Urmărește-ne în Social Media

AMNA X Robert Toma - De La Dragoste La Ură

AMNA și Robert Toma colaborează din nou și lansează "De La Dragoste La Ură", o piesă plină de sensibilitate și durere. Te invităm să urmărești videoclipul muzical.

Compusă de AMNA, Robert Toma și Mircea Pavilcu (Zen), "De La Dragoste La Ură" explorează o gamă variată de stări care apar într-o poveste de iubire. Extazul se împletește cu agonia, amintirile plăcute sunt umbrite de răni, toate alcătuind complexitatea acestui sentiment.

AMNA și Robert Toma au colaborat din nou cu Isabella Szanto pentru realizarea videoclipului muzical.

AMNA a cucerit publicul cu hituri precum "Tell me why", "În oglindă" (feat. Robert Toma), "Banii", "Nu poți să mă uiți" și "Arme" (feat. What's UP), care au reușit să strângă sute de milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România. Printre cele mai recente lansări se numără "Shoturi", alături de Dorian Popa, "N-a Fost Să Fie" sau "Sunt A Ta Și Esti Al Meu".

Robert Toma este cunoscut pentru colaborările pe care le-a lansat de-a lungul timpului și pentru calitățile lui de compozitor. Robert a lucrat cu numeroși artiști, cum ar fi Marius Moga, Andra, AMNA, Alina Eremia, Corina, Delia și mulți alții.

Comentarii