Urmărește-ne în Social Media

Maluma, Marc Anthony - La Fórmula

Maluma și Marc Anthony colaborează din nou și le prezintă ascultătorilor "La Fórmula". Piesa este însoțită de un videoclip disponibil în articol.

"La Fórmula" este o piesă plină de energie, cu influențe de salsa. Prin versurile melodiei, Maluma și Marc Anthony ne spun că nu există o formulă în dragoste. Piesa a fost scrisă de Maluma, Marc Anthony, Édgar Barrera, Kevin Mauricio Jiménez, Bryan Snaider Lezcano, Justin Quiles, René David Cano și Sergio George.

"La Fórmula" este acompaniată de un videoclip filmat la studioul de înregistrare The Hit Factory din Miami. Vizualul surprinde ceea ce s-a întâmplat în studio în timpul înregistrării melodiei: artiștii, producătorii, compozitorii și muzicienii implicați și frumoasa lor relație în timp ce lucrau împreună.

"La Fórmula" este prima melodie a lui Maluma din 2023 și va face parte din viitorul său albumul, ce va fi lansat în decursul acestui an. Această colaborare vine după "Felices los 4", un alt featuring de succes al celor doi muzicieni.

Artistul și compozitorul columbian Maluma a ajuns în atenția publicului în 2010, odată cu lansarea piesei "Farandulera". Single-ul a devenit hit în Columbia, după acest succes urmând lansarea albumului de debut "Magia" (2012). Un an mai târziu, în 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria "Best Latin America Central Act", și la Latin Grammy Awards, pentru "Best New Artist".

PUBLICITATE
Comentarii