Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Steve Harris (Iron Maiden) a lansat Us Against The World - VIDEOCLIP

Steve Harris, Iron Maiden,a lansat al 2-lea videoclip extras de primul său album solo, intitulat British Lion. Piesa poarta numele Us Against The World și poate fi urmărită mai jos.

Publicat

pe

Steve-Harris-2012
Steve-Harris-2012

Fondatorul trupei Iron Maiden, Steve Harris în vârstă de 56 de ani, a lansat primul său album solo intitulat British Lion pe 24 septembrie. Discul conține zece piese produse de Kevin Shirley (Black Country Communion, Rush, Led Zeppelin, Dream Theater, Iron Maiden, Slayer, HIM, Aerosmith) iar noul single care beneficiaza de un videclip este pentru piesa Us Against The World și poate fi urmărit mai jos.

Harris a fost ajutat la înregistrarea acestui disc de solistul Richard Taylor, bateristul Simon Dawson și chitariștii Graham Leslie / David Hawkins iar primul single care beneficiază de un videoclip poartă numele This Is My God și poate fi urmărit mai jos.

Steve-Harris-2012

Harris a fost ajutat la înregistrarea acestui disc de solistul Richard Taylor, bateristul Simon Dawson și chitariștii Graham Leslie / David Hawkins iar primul clip lansat poartă numele This Is My God. Întrebat de unde vine numele CD-ului Harris a declarat:

“Sunt foarte mândru că sunt britanic. Nu văd niciun motiv să nu fiu, este o parte din mine. Nu e ca și cum ar fi o predică sau o declarație politică, e ca și cum ți-ai susține echipa de fotbal din orașul tău. Dacă mă gândesc bine este ca o imagine puternica care transmite ceva iar asta se potrivește de minune cu sound-ul albumului.”

Revenind la Iron Maiden, trupa a lansat în luna martie un nou DVD intitulat En Vivo!. Materialul conține filmarea concertului din 10 aprilie 2011 cînd trupa a cîntat pe stadionul național din Santiago în fața a peste 50.000 de fani. Evenimentul a fost filmat cu 22 de camere HD plus o cameră specială amplasată deasupra stadionului pentru a surprinde cât mai bine atmosfera evenimentului. DVD-ul are sunet 5.1, este mixat de celebrul producător Kevin “Caveman” Shirley, și este disponibil in format Blu-Ray și dublu DVD.

Steve Harris - Us Against The World

Tracklist British Lion

 1. This Is My God
 2. Lost Worlds
 3. Karma Killer
 4. Us Against The World
 5. The Chosen Ones
 6. A World Without Heaven
 7. Judas
 8. Eyes Of The Young
 9. These Are The Hands
 10. The Lesson

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Iron Maiden la București în mai 2022 - Program și reguli de acces

Iron Maiden revine la București pe 26 mai 2022. Consultă programul și regulile de acces comunicate de organizatori.

Publicat

pe

Bruce Dickinson
Bruce Dickinson │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Legendara trupă britanică Iron Maiden revine primăvara aceasta în România pentru a promova albumul "Senjutsu". Evenimentul va avea loc pe 26 mai  la Romexpo, în aer liber. În deschidere va cânta trupa germană Lord Of The Lost.

Programul concertului Iron Maiden de la București:

 • Open Doors - 18:00
 • Lord of the Lost - 19:30-20:20
 • Iron Maiden - 20:50-22:50

*Guest list-ul este valabil 90 de minute de la deschiderea porților.

Reguli de acces la concertul Iron Maiden de la București:

Este interzis accesul cu:

 • sticle, conserve;
 • mâncare sau băuturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie;
 • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

*Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului.

*La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi perchezitionați de către agenții de securitate.

*Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

*La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor în caz de nevoie.

Accesul copiilor:

 • Copiii sub 2 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
 • Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet si doar dacă aceștia sunt însoțiți de către un adult posesor de bilet valid.
 • Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție. Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

Categorii de bilete și brățări:

Accesul în spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăseasca zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Toți posesorii de bilete vor primi la acces brățări speciale, ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact ața cum au fost puse, pe toata durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului.

 • Categoria Aces High - în picioare, în fața scenei; posesorii de biletele la categoria The Beasts nu au acces la categoria Aces High, dar au acces la categoria Troopers
 • Categoria The Beasts - în picioare, în spatele categoriei Aces High. Posesorii de bilete la categoria The Beasta nu au voie să intre la categoria Aces High, dar au voie la categoria Troopers.
 • Categoria Troopers - în picioare, în spatele categoriei The Beasts . Posesorii de bilete la categoria Troopers nu au voie să intre la nicio alta categorie.

Bilete la concertul Iron Maiden din 2022:

Presale:

 • Aces High - 449 lei
 • The Beasts - 369 lei
 • Troopers - 289 lei

La intrarea la concert:

 • Aces High - 480 lei
 • The Beasts - 400 lei
 • Troopers - 320 lei
Citește în continuare

Trending