Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Basistul trupei Iron Maiden iși lansează primul album solo

Basistul trupei Iron Maiden, Steve Harris,va lansa primul său album solo, intitulat British Lion, pe 24 septembrie. Discul contine zece piese produse de Kevin Shirley si a fost inregistrat alaturi de solistul Richard Taylor, bateristul Simon Dawson și chitariștii Graham Leslie și David Hawkins.
Steve-Harris-2012

Basistul Steve Harris, în vârstă de 56 de ani, va lansa în sfârșit primul său album solo intitulat British Lion. Fondatorul trupei Iron Maiden a anunțat ca discul va ieși pe piață în data de 24 septembrie și va conține zece piese produse de Kevin Shirley (Black Country Communion, Rush, Led Zeppelin, Dream Theater, Iron Maiden, Slayer, HIM, Aerosmith). Harris a fost ajutat la înregistrarea acestui disc de solistul Richard Taylor, bateristul Simon Dawson și chitariștii Graham Leslie și David Hawkins.

Steve-Harris-2012

Întrebat de unde vine numele CD-ului Harris a declarat: "Sunt foarte mândru că sunt britanic. Nu văd niciun motiv să nu fiu, este o parte din mine. Nu e ca și cum ar fi o predică sau o declarație politică, e ca și cum ți-ai susține echipa de fotbal din orașul tău. Dacă mă gândesc bine este ca o imagine puternica care transmite ceva iar asta se potrivește de minune cu sound-ul albumului." Cei nerăbdători sa asculte noile compoziții Steve Harris o pot face pe site-ul www.metalhammer.co.uk.

Revenind la Iron Maiden, trupa a lansat în luna martie un nou DVD intitulat En Vivo!. Materialul conține filmarea concertului din 10 aprilie 2011 cînd trupa a cîntat pe stadionul național din Santiago în fața a peste 50.000 de fani. Evenimentul a fost filmat cu 22 de camere HD plus o cameră specială amplasată deasupra stadionului pentru a surprinde cât mai bine atmosfera evenimentului. DVD-ul are sunet 5.1, este mixat de celebrul producător Kevin "Caveman" Shirley, și este disponibil in format Blu-Ray și dublu DVD.

Tracklist British Lion

  1.  This Is My God
  2.  Lost Worlds
  3.  Karma Killer
  4.  Us Against The World
  5.  The Chosen Ones
  6.  A World Without Heaven
  7.  Judas
  8.  Eyes Of The Young
  9.  These Are The Hands
  10.  The Lesson

Citește mai multe despre Iron MaidenSteve Harris
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Rolling Stones lansează un album aniversar

The Rolling Stones sarbatoreste 50 de la infiintare prin lansarea unui album aniversar in luna noiembrie. Acesta va conține pe...

Închide