Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Urmărește primul clip Steve Harris (Iron Maiden): This Is My God - VIDEO

Fondatorul trupei Iron Maiden, Steve Harris,a lansa primul său album solo, intitulat British Lion, pe 24 septembrie. Primul single care beneficiază de un videoclip poarta numele This Is My God si poate fi urmarit mai jos.
Steve-Harris-2012

Fondatorul trupei Iron Maiden, Steve Harris în vârstă de 56 de ani, a lansat în sfârșit primul său album solo intitulat British Lion. Discul a ieșit pe piață în data de 24 septembrie și conține zece piese produse de Kevin Shirley (Black Country Communion, Rush, Led Zeppelin, Dream Theater, Iron Maiden, Slayer, HIM, Aerosmith).

Harris a fost ajutat la înregistrarea acestui disc de solistul Richard Taylor, bateristul Simon Dawson și chitariștii Graham Leslie / David Hawkins iar primul single care beneficiază de un videoclip poartă numele This Is My God și poate fi urmărit mai jos.

Steve-Harris-2012

Întrebat de unde vine numele CD-ului Harris a declarat: “Sunt foarte mândru că sunt britanic. Nu văd niciun motiv să nu fiu, este o parte din mine. Nu e ca și cum ar fi o predică sau o declarație politică, e ca și cum ți-ai susține echipa de fotbal din orașul tău. Dacă mă gândesc bine este ca o imagine puternica care transmite ceva iar asta se potrivește de minune cu sound-ul albumului.”

Revenind la Iron Maiden, trupa a lansat în luna martie un nou DVD intitulat En Vivo!. Materialul conține filmarea concertului din 10 aprilie 2011 cînd trupa a cîntat pe stadionul național din Santiago în fața a peste 50.000 de fani. Evenimentul a fost filmat cu 22 de camere HD plus o cameră specială amplasată deasupra stadionului pentru a surprinde cât mai bine atmosfera evenimentului. DVD-ul are sunet 5.1, este mixat de celebrul producător Kevin “Caveman” Shirley, și este disponibil in format Blu-Ray și dublu DVD.

Tracklist British Lion

  1. This Is My God
  2. Lost Worlds
  3. Karma Killer
  4. Us Against The World
  5. The Chosen Ones
  6. A World Without Heaven
  7. Judas
  8. Eyes Of The Young
  9. These Are The Hands
  10. The Lesson

Citește mai multe despre Iron MaidenSteve Harris
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dave Grohl vorbește despre despărțirea Foo Fighters

Solistul Dave Grohl a anunțat pe Facebook că Foo Fighters nu va mai concerta împreună, cel puțin nu în viitorul...

Închide