Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Lordi va lansa albumul „Monstereophonic: Theaterror Vs. Demonarchy”

Noul album al trupei de metal finlandeze, Lordi, „Monstereophonic: Theaterror Vs. Demonarchy”, va fi lansat în Europa pe 16 septembrie 2016 și în America pe 30 în aceiași lună. Mai multe detalii despre material, în articol.

Publicat

pe

Albumul care îi urmează celui din 2014, „Scare Force One” a fost produs de Nino Laurenne (Apocalyptica, Stratovarius, Children Of Bodom, Amorphis), care a mai lucrat cu trupa și pentru materialul din 2008, „Deadache”.

Liderul trupei, Mr. Lordi a făcut declarații unei reviste din Cehia referitoare la noul album, care va fi împărțit în două mari părți, nu foarte diferit de sound-ul cu care și-au obișnuit fanii.

„Sunt două tipuri de Lordi pe acest album. Primele șase piese sunt clasice, tipic Lordi - piese care durează în jur de trei-patru minute, cu înflorituri și cor; hard rock din anii 80. Cam asta este principal. Dar acum, celelalte patru cântece vor fi o poveste. Este prima noastră jumătate de album conceptual - nu un album în întregime, dar acea jumătate este o poveste. Și muzical, de altfel, este mult mai modern; nimic nu este nou în industria muzicală, dar pentru noi, pentru Lordi, este complet diferit. E mai mult metal. E mai mult progresiv. Piesele durează câte opt minute și sunt multe părți diferite. Și este o poveste. Pentru că sunt un mare fan King Diamond; mereu am fost. Sunt foarte entuziasmat de rezultat, cum a ieșit. E diferit pentru noi. Știu că va fi diferit și pentru fani. E un nou teritoriu.”

Noul album Lordi va fi o poveste de groază, după cum mai adaugă Mr. Lordi, care se va numi Demonarchy. Va fi o poveste cu monștrii și rivali, cu vampiri, zombie și vârcolaci. Povestea se învârte în jurul disputei pentru împărțirea teritoriului pentru că toți stau în același oraș. Mai mult, solistul a făcut declarații și despre noul look pe care trupa l-a adoptat.

„Noile costume au ceva diferit și ele. După cum am spus, albumul este împărțit în două, de parcă noi am fi împărțiți. Așa că, și costumele vor fi divizate. Este jumătatea asta și jumătatea cealaltă. Sunt două versiuni diferite pentru fiecare personaj.”

album-lordi-2016

Traclist „Monstereophonic: Theaterror Vs. Demonarchy”:

01. SCG8: One Message Waiting
02. Let's Go Slaughter He-Man (I Wanna Be The Beast-Man In The Masters Of The Universe)
03. Hug You Hardcore
04. Down With The Devil
05. Mary Is Dead
06. Sick Flick
07. None For One
08. SCG VIII: Opening Scene
09. Demonarchy
10. The Unholy Gathering
11. Heaven Sent Hell On Earth
12. And The Zombie Says
13. Break Of Dawn
14. The Night The Monsters Died

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Eurovision 2021 îşi dezvăluie artiştii care vor cânta la marea finală: Lordi + alţi 5 câştigători

Eurovision 2021 se va ţine în condiţii speciale în luna mai, într-o gală atipică, dar nu va lipsi un mare concert în ziua finalei. Formaţia finlandeză Lordi a fost confirmată pentru acel show, alături de alte 5 nume care au câştigat concursul în trecut. Avem detalii despre artişti în articol.

Publicat

pe

Lordi Eurovision 2021 concert
Lordi Eurovision 2021 concert │ FOTO: Eurovision 2021 twitter.com

Metaliştii finlandezi de la Lordi, câştigătorii-surpriză din 2006 ai galei Eurovision vor reveni pe scena din Rotterdam pentru o reprezentaţie în mai 2021. Formaţia se alătură altor 5 grupuri sau artişti care au câştigat prestigiosul concurs muzical în trecut. Lordi va cânta piesa "Hard Rock Hallelujah" în segmentul Rock the Roof, iar lor li se alătură următorii muzicieni cu aceste piese:

  • Lenny Kuhr ("De Troubabour", 1969)
  • Tech-In cu Getty Kaspers ("Ding-a-dong", 1975)
  • Sandra Kim ("J'aime La Vie", 1986)
  • Helena Paparizou ("My Number One", 2005)
  • Mans Zelmerlow ("Heroes", 2015)

Vă reamintim că Eurovision nu s-a ţinut deloc în anul 2020 din cauza pandemiei, dar revine în 2021, în condiţii speciale. Numele "Rock the Roof" a fost ales pentru reprezentaţia din ziua finalei pentru că acel concert va fi filmat la mare înălţime şi cu momente artistice la cel mai înalt nivel. Eurovision ajunge la ediţia 65, iar organizatorii au dorit o călătorie prin timp. Marea finală are loc pe 22 mai.

România va fi reprezentată la Eurovision 2021 de către Roxen, artistă aleasă şi pentru ediţia de anul trecut. Piesa cu care participă în acest an se numeşte "Amnesia", iar videoclipul oficial a fost regizat de Bogdan Păun. Track-ul are ca teme oamenii, iubirea şi voinţa, dând voce celor care nu au mai fost auziţi până acum. La Eurovision 2021 participă 41 de ţări, toate cele care fuseseră confirmate petnru 2020. Noul slogan al ediţiei este "Open Up".

Republica Moldova este reprezentată de Natalia Gordienko cu piesa "Sugar", iar Hooverphonic va fi prezentă ca reprezentant al Belgiei cu piesa "The Wrong Place".

Semifinalele Eurovision 2021 au loc pe Ahoy Arenă pe 18 şi 20 mai, iar Marea Finală este programată pentru 22 mai. Roxen a înregistrat recent un "live on tape", care va fi jurizat în cazul în care pandemia nu va permite susţinerea unui concert la Rotterdam.

Citește în continuare

Trending