Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Videoclip oficial: AMNA feat. Robert Toma​ - Adorm cu amintirea ta

Amna a lansat o piesă de dragoste alături de Robert Toma, intitulată "Adorm cu amintirea ta". Melodia vorbește despre obsesia față de persoana iubită, ce a rămas prezentă chiar și după ruperea relației.

Compusă de Claudiu Polk (Doddy), Amna, Robert Toma și Christian Theodoru-Ilie, "Adorm cu amintirea ta" este o colaborare ce a prins deja destul de bine în online, urcând până pe poziția 36 în topul YouTube Trending. Melodia descrie în versuri o situație destul de frecvent întâlnită în relații, respectiv aceea a regretului de după o despărțire.

Anterior acestui single, Amna a lansat prima sa piesă alături de fiul ei, David. Intitulată "Fix așa cum ești", piesa vorbește despre semnificația rolului de părinte și despre dragostea maternă, ce nu poate fi descrisă în cuvinte.

Amna este o prezență aparte în industria muzicală. A ajuns cunoscută odată cu lansarea piesei "Tell me why", apreciată în special în Polonia și Spania. Artista are și un album lansat în Japonia, care a ajuns pe primul loc în topul vânzărilor. Au urmat colaborări de succes cu Adda ("Fără aer"), Whats Up ("Arme"), Robert Toma ("În oglindă", "La capătul Lumii"),  Dima ("Cires de mai") și Dorian Popa ("Nu poți să mă uiți").

Anterior colaborării sale cu George Hora, Amna a lansat un featuring cu Robert Toma, pentru piesa "Cine pe cine", și single-ul "Bine cu mine".

Citește mai multe despre AmnaRobert Toma
Videoclipuri cu AmnaRobert Toma
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE