Urmărește-ne în Social Media

AMNA - N-a Fost Să Fie

AMNA le prezintă ascultătorilor "N-a Fost Să Fie", o piesă despre o dragoste trăită în contratimp. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

AMNA spune o poveste în care se vor regăsi mulți ascultători. "N-a Fost Să Fie" vorbește despre prima iubire, despre acea conexiune care, indiferent dacă este sau nu întreținută, rămâne memorabilă. Melodia a fost compusă de artistă împreună cu Emilian și este lansată împreună cu un videoclip emoționant.

"<<N-a fost să fie>> este despre întâmplări, momente sau timing nepotrivit. Cred că fiecare dintre noi are o astfel de poveste care într-un fel sau altul ne-a adus în punctul în care ne aflăm astăzi. Sper să simțiți piesa asta așa cum o simt eu și lăsați gândurile bune să vă inunde sufletele", a transmis AMNA.

AMNA a cucerit publicul cu hituri precum "Tell me why", "În oglindă" (feat. Robert Toma), "Banii", "Nu poți să mă uiți" și "Arme" (feat. What's UP), care au reușit să strângă sute de milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România.  În urmă cu câteva luni, artista și-a unit din nou forțele cu Dorian Popa pentru piesa "Shoturi".

Comentarii