Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

10 cupluri de artiști care au făcut istorie

Dragostea sună atât de bine în cântece, dar oare ce rol joacă în relațiile de cuplu ale artiștilor? Am trecut în revistă 10 povești de dragoste dintre muzicieni, precum Avril Lavigne și Chad Kroeger, John Lennon și Yoko Ono, Cher și Sonny, Michael Hutchence (INXS) și Kylie Minogue, Michael Jackson și Lisa Marie Presley, Kurt Cobain și Courtney Love. Vă invităm să aflați mai multe despre trecutul lor tumultuos.

Publicat

pe

Michael Jackson și Lisa Marie Presley
Michael Jackson și Lisa Marie Presley

Poveștile de dragoste ale artiștilor au fost dintotdeauna adorate de fani, aceștia urmărindu-le cu interes aparițiile în presă. Publicul a sperat că aceste cupluri vor rămâne împreună până la adânci bătrâneți, însă banii, faima, drogurile și tentațiile sexuale au reușit să distrugă o parte dintre cele mai celebre relații. Am selectat câteva dintre aceste cupluri care au strălucit împreună în lumina reflectoarelor și vă invităm să aflați mai multe despre trecutul lor.

Cher & Sonny

Cher și Sonny (Salvatore Bono) s-au cunoscut într-o cafenea din Los Angeles, în noiembrie 1962, pe când artista avea doar 16 ani. În acea perioada, Sonny, care era cu 11 ani mai mare decât Cher, lucra la Gold Star Studios în Hollywood. Cei doi au devenit în scurt timp prieteni foarte buni, iar apoi au ajuns să aibă o relație, care s-a oficializat printr-un mariaj în 1964. Cher și Sonny au înregistrat 5 albume împreună și au fost prezentatorii mai multor show-uri de televiziune, cel mai important fiind The Sonny & Cher Comedy Hour, de la începutul anilor '70.  În 1977 cuplul a divorțat, iar Cher și-a continuat cariera solo, câștigând numeroase premii Grammy, în timp ce Bono s-a implicat în politică până în 1998, atunci când a decedat în urma unui accident la ski.

Johnny Depp și Vanessa Paradis

Johnny Depp și Vanessa Paradis s-au întâlnit în Costes Hotel din Paris, pe vremea când actorul filma pentru filmul  „The Ninth Gate”, al lui Roman Polanski. Până atunci, Depp avusese deja două relații cunoscute cu Winona Ryder și Kate Moss, iar Vanessa se despărțise de actorul Stanislas Merhar. După un an de relație, cei doi au devenit părinții lui Lily-Rose Melody, în 1999, urmând apoi John Cristopher, în 2002. În 2007, fiica lui Johnny s-a îmbolnăvit din cauza bacteriei E. coli, iar în timpul în care aceasta a fost internată, actorul a venit zi de zi costumat în Jack Sparrow și a petrecut timp cu ceilalți copii spitalizați. Relația lui Depp cu Vanessa a durat 14 ani, cei doi divorțând în 2012.

Johnny Depp și Vanessa Paradis

Johnny Depp și Vanessa Paradis

Fără Vanessa Paradis, dar însoțit de muzicieni celebri ca Alice Cooper și Joe Perry, Johnny Depp va cânta la București în acest an, află detalii.

Michael Hutchence (INXS) și Kylie Minogue

Michael Hutchence, solistul trupei INXS și Kylie Minogue s-au cunoscut în 1988, într-un bar din Sydney, pe vremea când zvonurile spuneau că artista ar fi avut o relație cu Jason Donovan, partenerul ei din „Neighbours”.  Kylie a povestit că Michael a abordat-o direct spunându-i “I don’t know what we should do first. Have lunch or have sex”. Apoi cântăreața a mers la un concert INXS, unde un prieten de-al lui Hutchence a anunțat-o că acesta o aștepta în backstage, iar așa a început povestea de dragoste a celor doi.

Kylie Minogue și Michael Hutchence

Kylie Minogue și Michael Hutchence

Relația lor a durat doi ani, iar surse apropiate cuplului au menționat că Michael era atât de obsedat de micuța Kylie, încât îi trimitea faxuri zilnic, în care îi declara iubirea sa. Într-un interviu, Hutchence a declarat că hobby-ul său din acea perioadă a fost să accentueze latura sexuală a lui Kylie, care era cunoscută drept o figură inocentă. După despărțire, Minogue a suferit ani de zile, iar când a aflat de decesul lui Michael, aceasta a fost devastată, spunându-le tuturor că spiritul lui o însoțea în concerte.

Michael Jackson și Lisa Marie Presley

Michael Jackson a cunoscut-o pe Lisa Marie Presley în 1974, când tatăl ei, Elvis, le-a făcut cunoștință. Cei doi s-au reîntâlnit în 1992, iar la puțin timp după aceea, Michael a fost implicat pentru prima dată într-un proces în care era suspectat de pedofilie. Lisa i-a rămas alături Regelui Pop, care devenise în acea perioadă dependent de calmante, iar aceasta l-a încurajat să se interneze într-o clinică de dezintoxicare.

Lisa Marie Presley și Michael Jackson

Lisa Marie Presley și Michael Jackson

Printr-un apel telefonic, Michael a cerut-o în căsătorie pe fiica lui Elvis, care era căsătorită pe atunci cu actorul Danny Keough. Aceasta i-a devenit soție lui Jackson în 1994, în urma unei ceremonii private în Republica Dominicană, la fix 20 de zile după ce a divorțat de Keough. Mariajul lui Michael cu Lisa a fost unul dificil și s-a încheiat printr-un divorț în 1996, însă cei doi artiști au continuat să iasă împreună încă patru ani după despărțire.

La aproape 7 ani de la moartea regelui pop și la 20 de ani de la ultimul său concert la București, fanii din România vor putea vedea live în Piața Constituției show-ul The Ultimate Thriller: The Michael Jackson Tribute.

Jennifer Lopez și Marc Anthony

După despărțirea de Ben Affleck din 2004, Jennifer Lopez a devenit iubita lui Marc Anthony, iar cei doi s-au căsătorit în vara aceluiași an. În 2007, Jennifer a anunțat că este însărcinată, iar tatăl ei a fost cel care a dat vestea că J.Lo va avea gemeni. După două divorțuri, artista spera ca mariajul cu Anthony va fi unul de lungă durată, însă dorința nu i s-a îndeplinit. Cei doi artiști latino au decis să se despartă după 7 ani de relație, cei doi copii rămânând în custodia lui Jennifer.

„A fost unul dintre acele momente în care ești atât de speriat încât nici nu poți să strigi. Mă aflam într-un nor de teamă și panică. M-am uitat la managerul meu și la mama, spunându-le: Nu cred că pot să mai trăiesc alături de Marc! Iar apoi am început să plâng”, a povestit J.Lo în  cartea sa „True Love”.

Marc Anthony și Jennifer Lopez

Marc Anthony și Jennifer Lopez

Kurt Cobain și Courtney Love

Love și Cobain s-au cunoscut în 1990, într-un club din Portland, pe vremea când amândoi făceau parte din trupe rock. Courtney a fost cea care i-a făcut avansuri lui Kurt, însă acesta nu era interesat de ea la început, deoarece își dorea să mai rămână burlac. În scurt timp atracția pe care Courtney o simțea față de Kurt, s-a transformat într-o obsesie, iar în cele din urmă aceștia au început să iasă împreună. Cei doi s-au căsătorit în 1992, pe o plajă din Hawaii, iar Kurt a purtat pijamale verzi la nuntă.

Kurt Cobain și Courtney Love

Kurt Cobain și Courtney Love

În timp ce era însărcinată, Love a declarat într-un interviu pentru Vanity Fair că este consumatoare de heroină. Acest lucru a adunat o mulțime de controverse în jurul cuplului, iar atenția presei a fost fixată tot timpul asupra lor. Departamentul de Protecție a Drepturilor Copilului din L.A. a intentat proces împotriva celor doi părinți, iar fetița acestora a fost luată de către asistenții maternali pentru o lună. După săptămâni de negocieri și teste medicale, Love a putut să preia din nou custodia copilului.

Kurt Cobain a avut mai multe încercări de sinucidere, luând supradoze de droguri în combinație cu alcool,  însă acesta a fost mereu salvat la timp de către prieteni și internat în clinici de dezintoxicare. Artistul a fost găsit împușcat în cap, pe 8 aprilie 1994, în  propria casă. Ipotezele privind moartea sa sunt împărțite, de o parte sunt cei care consideră că solistul a fost ucis, iar de cealaltă parte sunt cei care susțin verdictul poliției - sinuciderea.

Gwen Stefani și Gavin Rossdale

Gwen Stefani și Gavin Rossdale s-au cunoscut în 1995, atunci când trupele No Doubt și Bush, din care cei doi făceau parte, se aflau în turneu cu Goo Goo Dolls. Gavin a povestit că și-a dorit mult să iasă cu Gwen, așa că a organizat o petrecere în New Orleans, unde a invitat-o și pe ea, iar la finalul serii a sărutat-o. Dragostea lor a rezistat, iar în 2002 cei doi s-au căsătorit.

Prima lovitură pentru relația acestora a fost în 2004, când în urma unui test ADN s-a dovedit că Rossdale este tatăl modelului Daisy Lowe. La doi ani după acest anunț, Gwen l-a născut pe Kingston James McGregor Rossdale, primul fiu al lui Gavin, urmând apoi Zuma Nesta Rock  și Apollo Bowie Flynn. Deși Gwen Stefani și Gavin Rossdale au fost împreună 13 ani și au împreună trei copii, cei doi au decis să se despartă în 2015. În prezent Gwen formează un cuplu cu Blake Shelton, colegul ei din echipa The Voice U.S..

Gavin Rossdale și Gwen Stefani

Gavin Rossdale și Gwen Stefani

John Lennon și Yoko Ono

John Lennon a cunoscut-o pe Yoko Ono în 1966, atunci când aceasta se pregătea pentru o expoziție de artă. Atunci Lennon a fost surprins de creația lui Yoko - „Bate un cui”, unde clienții băteau un cui într-o bucată de lemn, creând astfel o operă de artă. Deși expoziția încă nu începuse, John a dorit să bată un cui în bucata de lemn, dar a fost oprit de Yoko Ono, aceasta neștiind cât de celebru era Lennon. În cele din urmă Yoko s-a răzgândit și i-a cerut cinci silingi, răspunsul lui Lennon fiind „Îți voi da cinci șilingi imaginari și voi bate un cui imaginar.”

John Lennon și Yoko Ono

John Lennon și Yoko Ono

După această întâlnire, ea a fost cea care l-a căutat, dorind să-l revadă, însă Lennon era căsătorit în acea perioada cu Cynthia Powell, pe care o înlocuiește în cele din urmă cu Yoko Ono. După divorțul de Cynthia, Lennon și Ono s-au căsătorit în 1969. Între timp au apărut tensiuni între cei patru membri Beatles, iar Yoko devine o figură permanentă în viața lui Lennon, cei doi înregistrând separat piese muzicale și albume, ceea ce le dă de înțeles celorlalți membri de trupă, că intenția lui John era aceea de a avea o carieră solo. În 1970 formația The Beatles se desparte, urmând o perioadă tumultuoasă în viața lui Lennon, care se separă de Yoko Ono, cinci ani mai târziu.

În 1980, Yoko revine în viața lui John Lennon, dar nu pentru mult timp, deoarece trei săptămîni mai târziu, când cuplul se întorcea de la un studio de înregistrări, Lennon a fost împușcat în spate. Astfel povestea de dragoste a celor doi artiști nu s-a încheiat printr-un divorț, ci prin moartea lui John.

Jack White și Meg White

Când se afla în ultimul an de liceu Jack Gillis a întâlnit-o pe Megan White la Memphis Smoke, restaurantul în care aceasta lucra și unde Jack își citea poeziile. Cei doi au devenit buni prieteni și au început să iasă împreună prin diferite baruri. În 1996, Jack se însoară cu Megan, preluând numele acesteia de familie - White. Cei doi știau să cânte la tobe de mult timp așa că au decis să formeze o trupă, luând în considerare mai multe nume, iar decizia finală a fost „The White Stripes”.

Jack White și Meg White

La început cei doi s-au prezentat în fața publicului ca fiind frate și soră și au decis să se îmbrace mereu în roșu, alb și negru. Jack și Meg s-au aflat mereu în atenția presei, deoarece refuzau să fie intervievați separat. În 2000, cei doi s-au despărțit însă au continuat să cânte împreună menționând din ce în ce mai des în interviuri, că sunt frați și nu un cuplu divorțat.

„Când vezi o trupă formată din două persoane de sex opus, soț și soție, iubit și iubită, te gândești la alte lucruri... Dar când știi că sunt frate și soră, parcă e totul mai interesant și începe să îți pese de muzica lor, iar astfel nu te mai interesează relația” a declarat Jack White.

Avril Lavigne și Chad Kroeger

Avril Lavigne și Chad Kroeger, solistul trupei Nickelback, au început să iasă împreună în 2012, încă din perioada în care cei doi lucrau la cel de-al cincilea album al artistei. Lavigne și Kroeger s-au logodit în același an, după doar o lună de relație, iar nunta avut loc în 2013, la un castel medieval din sudul Franței. Prietenii cuplului au fost sceptici încă de la început în privința relației lor și au povestit că Avril și Chad se certau des, deoarece cariera lui era aproape de final, iar din această cauză Kroeger nu-și dorea ca soția sa se reinventeze și să ajungă din nou în topuri.

În 2015, mariajul celor doi s-a încheiat printr-un divorț, iar despărțirea a fost făcută publică de Avril, printr-o postare pe Instagram, în care menționa că ea și Chad vor rămâne în continuare foarte buni prieteni.

Avril Lavigne și Chad Kroeger

Avril Lavigne și Chad Kroeger

Tehnologie

VIDEO: Johnny Depp lansează "Never Fear Truth", o colecție artistică de NFT-uri

Piața NFT-urilor se îmbogățește cu o nouă colecție de neratat pentru iubitorii de artă. Johnny Depp pune la vânzare o serie numeroasă de portrete realizate de el, iar o parte din câștiguri va fi donată mai multor organizații. Detalii în articol.

Publicat

pe

Johnny Depp și colecția "Never Fear Truth"
Johnny Depp și colecția "Never Fear Truth" │ FOTO: captură YouTube / Art Of The Pantheon

Pentru Johnny Depp, arta a reprezentat dintotdeauna un stil de viață. Deși este cunoscut publicului larg datorită personajelor excentrice pe care le-a interpretat sau datorită muzicii pe care a prezentat-o fanilor, mai ales alături de trupa The Hollywood Vampires, Johnny Depp și-a lărgit orizonturile artistice și prin pictură. Această pasiune a depășit ideea de hobby, actorul lansând o colecție de portrete ce pot fi achiziționate sub formă de NFT-uri.

Colecția, intitulată "Never Fear Truth", conține portrete ale prietenilor și "eroilor" lui Depp, oameni pe care i-a cunoscut sau care l-au inspirat în cariera și viața sa. Printre aceștia se numără Marlon Brando, Elizabeth Taylor, Hunter S. Thompson, Heath Ledger, Lily-Rose Depp, Tim Burton, răposatul câine al lui Depp, Mooh, Depp însuși și un personaj fictiv creat de fiul actorului, numit Bunnyman.

Fiecare imagine este o reflectare intimă a personalității lor prin ochii lui Johnny - o portretizare a modului în care i s-au revelat. Lucrând pe baza unor referințe fotografice, Depp a extras esența fiecărui subiect, pe care apoi a evidențiat-o prin diferite tehnici realizate cu mâna liberă. Arta lui Johnny se găsește la intersecția dintre "Pop Art" și "Street Art", o creație compusă din culori vibrante și încărcată de energia și spiritul artei stradale.

Colecția este constituită din opere originale de artă realizate de Depp, ce au fost adaptate și animate în 11.111 de NFT-uri. Acestea se găsesc în format digital și pot fi cumpărate și vândute folosind tehnologia blockchain. 10.000 de NFT vor fi puse în vânzare prin intermediul site-ului oficial al colecției, restul de 1.111 vor fi deținute de Johnny, care le va aloca fanilor și organizațiilor caritabile care l-au susținut.

Douăzeci și cinci la sută din toate încasările din vânzări vor fi donate unor organizații caritabile, printre care Spitalul de Copii din Los Angeles, Spitalul de Copii Great Ormond Street, Fundația Elizabeth Taylor, Fondul de Apărare Legală și Educațională NAACP, Spitalul de Copii Perth și The Gonzo Trust.

VIDEO: Interviu Johnny Depp - Never Fear Truth

Citește în continuare

Muzică nouă

Avril Lavigne a lansat piesa "Love It When You Hate Me", alături de un rapper

Avril Lavigne continuă lansările de single-uri de pe viitorul său album cu "Love It When You Hate Me". Artista responsabilă cu revirimentul pop-punk în 2022 ne oferă o piesă tipică acestui gen muzical, care e şi o colaborare cu rapperul blackbear. Se ascultă în articol, unde avem detalii despre noul album.

Publicat

pe

Coperta single Avril Lavigne Love It When You Hate Me
Coperta single Avril Lavigne Love It When You Hate Me │ FOTO: Avril Lavigne

La începutul lui 2022 Avril Lavigne a dezvăluit detalii despre noul său album, "Love Sux", care va sosi pe 25 februarie 2022. Asta chiar dacă numele acestui LP se pretează pentru o lansare ironică pe 14 februarie, de Valentine's Day. "Love It When You Hate Mate" aduce înapoi acel sunet al începutului anilor 2000 şi sună foarte tineresc, a melodie pe care un personaj ar defila pe holurile unui liceu în "American Pie" sau mai nou în "13 Reasons Why".

Avril a mai lansat de pe noul album single-ul "Bite Me", colaborare cu toboşarul Travis Barker, iar în ultimul an a mai colaborat cu Willow pe piesa "GROW" şi cu MOD SUN pe "Flames". "Love Sux" este al şaptelea album al artistei din Canada şi va sosi prin casa de discuri a lui Travis Barker, DTA Records. Ultimul material discografic al creatoarei lui "Sk8er Boy" a fost "Head Above Water" din 2019, care miza mai mult pe balade şi maturizare. Acum Avril a decis să învie muzica anilor 2000, alături de Machine Gun Kelly şi Mark Hoppus de la Blink-182.

Inspiraţia se trage de la Green Day, dar şi de la diferite relaţii ale artistei din trecut. Cu 8 nominalizări Grammy la activ, canadianca şi-a dus primul single, "Bite Me" la o sumedenie de show-uri TV, unde a cântat piesa live. A apărut la "The Late Late Show With James Corden", "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon", "The Ellen DeGeneres Show" şi "ABC's New Year Rockin' Eve". În februarie Lavigne va începe un turneu global, care o duce prin Canada, Europa şi Marea Britanie.

Albumul cel nou are 12 piese şi marchează printre altele împlinirea a 23 de ani de carieră pentru artista de 37 de ani. Ea cântă din 1999 şi pe parcursul anilor a cochetat şi cu actoria, făcându-şi debutul în pelicula "Fast Food Nation" în 2006. A avut şi gig-uri de actor vocal, în "Over the Hedge" şi a apărut în seriale ca "Sabrina the Teenage Witch".

Citește în continuare

Albume noi

Avril Lavigne anunţă un nou album, "Love Sux", care va sosi în februarie 2022

După câteva single-uri lansate în ultimul an, mai toate colaborări, Avril Lavigne anunţă un nou album, intitulat "Love Sux". Acesta va sosi în februarie 2022 şi este al şaptelea din discografia artistei din Canada. Include colaborări cu Machine Gun Kelly, Mark Hoppus de la Blink-182 şi blackbear. Avem detalii în articol.

Publicat

pe

Coperta album Avril Lavigne
Coperta album Avril Lavigne │ FOTO: Avril Lavigne

Avril Lavigne va lansa noul album, "Love Sux" pe 25 februarie 2022, prin casa de discuri a lui Travis Barker, DTA Records. Ultimul său album a fost "Head Above Water" din 2019, care a inclus balade şi melodii ceva mai romantice. Ei bine, odată cu discul din 2022 Avril revine la sunetul pop-punk, care a primit în ultimul an un mare boost de la implicarea lui Machine Gun Kelly în acest segment, plus multiplele colaborări ale lui Travis Barker, care poate impune un ritm ce sună a pop punk.

Primul single de pe LP este "Bite Me" şi am aflat că Avril va lansa al doilea single pe 14 ianuarie. Se va numi "I Love It When You Hate Me" şi este o colaborare cu blackbear. În decembrie 2021 Lavigne a oferit indicii despre mesajul materialului său nou, afirmând că este o "scrisoare de dragoste pentru femei" şi că este inspirat de Green Day ca sound. În acelaşi interviu artista a citat trupele care i-au definit adolescenţa, de la Blink-182 la Green Day şi NOFX.

Rezultatul este o colecţie de melodii rapide şi distractive, "rock and roll pur de la cap la coadă". În versuri muziciana reflectă la relaţii prin care a trecut, unde se află la nivel sentimental şi spiritual şi ce eşecuri a folosit pentru a creşte şi a se descoperi.

Iată tracklist-ul lui "Love Sux":

1. Cannonball
2. Bois Lie (featuring Machine Gun Kelly)
3. Bâte Me
4. I Love It When You Hate Me (featuring blackbear)
5. Love Sux
6. Kiss Me Like The World Is Ending
7. Avalanche
8. Déjà Vu
9. F.U
10. All I Wanted (featuring Mark Hoppus)
11. Dare To Love Me
12. Break Of A Heartache

În martie cântăreaţa canadiană va porni în turneu în Marea Britanie şi Europa, cu opriri la O2 Academy Brixton în Londra şi la O2 Apollo în Manchester. Pe parcursul lunilor februarie şi martie o vom putea auzi şi vedea în Olanda, Germania, Italia, Elveţia, Austria, Franţa şi Belgia. În ultimul an Avril a colaborare cu artişti ca Willow pe piesa "GROW" şi cu MOD SUN pe "Flames", dar şi cu Travis Barker pe "Bite Me".

Citește în continuare

Trending