Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER

Videoclip oficial: Pink, Willow Sage Hart - Cover Me In Sunshine

Pink a lansat ”Cover Me In Sunshine”, primul videoclip alături de fiica sa de 9 ani, Willow Sage Hart. Atât duetul, cât și clipul sunt emoționante, relația mamă-fiică făcând ca mesajul melodiei să fie și mai special.

Willow Sage Hart, fetița de 9 ani a lui Pink, a filmat primul ei videoclip alături de mama sa. Melodia "Cover Me In Sunshine", pe care cele două au înregistrat-o împreună, emană optimism, clipul captând relația strânsă dintre cele două.

"Eu și fetița mea am înregistrat o piesă și am făcut un videoclip împreună!! Sperăm să vă aducă tuturor bucurie, gingășie și seninătate", a transmis Pink.

Willow a atras atenția publicului și înainte de acest videoclip, tânăra artistă fiind recent filmată de mama ei cântând această piesă. Clipul urcat pe TikTok a atras extrem de multe aprecieri, de aici venind, probabil, și ideea înregistrării unui videoclip.

Anul trecut, Pink a înregistrat primul ei duet cu artistul de muzică country Keith Urban. Single-ul pe care cei doi l-au lansat împreună se numește "One Too Many" și este o baladă despre nevoia de a te desprinde de trecut și de vicii care-ți încețoșează viziunea. Urban a mărturisit că după ce piesa a fost înregistrată și mixată în versiune solo, și-a dat seama că are nevoie de un partener pentru duet, și cum "a iubit întotdeauna" vocea lui Pink, alegerea a fost simplă.

Citește mai multe despre Pink
Videoclipuri cu Pink
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE