Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO

Lyric Video: Lordi - Like a Bee to the Honey (by Paul Stanley & Jean Beauvoir)

Lordi aduce un tribut lui Paul Stanley de la Kiss lansând o piesă compusă de acesta, "Like a Bee to the Honey". Melodia primeşte un lyric video care spune o poveste noir misterioasă, ilustrată sub formă de benzi desenate. Urmăreşte clipul în articol.

"Like a Bee to the Honey" este un single extras de pe albumul "Killection", care va fi lansat de Lordi pe 31 ianuarie 2020. Acesta este al zecelea album al formaţiei nordice care a câştigat concursul european Eurovision cu mai bine de un deceniu în urmă. Piesa a fost compusă de către Paul Stanley de la Kiss şi Jean Beauvoir, dar a fost păstrată undeva în arhivele artiştilor. Cumva a ajuns la shock rockerii finlandezi, care i-au păstrat spiritul romantic şi întunecat.

Beauvoir este cunoscut pentru colaborări cu The Ramones, Bruce Springsteen şi Kiss. A păstrat piesa într-un sertar încă de la finalul anilor '80. Pe noul single Lordi are o apariţie specială: legenda de la Hanoi Rocks Michael Monroe. Artistul contribuie cu porţiunea de saxofon, primul solo cu acest instrument din istoria trupei.

Pentru noul LP au colaborat Mr. Lordi, liderul trupei, cu chitaristul Amen, dar şi Jean Beauvoir. Un alt track rezultat din această colaborare este "Scream Demon", pe care îl regăsim pe "Killection". Despre readucerea la viaţă a unui demo Kiss, Mr Lordi a declarat următoarele:

Este o uriaşă onoare pentru o trupă care nu ar fi existat fără Kiss. Simplul fapt că am avut onoarea să ascult o piesă din anii 1980 pe care nu a mai auzit-o nici un fan... şi apoi să fiu artistul care aduce această piesă în actualitate... este uimitor.

Lordi lua naştere în 1992, urmând să devină una dintre cele mai de succes trupe finlandeze. Primul mare hit a venit de abia în 2002, "Would You Love a Monsterman?". Imaginea sa spectaculoasă, cu costume monstruoase ample a fascinat milioane de fani. Grupul a devenit atât de popular încât a realizat şi propriul film horror de lung metraj, "Dark Floors", apărut în 2008. În 2006 trupa câştiga marele premiu Eurovision cu piesa "Hard Rock Hallelujah".

Citește mai multe despre Lordi
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE