Urmărește-ne în Social Media

rock

Lordi - Like a Bee to the Honey (by Paul Stanley & Jean Beauvoir)

Lordi aduce un tribut lui Paul Stanley de la Kiss lansând o piesă compusă de acesta, "Like a Bee to the Honey". Melodia primeşte un lyric video care spune o poveste noir misterioasă, ilustrată sub formă de benzi desenate. Urmăreşte clipul în articol.

Publicat

pe

"Like a Bee to the Honey" este un single extras de pe albumul "Killection", care va fi lansat de Lordi pe 31 ianuarie 2020. Acesta este al zecelea album al formaţiei nordice care a câştigat concursul european Eurovision cu mai bine de un deceniu în urmă. Piesa a fost compusă de către Paul Stanley de la Kiss şi Jean Beauvoir, dar a fost păstrată undeva în arhivele artiştilor. Cumva a ajuns la shock rockerii finlandezi, care i-au păstrat spiritul romantic şi întunecat.

Beauvoir este cunoscut pentru colaborări cu The Ramones, Bruce Springsteen şi Kiss. A păstrat piesa într-un sertar încă de la finalul anilor '80. Pe noul single Lordi are o apariţie specială: legenda de la Hanoi Rocks Michael Monroe. Artistul contribuie cu porţiunea de saxofon, primul solo cu acest instrument din istoria trupei.

Pentru noul LP au colaborat Mr. Lordi, liderul trupei, cu chitaristul Amen, dar şi Jean Beauvoir. Un alt track rezultat din această colaborare este "Scream Demon", pe care îl regăsim pe "Killection". Despre readucerea la viaţă a unui demo Kiss, Mr Lordi a declarat următoarele:

Este o uriaşă onoare pentru o trupă care nu ar fi existat fără Kiss. Simplul fapt că am avut onoarea să ascult o piesă din anii 1980 pe care nu a mai auzit-o nici un fan... şi apoi să fiu artistul care aduce această piesă în actualitate... este uimitor.

Lordi lua naştere în 1992, urmând să devină una dintre cele mai de succes trupe finlandeze. Primul mare hit a venit de abia în 2002, "Would You Love a Monsterman?". Imaginea sa spectaculoasă, cu costume monstruoase ample a fascinat milioane de fani. Grupul a devenit atât de popular încât a realizat şi propriul film horror de lung metraj, "Dark Floors", apărut în 2008. În 2006 trupa câştiga marele premiu Eurovision cu piesa "Hard Rock Hallelujah".

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Eurovision 2021 îşi dezvăluie artiştii care vor cânta la marea finală: Lordi + alţi 5 câştigători

Eurovision 2021 se va ţine în condiţii speciale în luna mai, într-o gală atipică, dar nu va lipsi un mare concert în ziua finalei. Formaţia finlandeză Lordi a fost confirmată pentru acel show, alături de alte 5 nume care au câştigat concursul în trecut. Avem detalii despre artişti în articol.

Publicat

pe

Lordi Eurovision 2021 concert
Lordi Eurovision 2021 concert │ FOTO: Eurovision 2021 twitter.com

Metaliştii finlandezi de la Lordi, câştigătorii-surpriză din 2006 ai galei Eurovision vor reveni pe scena din Rotterdam pentru o reprezentaţie în mai 2021. Formaţia se alătură altor 5 grupuri sau artişti care au câştigat prestigiosul concurs muzical în trecut. Lordi va cânta piesa "Hard Rock Hallelujah" în segmentul Rock the Roof, iar lor li se alătură următorii muzicieni cu aceste piese:

  • Lenny Kuhr ("De Troubabour", 1969)
  • Tech-In cu Getty Kaspers ("Ding-a-dong", 1975)
  • Sandra Kim ("J'aime La Vie", 1986)
  • Helena Paparizou ("My Number One", 2005)
  • Mans Zelmerlow ("Heroes", 2015)

Vă reamintim că Eurovision nu s-a ţinut deloc în anul 2020 din cauza pandemiei, dar revine în 2021, în condiţii speciale. Numele "Rock the Roof" a fost ales pentru reprezentaţia din ziua finalei pentru că acel concert va fi filmat la mare înălţime şi cu momente artistice la cel mai înalt nivel. Eurovision ajunge la ediţia 65, iar organizatorii au dorit o călătorie prin timp. Marea finală are loc pe 22 mai.

România va fi reprezentată la Eurovision 2021 de către Roxen, artistă aleasă şi pentru ediţia de anul trecut. Piesa cu care participă în acest an se numeşte "Amnesia", iar videoclipul oficial a fost regizat de Bogdan Păun. Track-ul are ca teme oamenii, iubirea şi voinţa, dând voce celor care nu au mai fost auziţi până acum. La Eurovision 2021 participă 41 de ţări, toate cele care fuseseră confirmate petnru 2020. Noul slogan al ediţiei este "Open Up".

Republica Moldova este reprezentată de Natalia Gordienko cu piesa "Sugar", iar Hooverphonic va fi prezentă ca reprezentant al Belgiei cu piesa "The Wrong Place".

Semifinalele Eurovision 2021 au loc pe Ahoy Arenă pe 18 şi 20 mai, iar Marea Finală este programată pentru 22 mai. Roxen a înregistrat recent un "live on tape", care va fi jurizat în cazul în care pandemia nu va permite susţinerea unui concert la Rotterdam.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending