână de la lansare. Billboard raportează că "Texas Hold 'Em" a obținut 19,2 milioane de stream-uri și 39.000 de vânzări, în timp ce "16 Carriages" a obținut 10,3 milioane de stream-uri și 14.000 de vânzări. De asemenea, "Daddy Lesson", o altă melodie în stilul country lansată de Beyonce în 2016, s-a bucurat de  o creștere în cifrele de streaming, cu un factor de 370%.

Succesul lui Beyonce vine după ce, anul trecut, Tracy Chapman a devenit prima femeie de culoare care a compus o melodie country ajunsă pe locul 1 în topul Billboard. Este vorba de cover-ul piesei "Fast Car", interpretat de Luke Combs.

"Texas Hold 'Em" și "16 Carriages" prefațează noul album pregătit de Beyonce. "Act II" va fi lansat pe 29 martie și marchează cel de-al doilea capitol dintr-o trilogie, ce a debutat în 2022 cu "Renaissance".

Citește în continuare

Muzică nouă

Beyonce a lansat două piese country: "Texas Hold'Em" şi "16 Carriages"

Beyonce a surprins pe toată lumea atunci când fix cu ocazia Superbowl-ului din 2024 a lansat două piese noi, după ceva vreme. E vorba despre "Texas Hold'Em" şi "16 Carriages". Surpriza e cu atât mai mare, deoarece e vorba despre melodii country aici.

Publicat

pe

Beyonce reclama Verizon Superbowl 2024
Beyonce reclama Verizon Superbowl 2024 │ FOTO: Verizon

Se pare că Beyonce ne-a pregătit şi un nou album din acelaşi registru, "Act II", care va sosi în martie 2024. Artista a făcut senzaţie la Superbowl şi apărând într-o reclamă la operatorul Verizon. "Texas Hold'Em" e ceva mai uptempo, country şi western, numai bună de dansat. A apărut deja pe Tidal, YouTube şi Spotify.

A doua piesă nouă, "16 Carriages" e ceva mai lentă, are o orgă care urcă frumos şi o chitară western memorabilă. Beyonce cântă despre ceea ce laşi în urmă şi munca din greu, care te îndepărtează de cei dragi. Nici reclama Verizon nu a fost rea deloc, cu actorul Tony Hale din "Veep" fiindu-i consilier protagonistei, pentru a pune pe roate un stand cu... limonadă.

A mai încercat şi alte business-uri în clip: o versiune proprie de film "Barbie", să vândă un robot care seamănă cu ea şi să ajungă în spaţiu. A apărut şi o controversă în ultimele zile: în ciuda faptului că Beyonce a lansat două piese country, ele nu sunt difuzate pe posturile radio country. Ambele single-uri au urcat în top 3 Apple Music în această săptămână, iar balada a ajuns chiar în topul Spotify Global Top 100. Doar 8 dintre cele 150 de posturi radio country au difuzat melodiile totuşi.

În vârstă de 42 de ani, Beyonce Giselle Knowles-Carter este una dintre marile figuri artistice ale secolului 21. A pornit la drum ca membru al trupei Destiny's Child la final de ani 1990 şi a debutat în cariera solo în 2003, cu albumul "Dangerously In Love". Acum Beyonce ne pregăteşte o trilogie, cu un prim act lansat în 2022 şi al doilea în 2024.

Există şi un film documentar concert despre "Renaissance", care e regizat, scris şi produs de artistă. Prezintă turneul său global şi conţine o piesă nouă surpriză în credits, "My House".

Citește în continuare

Lifestyle

Beyonce a lansat parfumul "Ce Noir" - VIDEO

Beyonce a revenit în atenția fanilor cu un nou parfum, "Ce Noir". Această lansare vine la două săptămâni după ce artista a prezentat cea mai recentă colecție Ivy Park x Adidas, "Ivy Park Noir", o linie de îmbrăcăminte complet neagră, inspirată de genul filmului noir.

Publicat

pe

Beyonce
Beyonce │ FOTO: Captură YouTube

Beyonce a lansat un videoclip ce prezintă noul parfum, iar site-ul său a fost actualizat cu imagini ale noului produs. "Ce Noir" costă 160 de dolari și este disponibil pentru locuitorii din Statele Unite și Canada.

Sticla "Ce Noir" este minimalistă, dintr-un material ce reflectă spectaculos lumina și are un capac în formă de semicerc. Denumirea parfumului, precum și numele artistei sunt gravate elegant pe partea din față.

Creat în Franța și gândit de Beyonce, "Ce Noir" conține ca note de vârf clementină și miere, notele de mijloc sunt trandafir și iasomie de sambac, iar note de bază miros a smirnă namibiană și ambră.

Participanții la turneul Renaissance World Tour au fost primii care au experimentat aroma "Ce Noir". Concertele din Inglewood, California și San Francisco, Atlanta și Washington s-au bucurat de mostre ale parfumului.

De-a lungul carierei, Beyonce a lansat numeroase parfumuri, debutând cu "Heat", un miros gurmand, care a fost lansat în 2010. Datorită popularității sale imense, a fost urmat de o a doua iterație, "Heat Rush". Artista a prezentat fanilor alte două serii - "Pulse" și "Rise".

Citește în continuare