BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Videoclip oficial: Vizi - The song about my dreams

Vizi a lansa videoclipul noului single ”The song about my dreams”. Piesa este compoziție proprie mixată de Dan Secheli și masterizată de Capitol Records (Los Angeles).

The song about my dreams” este o piesă fără compromisuri. Prin melodia anterioară, Vizi Imre și-a luat rămas bun de la direcția lui muzicală de până atunci, iar cu piesa ,,The song about my dreams’’ și-a deschis un nou drum muzical.

În piesă, Vizi povestește despre visele lui, care pot fi fericite, enervante, sau chiar triste, dar mereu prezente în viața lui în mod sincer și natural, exact așa cum e el.

Melodia a fost înregistrată în mod organic, doar instrumente reale fără adaos de elemente virtual, concentrându-se pe un sound organic, natural. Muzica și versurile sunt scrise de Vizi, iar înregistrările au avut loc la 7Cats Studio Baia Mare.

Noul single este inclus pe albumul “The Chaos in My Mind”, material ce va fi lansat anul acesta. Discul va fi influențat de muzica anilor '70, iar coperta va fi realizată de un prieten de-al lui Vizi Imre, un pictor german. Noul album va fi asemenea unei cărți, ce va include fotografii din timpul filmărilor și texte în care vor fi prezentate poveștile pieselor de pe album.

Vizi Imre a ajuns în atenția publicului în urma participării la Vocea României. Cele mai cunoscute melodii din repertoriul său sunt: ”My Kind of Girl”, cu care artistul a participat la Selecția Națională Eurovision 2014, și ”După ani și ani”, single lansat împreună cu Shift.

Citește mai multe despre Vizi Imre
Videoclipuri cu Vizi Imre
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE