Urmărește-ne în Social Media

AMNA - Sunt A Ta Și Ești Al Meu

AMNA a lansat "Sunt A Ta Și Ești Al Meu", o piesă care explorează unul dintre cele mai frumoase sentimente - iubirea. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

Compusă de AMNA, Robert Toma și Mircea Pavilcu, "Sunt A Ta Și Ești Al Meu" vorbește cu cele mai frumoase cuvinte despre iubirea predestinată și sufletele pereche. Melodia este lansată alături de un videoclip regizat de Isabella Szanto.

Adevăratele povești de dragoste nu au final. Vă las mai jos <<Sunt a ta și ești al meu>>, piesă care mă face extrem de fericită și îmi dă o bucurie enormă atunci când o cânt. Nu uitați să dăruiți iubire celor dragi în fiecare zi", a transmis AMNA.

AMNA a cucerit publicul cu hituri precum "Tell me why", "În oglindă" (feat. Robert Toma), "Banii", "Nu poți să mă uiți" și "Arme" (feat. What's UP), care au reușit să strângă sute de milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România. Printre cele mai recente lansări se numără "Shoturi", alături de Dorian Popa, și "N-a Fost Să Fie".

Comentarii