Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Shift și Vizi Imre prezintă "După ani și ani" - VIDEOCLIP

După succesul înregistrat cu hit-urile “Sus pe toc” (feat. Marius Moga), “Lejer” și “Rupem boxele” (feat. Andreea Banica), Shift lansează, alături de Vizi Imre, videoclipul piesei “După ani și ani” - un remake al celebrei piese “Mă voi întoarce”, interpretată de către trupa Compact în anii ’90.
Shift feat. Vizi Imre - ”După ani și ani” (secvență videoclip)

Shift feat. Vizi Imre - ”După ani și ani” (secvență videoclip)

Prezentată în premieră la Vocea României, în luna decembrie, piesa "După ani și ani" a făcut deja înconjurul țării prin cluburile din 18 orașe, încheind playlist-ul turneului WTF Tour, în cadrul căruia Shift a fost cap de afiș.

"Prin piesa asta, eu, practic, mi-am retrăit copilăria, care include dozatorul Tec, Pepsi-ul pe care îl împărțeam cu gașca de la bloc, pocnitorile, cornetele, alergatul pe maidan cu prietenii, tunul cu carbit, monedele pe sina de tren, bicicleta Pegas si altele. Am avut emoții la filmarea clipului, pentru că îmi veneau cu adevărat în cap cu putere momente frumoase de pe vremuri." - Shift.

Single-ul compus de către Shift, Adrian Ordean, Marius Moga și Ionut Vasilache păstreaza esenta piesei originale, dar partea de rap, făcută de tânărul Shift, aduce un aer cool și urban.

"Când m-a sunat Marius Moga să îmi propună această colaborare cu Shift, mă gândeam că n-o să iasă cine știe ce, dar trebuie să recunosc că rezultatul este peste așteptări", spune Adrian Ordean.

Videoclipul, în regia lui Iulian Moga, stârnește nostalgii celor din generația ‘80/’90, dar și curiozități în rândul celor mai tineri, aducând în prim-plan felii de viață și momente “de la old-school, până la dubstep”.

Shift feat. Vizi Imre - "După ani și ani" (Videoclip)

Citește mai multe despre ShiftVizi Imre
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Holograf, Antonia și 3 Sud Est cântă la On Air Music Awards 2014

On Air Music Awards 2014 îşi va anunţa câştigătorii în seara de 29 aprilie într-un spectacol ce va avea loc...

Închide