Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Julie Mayaya a câștigat finala Vocea României. Andi Moisescu, Antonia și Inna au cântat în duete

Publicat

pe

Horia Brenciu și Julie Mayaya la Vocea Românei
Horia Brenciu și Julie Mayaya la Vocea Românei

Julie Mayaya, concurenta din echipa lui Horia Brenciu, a câștigat trofeul celui de-al doilea sezon Vocea României. Pe jumătate româncă, pe jumătate congoleză, câștigătoarea a convins publicul prin calitățile sale vocale și actoricești, dar și prin momentele și melodiile bine alese și organizate de antrenorul său. Julie s-a mutat în București după terminarea liceului, a absolvit Facultatea de Matematică-Informatică, dar nu a făcut studii muzicale. Obișnuia să câștige fiecare concurs, iar experiența de la Vocea României nu a făcut excepție. Premiul obținut constă în 100.000 de euro plus un contract cu Universal Music pentru lansarea unui album-single.

Julie Mayaya, câștigătoarea finalei Vocea României

Julie Mayaya, câștigătoarea finalei Vocea României

Clasamentul final Vocea României - Sezonul 2

 1. Julie Mayaya
 2. Vizi Imre
 3. Cristi Nistor
 4. Tibi Scobiola

Clasamentul finalei este invers notorietății participanților. Chiar dacă nu au luat marele premiu, Cristi Nistor și Tibi Scobiola și-au relansat cariera. Depinde numai de ei să urmeze calea succesului, să nu reintre într-un con de umbră și să depășească media artistică a scenei românești. Vizi Imre a realizat un lucru măreț, iar de numele lui se va auzi cu siguranță în muzica românească în perioada următoare, dacă va continua colaborarea cu Marius Moga.

"Mă simt la fel de câștigător ca toți cei de aici. Important este drumul pe care l-am parcurs, (importante sunt) prieteniile pe care le-am legat. Locul 2 în clasament este o onoare", a spus Vizi Imre la aflarea rezultatelor.

La anunțarea ierarhiei, Horia Brenciu a fost înecat în lacrimi de bucurie și emoție.  El i-a mulțumit prietenului Andi Moisescu pentru susținere. Depășind cu greu emoțiile victoriei, Horia și Julie au cântat încă o dată melodia "Cose della vita".

"Anul acesta mi s-au împlinit două vise. Alice mi-a făcut un copil minunat, mulțumesc Alice! Alice se află aici lângă mine și mi-a purtat noroc. Le pup și pe celelalte două fete ale mele - pe Maria și Andreea. Acesta e cel mai frumos cadou de Crăciun pe care mi-l puteau face telespectatorii.", a declarat Horia Brenciu.

Cum a fost finala Vocea României

Vedetele autohtone care au cântat alături de finaliștii de la Vocea României au fost Inna, Antonia și Andi Moisescu, lipsind în ultimul moment Pasha Man.  Andi Moisescu a mai cântat în fața publicului, fiind invitat anul acesta în spectacolul lui Horia Brenciu de la Sala Palatului. El a demonstrat că pe lângă talent de prezentator, are și valențe muzicale. Andi a cântat alături de Julie Mayaya un potpuriu de cântece românești. Antonia, devenită celebră în urma colaborării cu Vunk, a făcut echipă cu Tibi Scobiola pe cântecul de dragoste "Endless Love", binecunoscut de toată lumea în interpretarea duetului Mariah Carey & Luther Vandross. Dintre cei 3 invitați la duete, Inna are cea mai mare notorietate. Cântăreața i-a venit în ajutor lui Cristi Nistor. Cei doi au aprins "Eternal Flame" de la The Bangles.

Andi Moisescu în culmea carierei sale muzicale alături de Julie în finala Vocea României

Andi Moisescu în culmea carierei sale muzicale alături de Julie în finala Vocea României

Fiecare antrenor a urcat de asemenea pe scenă alături de concurentul susținut. Horia a venit decorat la costum de gală și cu dorința de primi cea mai importantă decorație a serii. Misiunea a fost îndeplinită. Loredana a afișat și de această dată o ținută extrem de sexy, purtând o rochie scurtă cu multe oglinzi aplicate!? Coafura i-a rezistat fără emoții până la sfârșitul emisiunii. Închidem paranteza cu papionul lui Marius Moga, fără a insista că Nicoleta Luciu s-a îmbrăcat până în gât, într-o rochie neagră cu ținte.

Dana International, invitat special

Dana International a fost prima prezență extra-concurs de la Vocea României. Starul transexual a interpretat piesa "Diva", care i-a adus trofeul Eurovision la Birmingham în anul 1998. Cea de-a doua melodie cântată a fost "Dir La Da Da". Cântăreața și-a numit preferații din finala Vocea României: "Toți patru sunt foarte buni, dar pe gustul meu este în primul rând Julie - are consistența unui cântăreț internațional, iar pe locul doi - Cristi Nistor. Află ce legături sunt între Dana International și România.

Primul laureat, Ștefan Stan și Alice Francis au cântat în duet

Primul deținător al trofeului Vocea Românei, Ștefan Stan a participat ca invitat special la cea de-a doua finală. Ștefan și Alice Francis au interpretat melodia de sezon "White Christmas".

Alice Francis a avut o apariție surprinzătoare în finala Vocea României. Născută în Timișoara și stabilită în Köln, cântăreața a adus în emisiune muzica anilor 20, adaptată la soundul prezentului. Plecată din România de la 4 ani, Alice a învățat românește de la bunica ei. Vine des în România, părinții ei mutându-se într-un castel de lângă Timișoara.

Alice Francis a cântat piesa "St. James Ballroom", al cărei videoclip lansat în această vară poate fi urmărit mai jos.

Julie Mayaya în finala Vocea României

Ieșind de sub bagheta de entertainer lui Horia Brenciu, Julie ne-a surprins cu o serie de momente magice. Mai întâi a intrat pe scenă cu o piesă plină de sensibilitate. Brenciu știe că muzica se adresează înainte de toate publicului, prin urmare nu putea greși cu o piesă cântată în concertul Larei Fabian de miile de voci din public - "Je t'aime" - vezi video. Acest pachet emotivo-muzical a fost supra-licitat printr-o coregrafie plină de senzualitate a unui cuplu de dansatori. La pian a acompaniat maestrul George Natsis.

"Ai reușit să transmiți dramatismul cântecului și să creezi un crescendo, de la început până la sfârșit. Ți-ai dozat foarte bine energia, ai început ca într-o poveste și apoi ai reușit să ne dai fiori.", a spus Loredana.

Puternic emoționat de moment, aproape înlăcrimat, Horia Brenciu și-a amplificat mesajul său de susținere. Fostul prezentator de Robingo, actualmente un super-entertainer ce umple de 3-4 ori Sala Palatului, nu s-a oprit aici. A plusat în rețetă cu carismaticul Andi Moisescu, atragând prin senzaționalul momentului încă un val de simpatie din partea publicului telespectator.

VIDEO: Duetul cu Andi Moisescu


Julie Mayaya și Andi Moisescu au cântat împreună un mix de refrene celebre din muzica românească. Practic, nu a fost o melodie frumoasă, ci esența a șapte piese binecunoscute publicului:

 • Vânzătoarea de plăceri (Loredana)
 • Fetițele din București (Gică Petrescu)
 • Suflet candriu de papugiu (Gică Petrescu)
 • Sanie cu zurgălăi (Maria Lătărețu)
 • Strada Speranței (Corina Chiriac)
 • Morărița (Roata morii) (Mirabela Dauer)
 • O lume minunată (Mihai Constantinescu)

Andi Moisescu a avut rolul principal în acest duet, iar Julie și-a arătat talentul actoricesc. Ea a imitat-o bine pe Loredana în fragmentul din "Vânzătoarea de plăceri". Finalul pe muzica lui Mihai Constantinescu a adus pe scenă mai mulți micuți din grupul "Ana și copiii". "A fost un moment nostalgic, pe sufletul zilei de 26 decembrie", a spus Marius Moga.

"Un artist, sigur că are voce, dar dacă nu știe să joace ceea ce cântă, ceea ce spune, nu are farmec. Julie a creat un fel de scenetă muzicală pe care marii artiști ai scenei noastre o fac cu mare dificultate, pentru că nu este ușor.", a declarat Horia Brenciu.

Horia Brenciu și Julie Mayaya la Vocea Românei

Horia Brenciu și Julie Mayaya la Vocea Românei

Julie a cântat împreună cu Horia hitul "Cose della vita" (Eros Ramazzoti & Tina Turner). Melodia a fost lansată inițial de Ramazzoti în 1993, iar în 1997 a fost reînregistrată alături Tina Turner și prinsă în colecția de hituri "Eros". Cântecul a fost reluat în încheierea emisiunii.

Vizi Imre în finala Vocea României

Vizi Imre și colegii săi de la vocea României cântând No Woman No Cry

Vizi Imre și colegii săi de la vocea României cântând No Woman No Cry

Ultima etapă a concursul Vocea României a început cu duetul lui Vizi Imre și Marius Moga. Concurentul și antrenorul său au declarat că le merge bine, cel puțin pe parcursul melodiei "Oficial îmi merge bine" (Simplu). Din fotoliul său de "adversar", Smiley nu s-a putut abține să nu fredoneze refrenul. Era și normal, din moment ce succesul melodiei le-a schimbat viețile membrilor grupului Simplu.

VIDEO: Vizi Imre - No Woman No Cry


Vizi Imre nu a mai cântat - după cum se planificase - melodia "Același sânge", pregătită alături de Pasha Man. Acesta din urmă nu a mai putut ajunge în emisiune, fiind blocat pe un aeroport internațional (probabil în Timișoara). Cu doar 20 de minute înaintea începerii emisiunii, Moga a mobilizat o echipă de backing vocals și au repetat cu toții "No Woman No Cry" (Bob Marley). Astfel, Vizi Imre a ajuns să fie acompaniat de foștii săi colegi-concurenți din echipa MOGA - David Bryan, Cezar Dometi, Fely Donose - și Silviu Pașca din echipa SMILEY. Fely s-a remarcat prin replicile cântecului, iar David și Silviu prin efectele instrumentale reproduse vocal.

Vizi Imre interpretând melodia Somewhere Over the Rainbow in finala Vocea Romaniei

Vizi Imre interpretând melodia Somewhere Over the Rainbow in finala Vocea Romaniei

Chiar dacă este departe de statura lui Israel Kamakawiwo'ole, Vizi a reușit să imprime aceeași stare de pace și bucurie pe care ți-o conferă audiția piesei "Somewhere Over the Rainbow". Dansatoarele cu salbe florale din Hawaii au dat efect vizual, chiar dacă regia nu a insistat prea mult pe cadrele strânse cu acestea. Toboșarii (plecați se pare din trupa Sistem) au completat momentul, întărind ritmurile estivale.

Cristi Nistor în finala Vocea României

Cristi Nistor în duet cu INNA în finala Vocea României

Cristi Nistor în duet cu INNA în finala Vocea României

Prezența Innei a părut inițial că îl afectează și nu că-l ajută. Vocea cântăreței a dominat duetul, cum era și normal devreme ce "Eternal Flame" are o puternică amprentă feminină. Cristi și-a găsit locul în piesă în cele din urmă. Balada grupului The Bangles a fost Number One în topul Billboard în 1989, fiind a doua reușită de acest fel după "Walk Like An Egyptian" din 1986.

VIDEO: Cristi Nistor și INNA - Eternal Flame

"Ați fost adorabili... a fost o întâlnire magică între tine și Inna" i-a spus Loredana concurentului ei.

Cea de-a doua melodie aleasă de Cristi Nistor a fost "I Wanna Know What Love is" din repertoriul fostei trupe Foreigner.

Cristi Nistor în duet cu Loredana la Vocea Romaniei

Cristi Nistor în duet cu Loredana la Vocea Romaniei

Duetul lui Cristi cu Loredana a încins scena cu prelucrarea folclorică "Ileană, Ileană". Momentul a fost extrem de dinamic, pe aceeași rețetă cu "Kalashnikov & Gas Gas" din cel de-al doilea live de la Vocea României.

VIDEO: Cristi Nistor și Loredana - Ileană, Ileană

"Mulțumesc din suflet că ați avut încredere în mine și că m-ați ajutat să ajung până aici, în finală. Sunt foarte fericit că am reușit să capăt respect!", a declarat Cristi Nistor.

Tibi Scobiola în finala Vocea României

Al doilea la rând, Tibi a intrat în finală, pregătit pentru cea mai importantă seară a vieții lui. Nebărbierit și cu fesul albastru pe cap, concurentul și-a atras pe scenă una dintre frumusețile muzicii românești. Antonia a ieșit în evidență atât prin prezență, cât și prin vocea ei. Camera nu a insistat prea mult nici pe ochii săi fascinanți, nici pe spatele dezgolit prin tiparul unei rochii roșii. Emisiunea a avut de câștigat, chiar dacă Tibi a fost cel eclipsat.

Tibi Scobiola în duet cu Antonia în finala Vocea României

Tibi Scobiola în duet cu Antonia în finala Vocea României

Cea de-a doua apariție a lui Tibi Scobiola a fost tot deasupra norișorilor, mulțumită efectelor de fum de la Vocea României - parcă prea exagerate în acest sens. Piesa aleasă de concurent s-a numit "Back for Good" (Take That). Tibi a avut de acoperit 5 voci masculine cu timbre vocale diferite. Vocile feminine secundare au fost la un moment dat mult prea puternice.

Smiley a susținut că acest gen muzical i se potrivește cel mai bine lui Tibi Scobiola, recomandându-i să urmeze această direcție. Antrenorul de la Vocea României a subliniat că "back for good" constituie și o declarație artistică, marcând repoziționarea concurentului în industria muzicală, unde activează de peste 11 ani.

VIDEO: Tibi Scobiola și Smiley - Baby, I Love Your Way

Smiley a urcat pe scenă alături de Tibi în interpretarea unui hit nelipsit din discotecile anilor 90 - "Baby, I Love Your Way" (Big Mountain). Scena a fost animată de 4 dansatoare provocatoare.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Mihaela Rădulescu e colegă cu Inna la Masked Singer România 2021

Mihaela Rădulescu și Inna se așează la masa detectivilor Masked Singer România 2021. Cel de-al doilea sezon al show-ului vine cu o mulțime de surprize, pe care publicul le va descoperi în curând.

Publicat

pe

Mihaela Rădulescu / Inna
Mihaela Rădulescu / Inna │ FOTO: Captură YouTube

Mihaela Rădulescu, Alex Bogdan, INNA și Horia Brenciu sunt cei patru detectivi ai show-ului Masked Singer România, ce ajunge în 2021 la cel de-al doilea sezon. Fiecare va avea sarcina de a analiza în detaliu fiecare prestație a măștilor, fiecare indiciu, dar și fiecare element din costum, pentru a afla cine este cel/cea care se ascunde în mască.

Mihaela Rădulescu: "Ador proiectul, abia aștept să vedeți și voi cât de sus se duce acest sezon, la toate capitolele!"

A intervievat cele mai mari personalități publice din România, este un om de televiziune cu o experiență imensă, iar acest lucru o va transforma într-un detectiv redutabil. Mihaela Rădulescu intră în show-ul Masked Singer România cu gândul să demaște cât mai multe personaje.

"Am intrat în acest proiect cu maxim de chef și un soi de siguranță masivă în capacitățile mele de a detecta vedetele… de sub măști. Mi-am zis că e relativ simplu, am citit la viața mea tone de fișe biografice despre mii de invitați, înainte să-i intervievez. Am început filmările pe culmile bucuriei, într-o companie grozavă - echipa, colegii detectivi, prezentatorul, toți de liga întâi. Și, pe măsură ce înaintăm cu filmările, crește entuziasmul, pentru că e un show grozav și scade masiv siguranța că știu cine-i sub mască.

Sunt atât de grozave măștile, atât de alambicate prezentările, atât de bine ascunse indiciile, încât… nu ghicim nimic. Cel puțin până acum, măștile au rămas o enigmă și le visez noaptea. Personaje fabuloase, povești de mari vedete, cu viață intensă și cariere sinuoase, un show cum n-ați mai văzut, toate duc spre un sezon absolut demențial de Masked Singer România. Mai rămâne să ne mai și prindem cine strălucește sub măști, cu voci distorsionate și povești de o zgârcenie biografică care mă chinuie rău. Ador proiectul, abia aștept să vedeți și voi cât de sus se duce acest sezon, la toate capitolele!", a spus Mihaela Rădulescu.

Inna: "Sunt entuziasmată să fiu detectiv și în cel de-al doilea sezon de Masked Singer, este un proiect TV extraordinar"

Dacă anul trecut a reușit să descopere multe dintre vedetele ascunse sub mască și a fost încoronată "Regina detectiv", auzul ei dându-le mari bătăi de cap personajelor, anul acesta INNA și-a propus să încurce în continuare socotelile celor care se ascund în măști și să deconspire cât mai multe celebrități:

"Sunt entuziasmată să fiu detectiv și în cel de-al doilea sezon de Masked Singer, este un proiect TV extraordinar în care mă distrez alături de colegii mei, descoperim personaje și povești savuroase, măști spectaculoase. Dacă primul sezon a fost tare, cel de-al doilea sezon va fi cel mai tare, așa că fiți cu ochii pe noi!", a spus INNA.

Care sunt regulile concursului?

În fiecare săptămână, măștile vor cânta și se vor duela între ele ca să-și securizeze un loc în etapa următoare a show-ului, dar și pentru a-și păstra ascunsă identitatea lor. Înainte de a urca pe scenă, fiecare mască va oferi celor patru detectivi, Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, o serie de indicii care să-i ajute să descopere cine se ascunde de fapt în interiorul ei.

Unele indicii îi vor ajuta, altele îi vor putea băga și mai tare în ceață. Pe scenă, personajele vor interpreta melodii care vor putea și ele să contribuie, ca indicii, la povestea celebrității din mască.

12 vedete au acceptat anul trecut provocarea de a participa la prima ediție a Masked Singer România, emisiunea realizată după un format produs în Coreea de Sud și produsă în peste 20 de țări. Vreme de opt săptămâni, participanții și-au ținut ascunsă identitatea, câștigătorul primului sezon fiind Corbul.

Ce surprize aduce Masked Singer România în 2021

Anul acesta, Masked Singer România revine la PRO TV cu un nou sezon mai intens, în care mai multe măști vor impresiona prin abilitatea lor de a-i încurca pe detectivi și a-și ține adevărata identitate ascunsă. Cântăreți, actori, sportivi, influenceri sau oameni de afaceri – oricine se poate ascunde în costumele desprinse din poveștile cu personaje fantastice.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Sezonul 2 Masked Singer România îi are detectivi pe Horia Brenciu și Alex Bogdan

Masked Singer România continuă în 2021 cu sezonul 2. Primii doi detectivi confirmați în formatul show-ului de la PRO TV sunt Horia Brenciu și Alex Bogdan.

Publicat

pe

Horia Brenciu și Alex Bogdan, detectivi în sezonul 2 Masked Singer România
Horia Brenciu și Alex Bogdan, detectivi în sezonul 2 Masked Singer România │ FOTO: PRO TV

Horia Brenciu ocupă în 2021 locul de detectiv experimentat în show-ul Masked Singer România. Dacă în primul sezon a reușit să afle numele mai multor vedete care se ascundeau sub măști, în acest an își propune să fie și mai agil.

Horia Brenciu: "La Masked Singer România, de fiecare dată când văd un personaj, mă dedublez. Acel copil din mine iese la suprafață bucurându-se de toate măștile"

"O dată pe an avem niște cazuri de rezolvat. Aici, la Masked Singer România, de fiecare dată când văd un personaj, mă dedublez. Acel copil din mine iese la suprafață bucurându-se de toate măștile, iar în acest sezon are de ce să se entuziasmeze pentru că avem măști pe care nu le-a văzut nici Parisul, nici Londra, nici Tokio, nici New York.

De cealaltă parte, adultul din mine încearcă rapid să scormonească detaliile biografice, să intre sub pielea personajului, să-l ghicească, lucru din ce în ce mai greu pentru că ni se dau indicii cu țârâita. O voce suavă, o mișcare de umeri sau o gambă mai mică sau mai mare, nu pot să te conducă rapid la personaj. Norocul meu e că am o echipă de detectivi unică în lume! Nu mai vorbesc de prezentator… Prieteni de-ai mei!", a spus Horia Brenciu.

Alex Bogdan: "Am emoții foarte mari, compania este selectă, este plăcută, este numai bună pentru un show de zile mari"

Actor cu o vastă experiență în lumea teatrului și cinematografiei, Alex Bogdan își va folosi talentul de imitator pentru a se apropia de măști și a le face să-i ofere mai multe indicii.

"Vă salut, oameni buni, mulțumesc că v-ați răpit din timp să citiți această declarație. Așadar, fără s-o mai lungesc, declar pe propria răspundere că am acceptat provocarea Masked Singer România și voi fi noul detectiv!!! Am emoții foarte mari, compania este selectă, este plăcută, este numai bună pentru un show de zile mari. Așteptările mele sunt întrecute în fiecare zi. N-am fost pus niciodată față în față cu o energie așa mare, râdem foarte mult în fiecare zi. Abia aștept să ne vedeți!”, a spus Alex Bogdan.

Ca și în primul sezon, show-ul va beneficia de 4 detectivi. Identităților celorlalți doi detectivi vor fi dezvăluite în perioada următoare.

Care sunt regulile concursului?

În fiecare săptămână, măștile vor cânta și se vor duela între ele ca să-și securizeze un loc în etapa următoare a show-ului, dar și pentru a-și păstra ascunsă identitatea lor. Înainte de a urca pe scenă, fiecare mască va oferi celor patru detectivi, Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, o serie de indicii care să-i ajute să descopere cine se ascunde de fapt în interiorul ei.

Unele indicii îi vor ajuta, altele îi vor putea băga și mai tare în ceață. Pe scenă, personajele vor interpreta melodii care vor putea și ele să contribuie, ca indicii, la povestea celebrității din mască.

12 vedete au acceptat anul trecut provocarea de a participa la prima ediție a Masked Singer România, emisiunea realizată după un format produs în Coreea de Sud și produsă în peste 20 de țări. Vreme de opt săptămâni, participanții și-au ținut ascunsă identitatea, câștigătorul primului sezon fiind Corbul.

Ce surprize aduce Masked Singer România în 2021

Anul acesta, Masked Singer România revine la PRO TV cu un nou sezon mai intens, în care mai multe măști vor impresiona prin abilitatea lor de a-i încurca pe detectivi și a-și ține adevărata identitate ascunsă. Cântăreți, actori, sportivi, influenceri sau oameni de afaceri – oricine se poate ascunde în costumele desprinse din poveștile cu personaje fantastice.

Citește în continuare

Lifestyle

Dorian Popa la podcastul lui Smiley: "mi s-a propus să fac reclamă la videochat şi ţigări şi am refuzat"

Smiley a lansat pe 25 iunie un nou episod de podcast, "8, 8 şi ceva, FIX, cu Smiley", la care au fost invitaţi Dorian Popa şi Mimi. Teoretic a fost şi Selly, care a apărut mai degrabă ca un cameo prin apel video. La început de clip Smiley a discutat despre realitate versus social media, parodiind câteva situaţii comune din această lume nouă.

Publicat

pe

Podcast Smiley 8 8 si Ceva Fix Dorian Popa Mimi
Podcast Smiley 8 8 si Ceva Fix Dorian Popa Mimi │ FOTO: Smiley

În episodul 7 din podcastul "8, 8 şi ceva, FIX, cu Smiley", artistul a analizat falsitatea din social media şi falsele aşteptări pe care ni le creăm. Pe parcursul unei ore Smiley a explicat ce e în neregulă cu reţelele de socializare şi modelele pe care ni le formăm, iar apoi au avut cuvântul Dorian Popa şi vloggeriţa Mimi. Ambii invitaţi au 2 milioane de abonaţi pe YouTube şi sunt trendesetteri în online-ul românesc. O apariţie surpriză în clip a fost a lui Chelutzu, câinele lui Dorian Popa, care a devenit prea prietenos cu un cameraman.

Am aflat că Mimi se simte timorată când este abordată pe stradă de cei care o văd pe YouTube. Asta mai ales pentru că este firavă, la 1.50 metri înălţime, în vreme ce Dorian Popa e mai pregătit... fizic să facă faţă unor situaţii mai puţin plăcute. Am aflat şi că lui Dorian Popa i s-a propus să facă reclamă la videochat pentru 100.000 de euro, dar şi la ţigări şi a refuzat ambele oferte, pentru că nu se aliniau cu crezul său. De la Mimi am aflat că a făcut şcoala la Londra şi a cunoscut succesul acolo, având inclusiv colaborări cu branduri.

S-a discutat şi despre primul ei clip viral, cel cu "Cum a fost prima oară", cu tema pierderea virginităţii. Dorian Popa şi-a explicat popularitatea prin pozitivitatea pe care o imprimă privitorilor şi energia pe care o emană. Smiley a întrebat invitaţii şi până unde se opreşte daily vlogging-ul şi care e limita la care se opresc filmările în viaţa personală. Pe la minutul 20 am aflat că Dorian e absolvent de ASE, a lucrat la o bancă pe la 20 de ani şi apoi i s-a schimbat viaţa odată cu casting-ul pentru "Pariu cu viaţă" şi formarea "Lala Band".

La episodul precedent al podcastului "8, 8 şi ceva, FIX, cu Smiley" au fost invitaţi Delia Matache şi comediantul Dan Badea, care au vorbit despre vacanţe. Cu sau fără all inclusive... Au fost şi episoade alături de DOC, Deliric, Speak, Ştefania şi Pavel Bartoş. Primul episod a fost despre paternitate, atunci când Smiley a devenit tată şi a primit sfaturi de la Bobonete, DOC şi Răzvan Fodor.

Citește în continuare

Trending