Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Vizi - The song about my dreams

Vizi a lansa videoclipul noului single ”The song about my dreams”. Piesa este compoziție proprie mixată de Dan Secheli și masterizată de Capitol Records (Los Angeles).

The song about my dreams” este o piesă fără compromisuri. Prin melodia anterioară, Vizi Imre și-a luat rămas bun de la direcția lui muzicală de până atunci, iar cu piesa ,,The song about my dreams’’ și-a deschis un nou drum muzical.

În piesă, Vizi povestește despre visele lui, care pot fi fericite, enervante, sau chiar triste, dar mereu prezente în viața lui în mod sincer și natural, exact așa cum e el.

Melodia a fost înregistrată în mod organic, doar instrumente reale fără adaos de elemente virtual, concentrându-se pe un sound organic, natural. Muzica și versurile sunt scrise de Vizi, iar înregistrările au avut loc la 7Cats Studio Baia Mare.

Noul single este inclus pe albumul “The Chaos in My Mind”, material ce va fi lansat anul acesta. Discul va fi influențat de muzica anilor '70, iar coperta va fi realizată de un prieten de-al lui Vizi Imre, un pictor german. Noul album va fi asemenea unei cărți, ce va include fotografii din timpul filmărilor și texte în care vor fi prezentate poveștile pieselor de pe album.

Vizi Imre a ajuns în atenția publicului în urma participării la Vocea României. Cele mai cunoscute melodii din repertoriul său sunt: ”My Kind of Girl”, cu care artistul a participat la Selecția Națională Eurovision 2014, și ”După ani și ani”, single lansat împreună cu Shift.

Citește mai multe despre Vizi Imre
Videoclipuri cu Vizi Imre
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE