Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Steve Harris

Următoarele evenimente cu Steve Harris

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Steve Harris

Bruce Dickinson

Poze concert Iron Maiden la Rock The City 2016

Urmărește galeria de poze de la concertul Iron Maiden din Piața Constituției de pe 30 iulie 2016, în cadrul festivalului Rock The City 2016. Trupa a concertat pentru a treia oară în capitală (cu Bruce Dickinson pe post de vocalist), promovând noul album "The Book Of Souls". Evenimentul a fost organizat de Marcel Avram, D&D East Entertainment și East European Production.

Poze de la concertul Iron Maiden din Piața Constituției de pe 24 iulie 2013

InfoMusic îți oferă galeria de poze cu Iron Maiden într-unul dintre cele mai reușite concerte rock văzute în ultimii ani la București. Bruce Dickinson, Steve Harris, Dave Murray, Adrian Smith, Janick Gers și Nicko McBrain au cântat în fața a peste 15000 de spectatori reuniți în Piața Constituției.

Poze de la concertul Anthrax din Piața Constituției de pe 24 iulie 2013

InfoMusic îți oferă galeria de poze de la concertul Anthrax în deschiderea evenimentului Iron Maiden din Piața Constituției. Cele două trupe au concertat în capitală pe 24 iulie 2013 în fața a peste 15000 de spectatori.

Steve-Harris-2012

Steve Harris (Iron Maiden) a lansat Us Against The World - VIDEOCLIP

Steve Harris, Iron Maiden,a lansat al 2-lea videoclip extras de primul său album solo, intitulat British Lion. Piesa poarta numele Us Against The World și poate fi urmărită mai jos.

Steve-Harris-2012

Urmărește primul clip Steve Harris (Iron Maiden): This Is My God - VIDEO

Fondatorul trupei Iron Maiden, Steve Harris,a lansa primul său album solo, intitulat British Lion, pe 24 septembrie. Primul single care beneficiază de un videoclip poarta numele This Is My God si poate fi urmarit mai jos.

Steve-Harris-2012

Basistul trupei Iron Maiden iși lansează primul album solo

Basistul trupei Iron Maiden, Steve Harris,va lansa primul său album solo, intitulat British Lion, pe 24 septembrie. Discul contine zece piese produse de Kevin Shirley si a fost inregistrat alaturi de solistul Richard Taylor, bateristul Simon Dawson și chitariștii Graham Leslie și David Hawkins.

Iron Maiden au pus un concert şi un documentar pe DVD

Iron Maiden, Iron Maiden, scandează fanii trupei. Şi au şi motive, mai ales ca membrii trupei au anunţat lansarea En Vivo, un pachet care conţine un DVD cu concertul înregistrat... Continuare »

CLOSE
CLOSE