Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Marc Anthony este locul 1 Billboard cu piesa sa nouă - VIDEO

Marc Anthony a lansat o nouă piesă latino denumită "Vivir Mi Vida", care ocupă deja prima poziţie a clasamentului Billboard Hot Latin Songs.
Marc Anthony - Artwork single

Marc Anthony - Artwork single "Vivir La Vida"

Marc Anthony a revenit în forţă în domeniul muzical cu o nouă melodie intitulată "Vivir Mi Vida". În doar două săptămâni de la lansare, aceasta a reuşit să ocupe prima poziţie a clasamentului Billboard Hot Latin Songs, fiind un succes asemănător cu cel avut de artist în anul 2004.

Marc Anthony - Artwork single "Vivir Mi Vida"

Marc Anthony - Artwork single "Vivir Mi Vida"

Piesa este un fel de cover după Khaled - "C'est la vie", însă Marc Anthony a oferit o nouă abordare latino, salsa a acesteia. "Vivir Mi Vida" este şi titlul noului album de studio al artistului, care va fi lansat în luna iulie. Melodia este cea de-a şaptea din repertoriul solistului care ajunge în topul Hot Latin pe poziţia cea mai înaltă, cel mai recent succes fiind înregistrat cu duetul "Rain Over Me", înregistrat alături de Pitbull.

Noul material al lui Marc Anthony va conţine piese originale, în mare parte în stilul salsa, producătorul discului fiind Sergio George, vechi colaborator şi nume de care se leagă succesele unor artişti precum Jennifer Lopez, Tito Nieves sau Victor Manuelle.

Anthony rămâne unul dintre cei mai prolifici cântăreţi, compozitori şi producători americani, fiind artistul cu cele mai mari vânzări de salsa tropical din toate timpurile. A primit de două ori premiul Grammy și de trei ori premiul Grammy Latino, albumele sale fiind vândute în peste 30 de milioane de exemplare. Urmăreşte mai jos înregistrarea live din cadrul premiilor Billboard Latin, unde solistul a interpretat melodia citată.

VIDEO LIVE MARC ANTHONY - Vivir Mi [email protected] Billboard Latin Music Awards

Citește mai multe despre Marc Anthony
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dekadens concertează la Guerrilive Acoustic Session

Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban la Energiea continuă luni, 13 mai, de la 6 la 7 seara, cu trupa...

Închide