Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

10 cupluri de artiști care au făcut istorie

Dragostea sună atât de bine în cântece, dar oare ce rol joacă în relațiile de cuplu ale artiștilor? Am trecut în revistă 10 povești de dragoste dintre muzicieni, precum Avril Lavigne și Chad Kroeger, John Lennon și Yoko Ono, Cher și Sonny, Michael Hutchence (INXS) și Kylie Minogue, Michael Jackson și Lisa Marie Presley, Kurt Cobain și Courtney Love. Vă invităm să aflați mai multe despre trecutul lor tumultuos.

Publicat

pe

Michael Jackson și Lisa Marie Presley
Michael Jackson și Lisa Marie Presley

Poveștile de dragoste ale artiștilor au fost dintotdeauna adorate de fani, aceștia urmărindu-le cu interes aparițiile în presă. Publicul a sperat că aceste cupluri vor rămâne împreună până la adânci bătrâneți, însă banii, faima, drogurile și tentațiile sexuale au reușit să distrugă o parte dintre cele mai celebre relații. Am selectat câteva dintre aceste cupluri care au strălucit împreună în lumina reflectoarelor și vă invităm să aflați mai multe despre trecutul lor.

Cher & Sonny

Cher și Sonny (Salvatore Bono) s-au cunoscut într-o cafenea din Los Angeles, în noiembrie 1962, pe când artista avea doar 16 ani. În acea perioada, Sonny, care era cu 11 ani mai mare decât Cher, lucra la Gold Star Studios în Hollywood. Cei doi au devenit în scurt timp prieteni foarte buni, iar apoi au ajuns să aibă o relație, care s-a oficializat printr-un mariaj în 1964. Cher și Sonny au înregistrat 5 albume împreună și au fost prezentatorii mai multor show-uri de televiziune, cel mai important fiind The Sonny & Cher Comedy Hour, de la începutul anilor '70.  În 1977 cuplul a divorțat, iar Cher și-a continuat cariera solo, câștigând numeroase premii Grammy, în timp ce Bono s-a implicat în politică până în 1998, atunci când a decedat în urma unui accident la ski.

Johnny Depp și Vanessa Paradis

Johnny Depp și Vanessa Paradis s-au întâlnit în Costes Hotel din Paris, pe vremea când actorul filma pentru filmul  „The Ninth Gate”, al lui Roman Polanski. Până atunci, Depp avusese deja două relații cunoscute cu Winona Ryder și Kate Moss, iar Vanessa se despărțise de actorul Stanislas Merhar. După un an de relație, cei doi au devenit părinții lui Lily-Rose Melody, în 1999, urmând apoi John Cristopher, în 2002. În 2007, fiica lui Johnny s-a îmbolnăvit din cauza bacteriei E. coli, iar în timpul în care aceasta a fost internată, actorul a venit zi de zi costumat în Jack Sparrow și a petrecut timp cu ceilalți copii spitalizați. Relația lui Depp cu Vanessa a durat 14 ani, cei doi divorțând în 2012.

Johnny Depp și Vanessa Paradis

Johnny Depp și Vanessa Paradis

Fără Vanessa Paradis, dar însoțit de muzicieni celebri ca Alice Cooper și Joe Perry, Johnny Depp va cânta la București în acest an, află detalii.

Michael Hutchence (INXS) și Kylie Minogue

Michael Hutchence, solistul trupei INXS și Kylie Minogue s-au cunoscut în 1988, într-un bar din Sydney, pe vremea când zvonurile spuneau că artista ar fi avut o relație cu Jason Donovan, partenerul ei din „Neighbours”.  Kylie a povestit că Michael a abordat-o direct spunându-i “I don’t know what we should do first. Have lunch or have sex”. Apoi cântăreața a mers la un concert INXS, unde un prieten de-al lui Hutchence a anunțat-o că acesta o aștepta în backstage, iar așa a început povestea de dragoste a celor doi.

Kylie Minogue și Michael Hutchence

Kylie Minogue și Michael Hutchence

Relația lor a durat doi ani, iar surse apropiate cuplului au menționat că Michael era atât de obsedat de micuța Kylie, încât îi trimitea faxuri zilnic, în care îi declara iubirea sa. Într-un interviu, Hutchence a declarat că hobby-ul său din acea perioadă a fost să accentueze latura sexuală a lui Kylie, care era cunoscută drept o figură inocentă. După despărțire, Minogue a suferit ani de zile, iar când a aflat de decesul lui Michael, aceasta a fost devastată, spunându-le tuturor că spiritul lui o însoțea în concerte.

Michael Jackson și Lisa Marie Presley

Michael Jackson a cunoscut-o pe Lisa Marie Presley în 1974, când tatăl ei, Elvis, le-a făcut cunoștință. Cei doi s-au reîntâlnit în 1992, iar la puțin timp după aceea, Michael a fost implicat pentru prima dată într-un proces în care era suspectat de pedofilie. Lisa i-a rămas alături Regelui Pop, care devenise în acea perioadă dependent de calmante, iar aceasta l-a încurajat să se interneze într-o clinică de dezintoxicare.

Lisa Marie Presley și Michael Jackson

Lisa Marie Presley și Michael Jackson

Printr-un apel telefonic, Michael a cerut-o în căsătorie pe fiica lui Elvis, care era căsătorită pe atunci cu actorul Danny Keough. Aceasta i-a devenit soție lui Jackson în 1994, în urma unei ceremonii private în Republica Dominicană, la fix 20 de zile după ce a divorțat de Keough. Mariajul lui Michael cu Lisa a fost unul dificil și s-a încheiat printr-un divorț în 1996, însă cei doi artiști au continuat să iasă împreună încă patru ani după despărțire.

La aproape 7 ani de la moartea regelui pop și la 20 de ani de la ultimul său concert la București, fanii din România vor putea vedea live în Piața Constituției show-ul The Ultimate Thriller: The Michael Jackson Tribute.

Jennifer Lopez și Marc Anthony

După despărțirea de Ben Affleck din 2004, Jennifer Lopez a devenit iubita lui Marc Anthony, iar cei doi s-au căsătorit în vara aceluiași an. În 2007, Jennifer a anunțat că este însărcinată, iar tatăl ei a fost cel care a dat vestea că J.Lo va avea gemeni. După două divorțuri, artista spera ca mariajul cu Anthony va fi unul de lungă durată, însă dorința nu i s-a îndeplinit. Cei doi artiști latino au decis să se despartă după 7 ani de relație, cei doi copii rămânând în custodia lui Jennifer.

„A fost unul dintre acele momente în care ești atât de speriat încât nici nu poți să strigi. Mă aflam într-un nor de teamă și panică. M-am uitat la managerul meu și la mama, spunându-le: Nu cred că pot să mai trăiesc alături de Marc! Iar apoi am început să plâng”, a povestit J.Lo în  cartea sa „True Love”.

Marc Anthony și Jennifer Lopez

Marc Anthony și Jennifer Lopez

Kurt Cobain și Courtney Love

Love și Cobain s-au cunoscut în 1990, într-un club din Portland, pe vremea când amândoi făceau parte din trupe rock. Courtney a fost cea care i-a făcut avansuri lui Kurt, însă acesta nu era interesat de ea la început, deoarece își dorea să mai rămână burlac. În scurt timp atracția pe care Courtney o simțea față de Kurt, s-a transformat într-o obsesie, iar în cele din urmă aceștia au început să iasă împreună. Cei doi s-au căsătorit în 1992, pe o plajă din Hawaii, iar Kurt a purtat pijamale verzi la nuntă.

Kurt Cobain și Courtney Love

Kurt Cobain și Courtney Love

În timp ce era însărcinată, Love a declarat într-un interviu pentru Vanity Fair că este consumatoare de heroină. Acest lucru a adunat o mulțime de controverse în jurul cuplului, iar atenția presei a fost fixată tot timpul asupra lor. Departamentul de Protecție a Drepturilor Copilului din L.A. a intentat proces împotriva celor doi părinți, iar fetița acestora a fost luată de către asistenții maternali pentru o lună. După săptămâni de negocieri și teste medicale, Love a putut să preia din nou custodia copilului.

Kurt Cobain a avut mai multe încercări de sinucidere, luând supradoze de droguri în combinație cu alcool,  însă acesta a fost mereu salvat la timp de către prieteni și internat în clinici de dezintoxicare. Artistul a fost găsit împușcat în cap, pe 8 aprilie 1994, în  propria casă. Ipotezele privind moartea sa sunt împărțite, de o parte sunt cei care consideră că solistul a fost ucis, iar de cealaltă parte sunt cei care susțin verdictul poliției - sinuciderea.

Gwen Stefani și Gavin Rossdale

Gwen Stefani și Gavin Rossdale s-au cunoscut în 1995, atunci când trupele No Doubt și Bush, din care cei doi făceau parte, se aflau în turneu cu Goo Goo Dolls. Gavin a povestit că și-a dorit mult să iasă cu Gwen, așa că a organizat o petrecere în New Orleans, unde a invitat-o și pe ea, iar la finalul serii a sărutat-o. Dragostea lor a rezistat, iar în 2002 cei doi s-au căsătorit.

Prima lovitură pentru relația acestora a fost în 2004, când în urma unui test ADN s-a dovedit că Rossdale este tatăl modelului Daisy Lowe. La doi ani după acest anunț, Gwen l-a născut pe Kingston James McGregor Rossdale, primul fiu al lui Gavin, urmând apoi Zuma Nesta Rock  și Apollo Bowie Flynn. Deși Gwen Stefani și Gavin Rossdale au fost împreună 13 ani și au împreună trei copii, cei doi au decis să se despartă în 2015. În prezent Gwen formează un cuplu cu Blake Shelton, colegul ei din echipa The Voice U.S..

Gavin Rossdale și Gwen Stefani

Gavin Rossdale și Gwen Stefani

John Lennon și Yoko Ono

John Lennon a cunoscut-o pe Yoko Ono în 1966, atunci când aceasta se pregătea pentru o expoziție de artă. Atunci Lennon a fost surprins de creația lui Yoko - „Bate un cui”, unde clienții băteau un cui într-o bucată de lemn, creând astfel o operă de artă. Deși expoziția încă nu începuse, John a dorit să bată un cui în bucata de lemn, dar a fost oprit de Yoko Ono, aceasta neștiind cât de celebru era Lennon. În cele din urmă Yoko s-a răzgândit și i-a cerut cinci silingi, răspunsul lui Lennon fiind „Îți voi da cinci șilingi imaginari și voi bate un cui imaginar.”

John Lennon și Yoko Ono

John Lennon și Yoko Ono

După această întâlnire, ea a fost cea care l-a căutat, dorind să-l revadă, însă Lennon era căsătorit în acea perioada cu Cynthia Powell, pe care o înlocuiește în cele din urmă cu Yoko Ono. După divorțul de Cynthia, Lennon și Ono s-au căsătorit în 1969. Între timp au apărut tensiuni între cei patru membri Beatles, iar Yoko devine o figură permanentă în viața lui Lennon, cei doi înregistrând separat piese muzicale și albume, ceea ce le dă de înțeles celorlalți membri de trupă, că intenția lui John era aceea de a avea o carieră solo. În 1970 formația The Beatles se desparte, urmând o perioadă tumultuoasă în viața lui Lennon, care se separă de Yoko Ono, cinci ani mai târziu.

În 1980, Yoko revine în viața lui John Lennon, dar nu pentru mult timp, deoarece trei săptămîni mai târziu, când cuplul se întorcea de la un studio de înregistrări, Lennon a fost împușcat în spate. Astfel povestea de dragoste a celor doi artiști nu s-a încheiat printr-un divorț, ci prin moartea lui John.

Jack White și Meg White

Când se afla în ultimul an de liceu Jack Gillis a întâlnit-o pe Megan White la Memphis Smoke, restaurantul în care aceasta lucra și unde Jack își citea poeziile. Cei doi au devenit buni prieteni și au început să iasă împreună prin diferite baruri. În 1996, Jack se însoară cu Megan, preluând numele acesteia de familie - White. Cei doi știau să cânte la tobe de mult timp așa că au decis să formeze o trupă, luând în considerare mai multe nume, iar decizia finală a fost „The White Stripes”.

Jack White și Meg White

La început cei doi s-au prezentat în fața publicului ca fiind frate și soră și au decis să se îmbrace mereu în roșu, alb și negru. Jack și Meg s-au aflat mereu în atenția presei, deoarece refuzau să fie intervievați separat. În 2000, cei doi s-au despărțit însă au continuat să cânte împreună menționând din ce în ce mai des în interviuri, că sunt frați și nu un cuplu divorțat.

„Când vezi o trupă formată din două persoane de sex opus, soț și soție, iubit și iubită, te gândești la alte lucruri... Dar când știi că sunt frate și soră, parcă e totul mai interesant și începe să îți pese de muzica lor, iar astfel nu te mai interesează relația” a declarat Jack White.

Avril Lavigne și Chad Kroeger

Avril Lavigne și Chad Kroeger, solistul trupei Nickelback, au început să iasă împreună în 2012, încă din perioada în care cei doi lucrau la cel de-al cincilea album al artistei. Lavigne și Kroeger s-au logodit în același an, după doar o lună de relație, iar nunta avut loc în 2013, la un castel medieval din sudul Franței. Prietenii cuplului au fost sceptici încă de la început în privința relației lor și au povestit că Avril și Chad se certau des, deoarece cariera lui era aproape de final, iar din această cauză Kroeger nu-și dorea ca soția sa se reinventeze și să ajungă din nou în topuri.

În 2015, mariajul celor doi s-a încheiat printr-un divorț, iar despărțirea a fost făcută publică de Avril, printr-o postare pe Instagram, în care menționa că ea și Chad vor rămâne în continuare foarte buni prieteni.

Avril Lavigne și Chad Kroeger

Avril Lavigne și Chad Kroeger

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Vezi prima imagine cu Johnny Depp în rolul lui Ludovic al XV-lea al Franței - FOTO

A fost dezvăluită o primă imagine cu Johnny Depp în rolul controversatului rege Ludovic al XV-lea, extrasă din viitoarea dramă istorică - "Jeanne du Barry". Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Concert The Hollywood Vampires la București pe 6 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Pelicula urmărește viața ultimei curtezane a regelui Ludovic al XV-lea - Jeanne du Barry. Jeanne s-a născut la Vaucouleurs din regiunea Lorena, fiind fiica nelegitimă a Annei Bécu, o croitoreasă. Deși originale sale erau modeste, Jeanne a fost atrasă de cultură și desfătări, folosindu-și inteligența și farmecul pentru a urca în ierarhia socială.

Jeanne a devenit curtezană în cele mai înalte cercuri ale societății pariziene. Nu a trecut mult timp și l-a cunoscut pe regele Ludovic al XV-lea, care a fost cucerit de prezența tinerei. Între cei doi s-a înfiripat o relație pătimașă. Împotriva oricărei convenții și etichete, Jeanne s-a mutat la Versailles, prezența ei scandalizând curtea regală.

Pelicula "Jeanne du Barry" este regizată de Maïwenn, care va juca și rolul curtezanei du Barry. Distribuția este completată de Benjamin Lavernhe, Pierre Richard, Melvil Poupaud, Noemie Lvovsky, Pascal Greggory și India Hair.

Potrivit Deadline, filmările pentru "Jeanne du Barry" au început la sfârșitul lunii iulie la Paris și în regiunea Île-de-France, după ce procesul pentru defăimare intentat de Johnny Depp împotriva fostei soții Amber Heard s-a încheiat în iunie. Ludovic XV-lea al Franței marchează primul rol important al lui Depp de la "Minamata" din 2020, unde l-a interpretat pe fotograful de război W. Eugene Smith.

Citește în continuare

Tehnologie

Johnny Depp apare în "Sea of Dawn", un trailer promoțional pentru jocul video cu același nume - VIDEO

Johnny Depp este un negustor ciudat în trailerul de lansare pentru "Sea of Dawn", noul joc online de la compania chineză Changyou. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Johnny Depp în trailerul "Sea of Dawn"
Johnny Depp în trailerul "Sea of Dawn" │ FOTO: captură YouTube / Superpixel

După un capitol dificil din viața sa, Johnny Depp se întoarce să facă ce știe mai bine: să interpreteze personaje stranii și complexe, oferindu-le fanilor noi povești în care aceștia să se transpună. Cea mai recentă incursiune fantastică în care ne invită actorul de 59 de ani este "Sea of Dawn".

În trailerul de patru minute și jumătate, Depp îl interpretează pe negustorul Phillip Artoosh, ce se întâlnește cu Anselm Rodriguez, un recuperator ghinionist. Negustorul Philip încearcă să îl vrăjească pe nou său client cu o serie de povești fascinante.

"Am trecut prin numeroase aventuri. Văd că te așteaptă o călătorie acolo, pe mare. Fii curajos. Fii îndrăzneț. Și mănâncă un mic dejun adecvat dimineața! Și, dacă ești norocos, poți să găsești o modalitate de a unifica această lume", spune negustorul Philip.

Scurtmetrajul a fost lansat pentru a promova jocul multiplayer "Sea of ​​Down" al companiei Changyou. Amplasat în secolul al XVI-lea, în mijlocul Epocii Explorării, jocul cu tematică nautică folosește motorul grafic Unreal Engine dezvoltat de Epic Games pentru a reproduce digital liniile de coastă și alte peisaje, în timp ce jucătorii preiau nave rivale, fac comerț cu alți negustori și se adâncesc în culturi, mitologii și mistere. Jocul a fost lansat inițial în China pe mobil și PC, cu o lansare în SUA și Europa programată pentru sfârșitul acestui an.

Trailerul "Sea of ​​Dawn" a fost creat de agenția de divertisment Buddha Jones și regizat de David Gil. Materialul video a fost filmat la sfârșitul anului trecut în Santo Domingo, Republica Dominicană. Potrivit producătorilor, Depp s-a implicat serios în crearea personajului Phillip Artoosh. Mai mult, vicleanul negustor ar fi fost inspirat de o pictură în acuarelă realizată de Johnny Depp.

TRAILER "Sea of Dawn":

Citește în continuare

Lifestyle

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas; "Am făcut-o. Iubirea este frumoasă"

Povestea de iubire dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck a fost oficializată în Las Vegas. Cei doi s-au căsătorit la câteva luni de la reluarea relației încheiate în anii 2000. Ceremonia a fost intimă, iar Jennifer Lopez a purtat "o rochie dintr-un vechi film".

Publicat

pe

Jennifer Lopez în trailerul "Marry Me"
Jennifer Lopez în trailerul "Marry Me" │ FOTO: YouTube / Universal Pictures

Jennifer Lopez va deveni în curând Jennifer Affleck. Potrivit BBC, care citează drept sursă The Clerk's Office din Nevada, J.Lo intenționează să ia numele soțului ei, Ben Affleck, dorind să sugereze, poate, că și-a găsit adevărata iubire și că vrea să-și petreacă tot restul vieții alături de cel pe care l-a ales.

"Am făcut-o. Iubirea este frumoasă. Iubirea este îngăduitoare. Și se pare că iubirea este răbdătoare. 20 de ani mai târziu are încă răbdare", a scris Jennifer Lopez pe site-ul ei, OntheJLo, unde a publicat și primele poze de la nuntă.

Ceremonia a avut loc în Las Vegas, alături de Ben și J.Lo fiind copiii acestora din celelalte căsnicii.

Ce rochii a purtat Jennifer Lopez

Potrivit pozelor pe care J.Lo le-a publicat pe site-ul ei, artista a purtat două rochii. Una "dintr-un vechi film" și o alta, tot albă, pe care o putem vedea într-o postare de pe Instagram a lui Chris Appleton, cel care a coafat-o pe Jennifer înainte de nuntă.

"Având alături cei mai buni martori pe care vi-i puteți imagina, purtând o rochie dintr-un vechi film și o jachetă din dulapul lui Ben, ne-am citit jurămintele în micuța capelă și ne-am dăruit unul celuilalt inelele pe care le vom purta pentru tot restul vieții", a scris Jennifer Lopez în newsletter-ul OntheJLo.

Cealaltă rochie purtată de artistă a fost ceva mai decoltată, dar la fel de elegantă. O puteți vedea aici.

Jennifer Lopez (52 de ani) și Ben Affleck (49 de ani) au format un cuplu și la începutul anilor 2000. În 2002 s-au logodit, însă relația lor s-a încheiat înainte ca cei doi să ajungă în fața altarului.

Jennifer Lopez a început să se vadă din nou cu Ben Affleck în mai 2021, la câteva săptămâni de la ruperea relației cu fostul logodnic, Alex Rodriguez. Deși în declarația dată presei, cei doi dădeau de înțeles că despărțirea a fost hotărâtă de comun acord, pentru că se înțeleg mai bine ca prieteni, tabloidele au indicat că Rodriguez ar fi înșelat-o pe J.Lo cu Madison LeCroy, o vedetă a reality show-ului "Southern Charm".

La momentul recuplării cu J.Lo, Ben Affleck era și el proaspăt ieșit dintr-o relație. Acesta se despărțise la începutul anului 2021 de actrița Ana de Armas, anterior fiind căsătorit cu Jennifer Garner.

Citește în continuare

Trending