Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Vizi Imre

Următoarele evenimente cu Vizi Imre

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Vizi Imre

Vizi - Fly

Vizi - Fly

Vizi Imre a lansat o piesă veselă, energică și optimistă intitulată ”Fly”. Melodia este lansată în colaborare cu Uninvited Artists.

Vizi - The song about my dreams

Vizi - The song about my dreams

Vizi a lansa videoclipul noului single ”The song about my dreams”. Piesa este compoziție proprie mixată de Dan Secheli și masterizată de Capitol Records (Los Angeles).

Vizi Imre

Vizi Imre anunță proiectul "The Chaos in My Mind" lansând piesa "13" - VIDEO

Vizi Imre a lansat un nou single, intitulat ”13”. Piesa anunță viitorul proiect de suflet al artistului, “The Chaos in My Mind”.

Vizi - Talalaic

Vizi - Talalaic

Vizi a lansat videoclipul noului single ”Talalaic”. Piesa este un pamflet la adresa muzicii românești comerciale, cu iz de manea.

Vizi feat. Pacha Man - Jamai tare vară

Vizi și Pacha Man au lansat videoclipul piesei ”Jamai tare vară” care are șanse mari să devină hitul acestui sezon. Melodia a fost compusă acum trei ani de Marius Moga.

Shift feat. Vizi Imre - ”După ani și ani” (secvență videoclip)

Shift și Vizi Imre prezintă "După ani și ani" - VIDEOCLIP

După succesul înregistrat cu hit-urile “Sus pe toc” (feat. Marius Moga), “Lejer” și “Rupem boxele” (feat. Andreea Banica), Shift lansează, alături de Vizi Imre, videoclipul piesei “După ani și ani” - un remake al celebrei piese “Mă voi întoarce”, interpretată de către trupa Compact în anii ’90.

Vizi Imre

Eurovision 2014: Vizi Imre prezintă "Kind of Girl" - AUDIO

Fost concurent la Vocea României, Vizi Imre își încearcă norocul la Selecția Națională pentru Eurovision 2014, cu o melodie jazz-pop. Ascultă "Kind of Girl" pe InfoMusic.

Noul single Shift feat Vizi Imre: "Dupa ani si ani"

SHIFT și Vizi Imre au lansat coverul "După ani și ani" - AUDIO

SHIFT (Gabi Istrate) și Vizi Imre, fostul concurent de la Vocea României, au lansat în colaborare single-ul "După ani și ani", o prelucrare a hitului trupei Compact.

Horia Brenciu și Julie Mayaya la Vocea Românei

Julie Mayaya a câștigat finala Vocea României. Andi Moisescu, Antonia și Inna au cântat în duete

Julie Mayaya, concurenta din echipa lui Horia Brenciu, a câștigat trofeul celui de-al doilea sezon Vocea României. Pe jumătate româncă, pe jumătate congoleză, câștigătoarea a convins publicul prin calitățile sale... Continuare »

Tibi Scobiola in semifinala Vocea Romaniei - 14 decembrie 2012

Gemenii JEDWARD au venit la semifinala Vocea României - VEZI FINALIȘTII

Gemenii JEDWARD au venit la semifinala Vocea României - VEZI FINALIȘTII care vor concura la ProTV în cea de-a doua zi de Crăciun!

CLOSE
CLOSE