Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO

Videoclip oficial: AMNA - Bine cu mine

AMNA continuă seria lansărilor și ne prezintă "Bine cu mine", o piesă despre puterea de a fi pozitivi după pierderea unei iubiri. Materialul beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

"Bine cu mine" este compusă de AMNA și Edward Sanda și este însoțită de un videoclip regizat de Silviu Mîndroc. "Eu știu că ce-i al meu e pus deoparte/Tu pentru mine nu ai fost jumătate/Dar după rău vine bine/Cineva îmi spunea", ne cântă AMNA.

"Este foarte important să avem grijă de sufletul nostru și să ne găsim liniștea! <<Bine cu mine>> este o piesă de care sunt foarte atașată, totodată singura piesa pe care am reușit să o scriu în izolare! E pentru noi toți", a declarat AMNA despre noua piesă.

Luna trecută, AMNA a lansat "6 șoapte", un single cu un mesaj aparte, ce are la bază o declarație de dragoste, pusă pe note muzicale. De-a lungul timpului, artista a cucerit publicul cu piese precum "Tell me why", 'În oglindă" (feat. Robert Toma) și "Arme" (feat. What's UP), care au reușit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România.

Au urmat piese precum "De Câte X Vrei Tu", "Aproape cel mai departe" (în colaborare cu Robert Toma), "14 februarie", un single compus chiar de ea, despre iubirea adolescentină pasională, cu fluturi în stomac și multe emoții și "Ce rămâne de făcut", feat. KEED de la Șatra B.E.N.Z. În luna mai, artista a colaborat pentru a treia oară cu Dorian Popa și au lansat "Cealaltă ea", single ce a adunat peste opt milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește mai multe despre Amna
Videoclipuri cu Amna
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE