Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Videoclip oficial: The Lumineers - Pretty Pictures In My Mind

The Lumineers a lansat videoclipul piesei "Pretty Pictures in My Mind", incluse pe versiunea deluxe a discului "Johnny Cash: Forever Words". Albumul conține piese compuse pe baza versurilor scrise de Cash.

Albumul "Johnny Cash: Forever Words", lansat în 2018, a primit în 2020 o versiune deluxe, începând cu luna octombrie fiind lansate, treptat, noi melodii compuse pe baza versurilor scrise de Johnny Cash. "Pretty Pictures In My Mind", înregistrată de The Lumineers, a fost lansată luna aceasta, trupa filmând și un videoclip simplist pentru a reda mai bine emoția interpretării.

Ideea înregistrării albumului "Johnny Cash: Forever Words" i-a aparținut lui John Carter Cash, fiul regretatului muzician fiind coproducător al discului.

"Tatăl nostru a fost un scriitor prolific. Pe tot parcursul vieții, a scris poezie. O mare parte din scrierile sale s-au pierdut după moartea lui. Am descoperit o frumusețe aparte în aceste scrieri și a devenit important pentru noi să punem aceste versuri pe muzică", a detaliat fiul lui Johnny Cash, John Carter, vorbind în numele său și al surorii lui, Rosanne.

Discul are la bază scrisori pierdute ale muzicianului, dar și volumul de poezii "Forever Words: The Unknown Poems", editat de poetul Paul Muldoon și lansat în noiembrie 2016.

Citește mai multe despre The Lumineers
Videoclipuri cu The Lumineers
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE