Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Lordi va lansa albumul „Monstereophonic: Theaterror Vs. Demonarchy”

Noul album al trupei de metal finlandeze, Lordi, „Monstereophonic: Theaterror Vs. Demonarchy”, va fi lansat în Europa pe 16 septembrie 2016 și în America pe 30 în aceiași lună. Mai multe detalii despre material, în articol.

Albumul care îi urmează celui din 2014, „Scare Force One” a fost produs de Nino Laurenne (Apocalyptica, Stratovarius, Children Of Bodom, Amorphis), care a mai lucrat cu trupa și pentru materialul din 2008, „Deadache”.

Liderul trupei, Mr. Lordi a făcut declarații unei reviste din Cehia referitoare la noul album, care va fi împărțit în două mari părți, nu foarte diferit de sound-ul cu care și-au obișnuit fanii.

„Sunt două tipuri de Lordi pe acest album. Primele șase piese sunt clasice, tipic Lordi - piese care durează în jur de trei-patru minute, cu înflorituri și cor; hard rock din anii 80. Cam asta este principal. Dar acum, celelalte patru cântece vor fi o poveste. Este prima noastră jumătate de album conceptual - nu un album în întregime, dar acea jumătate este o poveste. Și muzical, de altfel, este mult mai modern; nimic nu este nou în industria muzicală, dar pentru noi, pentru Lordi, este complet diferit. E mai mult metal. E mai mult progresiv. Piesele durează câte opt minute și sunt multe părți diferite. Și este o poveste. Pentru că sunt un mare fan King Diamond; mereu am fost. Sunt foarte entuziasmat de rezultat, cum a ieșit. E diferit pentru noi. Știu că va fi diferit și pentru fani. E un nou teritoriu.”

Noul album Lordi va fi o poveste de groază, după cum mai adaugă Mr. Lordi, care se va numi Demonarchy. Va fi o poveste cu monștrii și rivali, cu vampiri, zombie și vârcolaci. Povestea se învârte în jurul disputei pentru împărțirea teritoriului pentru că toți stau în același oraș. Mai mult, solistul a făcut declarații și despre noul look pe care trupa l-a adoptat.

„Noile costume au ceva diferit și ele. După cum am spus, albumul este împărțit în două, de parcă noi am fi împărțiți. Așa că, și costumele vor fi divizate. Este jumătatea asta și jumătatea cealaltă. Sunt două versiuni diferite pentru fiecare personaj.”

album-lordi-2016

Traclist „Monstereophonic: Theaterror Vs. Demonarchy”:

01. SCG8: One Message Waiting
02. Let's Go Slaughter He-Man (I Wanna Be The Beast-Man In The Masters Of The Universe)
03. Hug You Hardcore
04. Down With The Devil
05. Mary Is Dead
06. Sick Flick
07. None For One
08. SCG VIII: Opening Scene
09. Demonarchy
10. The Unholy Gathering
11. Heaven Sent Hell On Earth
12. And The Zombie Says
13. Break Of Dawn
14. The Night The Monsters Died

Citește mai multe despre Lordi
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
AlunaGeorge a lansat piesa "Mean What I Mean" - AUDIO

Duo-ul AlunaGeorge a lansat un nou single, intitulat ”Mean What I Mean”. Piesa este înregistrată împreună cu Leikeli47 și Dreezy...

Închide