Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Vizi Imre anunță proiectul "The Chaos in My Mind" lansând piesa "13" - VIDEO

Vizi Imre a lansat un nou single, intitulat ”13”. Piesa anunță viitorul proiect de suflet al artistului, “The Chaos in My Mind”.
Vizi Imre

Vizi Imre

Încă de la vârsta de 15 ani, Vizi Imre și-a dat seama că muzica este marea lui dragoste, așa că a început să investească în această pasiune, să se perfecționeze, să învețe să cânte la pian și să ia și cursuri de chitară.

Acum, după 13 ani de cântat cover-uri și mai puțin piese proprii, Vizi Imre a scos din sertarul muzical melodia intitulată “13”. Prin intermediul acestei piese, artistul anunță lansarea viitorului lui album, “The Chaos in My Mind”, dar și faptul că de acum va fi mai atent la trăirile lui, lăsând pe locul doi cerințele mainstream.

“Acum 3 ani am compus piesa “13” într-o cabană, la munte. E o școală importantă să cânți cover-uri, dar consider că împlinirea vine când îți cânți propria muzica. Mi-am dat seama că am foarte multe piese compuse de mine care stau în calculator și că trebuie să le scot la lumina zilei. Așa s-a născut “13”, parte a proiectului “The Chaos in My Mind”, album pe care vreau să îl înregistrez în mai multe țări, cu mulți artiști din diferite studio-uri”, spune Vizi Imre.

Albumul va fi influențat de muzica anilor '70, iar coperta va fi realizată de un prieten de-al lui Vizi Imre, un pictor german. Discul va fi asemenea unei cărți, ce va include fotografii din timpul filmărilor și texte în care vor fi prezentate poveștile pieselor de pe album.

Vizi Imre - "13" (Live @ The Palace of Culture)

Vizi Imre a ajuns în atenția publicului în urma participării la Vocea României. Cele mai cunoscute melodii din repertoriul său sunt: ”My Kind of Girl”, cu care artistul a participat la Selecția Națională Eurovision 2014, și ”După ani și ani”, single lansat împreună cu Shift.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Vizi Imre
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Havasi va susține un nou concert la București în noiembrie 2016

Havasi va concerta din nou la București. Evenimentul va avea loc pe 22 noiembrie, la Sala Palatului. Celebrul pianist va...

Închide