Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Gemenii JEDWARD au venit la semifinala Vocea României - VEZI FINALIȘTII

Gemenii JEDWARD au venit la semifinala Vocea României - VEZI FINALIȘTII care vor concura la ProTV în cea de-a doua zi de Crăciun!

Publicat

pe

Tibi Scobiola in semifinala Vocea Romaniei - 14 decembrie 2012
Tibi Scobiola in semifinala Vocea Romaniei - 14 decembrie 2012

Sezonul Vocea României se apropie de final, concurenții pleacă rând pe rând acasă, show-urile live cresc în emoții și în înverșunare, iar publicul implicat afectiv devine și mai vocal pe facebook și bloguri. Finala Vocea României se va difuza la ProTV în cea de-a doua zi de Crăciun, iar cei patru finaliști au fost cunoscuți la finalul serii de vineri, 14 decembrie 2012. Un singur concurent din fiecare echipă a fost ales pentru a merge mai departe, decizia fiind luată adunându-se punctajul dat de antrenor cu voturile publicului. Află cine s-a calificat pentru finală și cum s-au împărțit procentele între jurați și telespectatori.

Vocea Romaniei - semifinala

Vocea Romaniei - semifinala

Invitații speciali ai semifinalei Vocea României au fost cei doi gemeni identici din Dublin care formează duo-ul Jedward. John și Edward Grimes au făcut senzație la Eurovision 2012, unde au reprezentat Irlanda. În vârstă de 21 de ani, ei au urcat pe scena muzicii prin intermediul unui alt concurs de talente - The X Factor (2009). Pe 14 decembrie 2012, Jedward a cântat la ProTV în timpul tele-votării două melodii: "Waterline" și "Lipstick".

Gemenii irlandezi JEDWARD

Gemenii irlandezi JEDWARD

Emisiunea s-a bucurat de prezența unor foști concurenți la ediția trecută a Vocii României, aceștia urcând pe scenă pentru a cânta în duet cu cei 8 semifinaliști. I-am putut asculta astfel din nou pe Cristian Sanda, finalistul echipei Moga de anul trecut, Iuliana Pușchilă, finalista echipei Brenciu, Iulian Canaf, fost concurent al echipei Loredana, Cătălin Dobre, fost concurent al echipei Smiley, Oana Radu, fostă concurentă a echipei Moga și Ștefan Stan, câștigătorul primei ediții Vocea României.

Tibi Scobiola în semifinala Vocea României

Tibi Scobiola  (39 de ani) a deschis semifinala Vocea României și a cântat împreună cu laureatul Ștefan Stan. Tot Tibi a ales apoi să interpreteze singur "Living On My Own" (Queen). După ce ne-a obișnuit cu piese lente - balade, chiar și o doină - Tibi a venit cu o coregrafie plină de dinamism. A început să cânte dintre picioarele unei dansatoare și la final a sfârșit la podea. Pe parcursul piesei a părut că îl incomodează casca cu microfon, dar acest lucru nu a avut nicio repercursiune.

Tibi Scobiola in semifinala Vocea Romaniei - 14 decembrie 2012

Tibi Scobiola a cântat mai întâi în duet, apoi "singur, în felul său" în semifinala Vocea Romaniei de pe 14 decembrie 2012

Silviu Pașca în semifinala Vocea României

Silviu Pașca (26 de ani) a interpretat "Mad World" din repertoriul lui Gary Jules. El a primit invitații de a participa ca invitat în concerte atât de la Brenciu, cât și de la Loredana. La duete, Silviu a cântat "Written In The Stars" alături de Cătălin Dobre.

Silviu Pașca a ales Mad World în semifinala de pe 14 decembrie

Silviu Pașca a ales "Mad World" în semifinala de pe 14 decembrie

Laurian Manta în semifinala Vocea României

Laurian Manta (16 ani) a cântat cu Iulian Pușchilă (17 ani) piesa "The Prayer" a lui Michael Bolton. Duetul lor a fost afectat la un moment dat de microfonie. Cei doi au adus un moment de sensibilitate în show, amândoi fiind foarte tineri și sensibili. Smiley a sesizat chimia dintre ei, iar Moga a apreciat frumusețea duetului și calitățile vocale ale lui Laurian.

Laurian Manta a interpretat piesa "The Prayer"a lui Michael Bolton în duet cu Iuliana Pușchilă

Laurian Manta a interpretat piesa "The Prayer"a lui Michael Bolton în duet cu Iuliana Pușchilă

Julie Mayaya în semifinala Vocea României

Julie Mayaya a cântat melodia "Natural Woman" (Aretha Franklin) și a sunat cât se poate de natural în ciuda emoțiilor reclamate înaintea intrării pe scenă. Reacția spectatorilor a arătat că i-a făcut să simtă. Loredana a apreciat dificultatea piesei și abordarea lui Julie, lui Moga i-a plăcut puterea vocii, în timp ce Smiley a sesizat emoțiile ținute cu greu în frâu. La duete, Julie și Irina Tănase (din finala de anul trecut) au cântat "Freedom" a lui George Michael.

Julie Mayaya în semifinala Vocea Romaniei

Julie Mayaya în semifinala Vocea României

Fely Donose în semifinala Vocea României

Fely Donose ar fi vrut să facă armata de dragul chefurilor de dinaintea înrolării. A pornit însă în muzică, din cor, a trecut prin pop-rock și a ajuns în zona r&b. În semifinală a șlefuit "Diamonds" (Rihanna). "Fely are o voce absolut particulară" a spus Brenciu și o strălucire în plus - a adăugat Loredana, referindu-se la decorul sclipitor. Piesa aleasă din repertoriul Rihannei i-a plăcut lui Smiley, iar Moga a numit momentul ca unul dintr-acelea "în care simți părul ridicându-se pe piele".

Fely Donose a adus Diamonds în concursul Vocea României

Fely Donose a adus Diamonds în concursul Vocea României

Fely Donose și Cristi Sanda au interpretat piesa "Total Eclipse of  The Heart" pe care am putut să o ascultăm recent în original în concertul lui Bonnie Tyler de la Sala Palatului.

Vizi Imre în semifinala Vocea României

Concurentul direct al lui Fely, Vizi Imre a cântat în duet cu Oana Radu, făcându-l pe suporterul său, Marius Moga să exclame: "Muzica la tine vine de la Dumnezeu, tu o modelezi să iasă frumos!". Chiar și Horia Brenciu a exclamat "Tu ești un vulcan pe cale să erupă. Tu ești una dintre vocile României", trecând peste "adversitatea" cu Moga. Piesa în cauză a fost celebra "Hotel California" de la The Eagles, trupă ce este subiectul unui documentar așteptat în 2013.

Vizi Imre în interpretarea personală din semifinala Vocea României

Vizi Imre în interpretarea personală din semifinala Vocea României

De unul singur, dar ajutat de coregrafie, Vizi a cântat piesa "Grace Kelly" a lui Mika. Alegerea a fost una dificilă, mai ales că interpretul ei este celebru pentru flexibilitatea vocii, constituind o referință dificilă pentru concurentul de la Vocea României. Vizi a fost comparat de Smiley cu Ioan Gyuri Pascu.

Cristi Nistor în semifinala Vocea României

Cristi Nistor a cântat o melodie de dragoste, "Lady in Red" (Chris de Burgh), iar momentul a fost unul plin de senzualitate grație dansatoarelor îmbrăcate toate în rochii roșii.

Cristi Nistor în fața femeilor în roșu de la Vocea României

Cristi Nistor în fața femeilor în roșu de la Vocea României

Ciprian Teodorescu în semifinala Vocea României

Tot din echipa Loredanei, Ciprian Teodorescu a cântat în duet cu vocea cu "gâjâit" din ediția precedentă - Canaf.

Ciprian Teodorescu în semifinala Vocea României

Ciprian Teodorescu în semifinala Vocea României

Finaliștii de la Vocea României 2012

Toți antrenorii și-au anulat practic votul, acordând șanse egale concurenților în fața votului telespectatorilor. Ciprian Nistor a avut cea mai mare susținere publică în fața concurentului direct, Ciprian Teodorescu. Rezultatele din semifinala Vocea României au arătat astfel:

ECHIPA SMILEY

  • Silviu Pașca = 50% (Smiley) + 40% (public)
  • Tibi Scobiola = 50% (Smiley) + 60% (public)

ECHIPA BRENCIU

  • Laurian Mantea = 50% (Horia Brenciu) + 33% (public)
  • Julie Mayaya = 50% (Horia Brenciu) + 67% (public)

ECHIPA MOGA

  • Feli = 50% (Moga) + 36% (public)
  • Vizi Imre = 50% (Moga) + 64% (public) 

ECHIPA LOREDANA

  • Cristi Nistor = 50% (Loredana) + 82% (public) 
  • Ciprian Teodorescu = 50% (Loredana) + 18% (public)

În finala Vocea României 2012 avem așadar următorii 4 finaliști: Tibi Scobiola, Julie Mayaya, Cristi Nistor și Vizi Imre.

Vezi cum au decurs prestațiile din cele 4 show-uri live eliminatorii: partea întâia douaa treia și a patra parte.

Comentează

Trending