Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Eurovision 2014: Vizi Imre prezintă "Kind of Girl" - AUDIO

Fost concurent la Vocea României, Vizi Imre își încearcă norocul la Selecția Națională pentru Eurovision 2014, cu o melodie jazz-pop. Ascultă "Kind of Girl" pe InfoMusic.
Vizi Imre

Vizi Imre

Acum aproximativ un an am zis că am o datorie față de voi pentru că mi-ați dat votul vostru de încredere la Vocea României. Aș vrea încet să încep să returnez datoria. Am înscris o piesă la eurovision și dacă și voi credeți așa aș reprezenta România la ESC din Danemarca. Sper să vă placă. V-o dedic cu drag, a spus Vizi Imre pe Facebook-ul său oficial.

Alți artiști care și-au anunțat participarea la concurs sunt: Paula Seling & Ovi - "Miracle", Ștefan Stan & TeddyK - "Breathe", Cobzality & Matilda Pascal Cojocărița - "Steaua din vis", The dAdA - "Unpredictable", Cezar Dometi - "One" și Colors In Stereo - "Heartquake" - Sondaj Eurovision 2014: Ascultă și votează piesa care vrei să reprezinte România. La doar câteva zile de la anunțul privind înscrierea la Eurovision 2014 cu piesa "I'm sorry", Mihai Trăistariu a hotărât să se retragă din competiție - Află ce explicații a oferit artistul.

Înscrierile la Selecția Națională Eurovision 2014 s-au încheiat săptămâna trecută, vineri, 14 februarie. Urmează preselecțiile, în urma cărora vor fi aleși 12 finaliști, iar pe 1 martie vom afla cine va reprezenta România la Eurovision 2014.

Anul acesta România va concura în cea de-a doua jumătate a semifinalei 2, alături de Macedonia, Finlanda, Irlanda, Slovenia, Belarus, Grecia și Elveția. Din fiecare semifinală vor rămâne câte 10 finaliști, în funcție de punctajul obținut. În plus, dintre ţările calificate direct în finală (ţara gazdă, respectiv cele cinci state financiar susţinătoare ale concursului Eurovision), în prima semifinală vor vota Spania, Franţa şi Danemarca, iar în cea de-a doua semifinală votează Germania, Italia şi Marea Britanie. Prima semifinală se desfășoară pe 6 mai, ce-a doua semifinală are loc pe 8 mai, iar marea finală este programată pe 10 mai, la arena B&W Hallerne din Copenhaga (Danemarca).

AUDIO: Vizi Imre - "Kind of Girl"

Citește mai multe despre Vizi Imre
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eurovision 2014: Colors In Stereo participă cu "Heartquake" - AUDIO

Trupa Colors In Stereo s-a înscris la Eurovision 2014 cu piesa "Heartquake", compusă de Mihai Ogășanu. Soliștii formației, Stella Anița...

Închide