Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

AC/DC anunță când apare "Shot In The Dark", lansând și un nou teaser - VIDEO

Revenirea AC/DC este mai aproape ca niciodată. Noul single "Shot In The Dark" apare miercuri dimineață, până atunci fanii având la dispoziție un nou teaser video, de 17 secunde.
Teaser AC/DC 2020 Shot in the Dark Power Up

Teaser AC/DC 2020 Shot in the Dark Power Up │ FOTO: AC/DC

AC/DC a confirmat că noul single al trupei se numește "Shot In The Dark" și că va fi lansat miercuri, 7 august, la ora 15:00 în Sidney, respectiv ora 7 dimineața în România. Trupa continuă să folosească hashtag-ul #PWRUP, alimentând astfel suspiciunile că acesta ar fi titlul noului album al formației.

La noul material, despre care vom afla toate detaliile cât de curând, trupa a lucrat cu inginerul de sunet Mike Fraser, vechi prieten și colaborator de nădejde al formației. Acesta a povestit într-un interviu acordat pentru NME că noile piese conțin idei de riff-uri ale lui Malcolm Young, regretatul membru cofondator al AC/DC, ce s-a stins din viață în 2017.

"Cred că Angus [Young, chitaristul] a venit la înregistrări cu o mulțime de idei și riff-uri și nu foarte multe piese finalizate. Dar asta s-a întâmplat și când au înregistrat "Rock Or Bust", pentru că el și Malcolm [Young] scriseseră o mulțime de piese înainte ca Mal să se îmbolnăvească și să moară."

"Totul a pornit de la un maldăr de riff-uri și chestii pe care Angus și Mal le-au înregistrat de-a lungul anilor"

Potrivit lui Fraser, albumul conține, în mare parte, "o mulțime de riff-uri și idei pe care Ang le-a avut".

"El a avut - nu-mi amintesc exact - poate trei sau patru piese finalizate, care au fost poate puțin ajustate, au mai adăugat un refren pe ici pe colo, sau ceva de genul ăsta. Dar da, totul a pornit de la un maldăr de riff-uri și chestii pe care Angus și Mal le-au înregistrat de-a lungul anilor."

Așadar, contribuția post-mortem a lui Malcolm Young va fi una vizibilă. Albumul va fi, cel mai probabil, pe placul majorității fanilor loiali sound-ului AC/DC. Până aflăm, însă, mai multe detalii, vă invităm să urmăriți noul teaser video al single-ului "Shot In The Dark".

VIDEO TEASER: AC/DC - "Shot In The Dark"

AC/DC nu a mai lansat un album din 2014, "Rock or Bust" fiind cel de-al 16-lea material de studio al formației australiene și primul fără Malcolm Young. Discul a adus trupei un ECHO Award for Rock/Alternative (International), plasându-se pe prima poziție în topul a 12 țări, inclusiv în Anglia și Statele Unite.

UPDATE: Ascultă piesa AC/DC - "Shot In The Dark"

Citește mai multe despre AC/DC
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește-o pe Billie Eilish interpretând "No Time to Die" la Jimmy Fallon - VIDEO

Billie Eilish a început promovarea piesei "No Time to Die", compusă pentru coloana sonoră a filmului Bond cu același titlu....

Închide