Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Biletele la concertul Marc Anthony ies la vânzare la prețuri piperate

Biletele la concertul lui Marc Anthony din 2014 au fost puse în vânzare la prețuri piperate, ce variază între 220 și 870 de lei, în funcție de distanța față de scenă.

Publicat

pe

Marc Anthony
Marc Anthony

Marc Anthony, cel mai bine vândut artist de tropical salsa din toate timpurile va susține primul său concert în România pe 19 mai 2014, începând de la  ora 19:00. Evenimentul este organizat de International Best Project și va avea loc la Sala Palatului din capitală. Marc Anthony concertează cu orchestră live, showurile sale debordând de energie și pasiune. Premiera vine în România cu prețuri pe măsură.

Prețuri bilete concert Marc Anthony:

  • VIP: 870 lei
  • Categoria 1: 600 lei
  • Categoria 2: 450 lei
  • Categoria 3: 300 lei
  • Categoria 4: 220 lei

Biletele la concertul Marc Anthony pot fi cumpărate online de pe vreaubilet.ro, urmați linkul Cumpără bilete de la sfârșitul articolului. Prețurile sunt la nivelul celor din Statele Unite, cele mai ieftine tichete costând dublu față de tarifele unor spectacole similare de la Sala Palatului sau comparativ cu proiectatul concert Jennifer Lopez de la Romexpo.

Marc Anthony

Marc Anthony live

Marc Anthony este un adevărat ambasador al muzicii și culturii latino. Cântărețul a primit numeroase discuri de aur și platină din partea Recording Industry Association of America (RIAA). Lista sa de premii Grammy a început în 1998 cu premiul pentru Cea mai bună interpretare latină / Tropical pentru "Contra la corriente", urmat de premiul Grammy pentru cea mai bună piesa a anului 1999 pentru “Dímelo”. În urma succesului single-ului "I need to know", atât pe piața Anglo și pe piața Latino, Marc Anthony a debutat cu un album în limba engleză, obținând un triplu disc de platină în America. În 2005, Marc Anthony a primit două premii Grammy, unul pentru Cel mai bun Album Pop Latin al Anului pentru “Amar sin mentiras” și un altul pentru Cel mai bun album Tropical al Anului pentru “Valió la pena”. De-a lungul carierie, artistul a obținut în total 18 premii "Lo Nuestro", un record în domeniu.

Marc Anthony are și o importantă carieră cinematografică, putând fi urmărit în "Bringing Out the Dead" (1999) de Martin Scorsese, alături de Salma Hayek în filmul Showtime "în timpul Fluturilor" (2001), cu Denzel Washington și Christopher Walken în "Man On Fire" (2004) de Tony Scott. De asemenea, cântărețul a apărut în 1997 în musicalul "Capeman" al lui Paul Simon. În filmul biografic "El Cantante", Marc Anthony l-a jucat pe Hector Lavoe, inițiatorul mișcării salsa, având-o parteneră pe Jennifer Lopez.

În mai 2010,  Marc Anthony a lansat "Iconos", un album de balade în limba spaniolă, produs de artist alături de Julio Reyes. Discul "Iconos" a fost Number One în clasamentele americane Billboard Top Latin și Billboard Latin Pop. În 2013, Marc Anthony a continuat în paralel carierele de actor și cântăreț. Pe de-o parte, a revenit la "Hawthorne", seria TNT cu Jada Pinkett-Smith, iar pe de altă parte a intrat în studio pentru a înregistra un nou disc de muzică salsa. Noul proiect "Living My Life", produs de Marc și Sergio George, a fost lansat în luna aprilie. În doar câteva ore de la lansare a urcat pe primul loc în topul iTunes. În clasamentul Billboard, single-ul a ajuns Number One, staționând 18 săptămâni consecutive. Tema albumului este o adaptare a piesei "C'est La Vie" (Cheb Khaled) și marchează din nou întâlnirea artistului cu Sergio George, care a produs anterior multe din hiturile lui Marc Anthony.

Videoclip Marc Anthony - "You sang to me"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 31 martie 2015

ANULAT - Marc Anthony

Loc
Sala Palatului

Trending