Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Steve Harris (Iron Maiden) a lansat Us Against The World - VIDEOCLIP

Steve Harris, Iron Maiden,a lansat al 2-lea videoclip extras de primul său album solo, intitulat British Lion. Piesa poarta numele Us Against The World și poate fi urmărită mai jos.

Publicat

pe

Steve-Harris-2012
Steve-Harris-2012

Fondatorul trupei Iron Maiden, Steve Harris în vârstă de 56 de ani, a lansat primul său album solo intitulat British Lion pe 24 septembrie. Discul conține zece piese produse de Kevin Shirley (Black Country Communion, Rush, Led Zeppelin, Dream Theater, Iron Maiden, Slayer, HIM, Aerosmith) iar noul single care beneficiaza de un videclip este pentru piesa Us Against The World și poate fi urmărit mai jos.

Harris a fost ajutat la înregistrarea acestui disc de solistul Richard Taylor, bateristul Simon Dawson și chitariștii Graham Leslie / David Hawkins iar primul single care beneficiază de un videoclip poartă numele This Is My God și poate fi urmărit mai jos.

Steve-Harris-2012

Harris a fost ajutat la înregistrarea acestui disc de solistul Richard Taylor, bateristul Simon Dawson și chitariștii Graham Leslie / David Hawkins iar primul clip lansat poartă numele This Is My God. Întrebat de unde vine numele CD-ului Harris a declarat:

“Sunt foarte mândru că sunt britanic. Nu văd niciun motiv să nu fiu, este o parte din mine. Nu e ca și cum ar fi o predică sau o declarație politică, e ca și cum ți-ai susține echipa de fotbal din orașul tău. Dacă mă gândesc bine este ca o imagine puternica care transmite ceva iar asta se potrivește de minune cu sound-ul albumului.”

Revenind la Iron Maiden, trupa a lansat în luna martie un nou DVD intitulat En Vivo!. Materialul conține filmarea concertului din 10 aprilie 2011 cînd trupa a cîntat pe stadionul național din Santiago în fața a peste 50.000 de fani. Evenimentul a fost filmat cu 22 de camere HD plus o cameră specială amplasată deasupra stadionului pentru a surprinde cât mai bine atmosfera evenimentului. DVD-ul are sunet 5.1, este mixat de celebrul producător Kevin “Caveman” Shirley, și este disponibil in format Blu-Ray și dublu DVD.

Steve Harris - Us Against The World

Tracklist British Lion

  1. This Is My God
  2. Lost Worlds
  3. Karma Killer
  4. Us Against The World
  5. The Chosen Ones
  6. A World Without Heaven
  7. Judas
  8. Eyes Of The Young
  9. These Are The Hands
  10. The Lesson
Comentează

Trending