Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Marc Anthony

Următoarele evenimente cu Marc Anthony

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Marc Anthony

Michael Jackson și Lisa Marie Presley

10 cupluri de artiști care au făcut istorie

Dragostea sună atât de bine în cântece, dar oare ce rol joacă în relațiile de cuplu ale artiștilor? Am trecut în revistă 10 povești de dragoste dintre muzicieni, precum Avril Lavigne și Chad Kroeger, John Lennon și Yoko Ono, Cher și Sonny, Michael Hutchence (INXS) și Kylie Minogue, Michael Jackson și Lisa Marie Presley, Kurt Cobain și Courtney Love. Vă invităm să aflați mai multe despre trecutul lor tumultuos.

Marc Anthony

Concertul Marc Anthony de la București a fost reprogramat pentru 2015

Marc Anthony și-a amânat concertul de la București acesta fiind reprogramat pentru 31 martie 2015, în aceeași locație. Măsura vine ca urmarea incidentelor violente care au loc în Ucraina.

Laura Pausini și Marc Anthony emană energie în noul videoclip "Se Fué"

Laura Pausini și Marc Anthony interpretează în duet o nouă variantă a piesei "Se Fué". Versiunea spaniolă a hitului "Non c’è‘" a fost lansată inițial în 1994, fiind inclusă pe cel de-al doilea album al artistei italiene. Pentru videoclip, Laura Pausini a colaborat cu regizorii Leandro Manuel Emede și Nicolo Cerioni.

Marc Anthony

Biletele la concertul Marc Anthony ies la vânzare la prețuri piperate

Biletele la concertul lui Marc Anthony din 2014 au fost puse în vânzare la prețuri piperate, ce variază între 220 și 870 de lei, în funcție de distanța față de scenă.

Marc Anthony

Marc Anthony va susţine un concert la Bucureşti în 2014

Marc Anthony va concerta pentru prima dată în România pe data de 19 mai 2014, începând cu ora 19. Reprezentaţia artistului va avea loc la Bucureşti, locaţia aleasă fiind Sala Palatului.

Marc Anthony - Artwork single "Vivir La Vida"

Marc Anthony este locul 1 Billboard cu piesa sa nouă - VIDEO

Marc Anthony a lansat o nouă piesă latino denumită "Vivir Mi Vida", care ocupă deja prima poziţie a clasamentului Billboard Hot Latin Songs.

Jennifer Lopez şi Marc Anthony au divorţat!

Jennifer Lopez şi Marc Anthony au divorţat!

Jennifer Lopez şi Marc Anthony au decis să încheie mariajul ce i-a ţinut împreună şapte ani. Cei doi sunt parinţii a doi gemeni Max şi Emme în vârstă de trei ani. Într-o... Continuare »

CLOSE
CLOSE