Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Marc Anthony va susţine un concert la Bucureşti în 2014

Marc Anthony va concerta pentru prima dată în România pe data de 19 mai 2014, începând cu ora 19. Reprezentaţia artistului va avea loc la Bucureşti, locaţia aleasă fiind Sala Palatului.

Publicat

pe

Marc Anthony
Marc Anthony

Marc Anthony este un reprezentant de seamă al muzicii latine. Artistul, de origine portoricană şi născut în New York, a cucerit de-a lungul timpului topurile muzicale din toată lumea cu melodii precum: "No Me Ames", "I Need To Know", "You Sang to Me", "Rain Over Me", "Tragedy". Anthony este cântăreţ, actor, producător, compozitor şi producător de televiziune, fiind câştigătorul a două premii Grammy şi a patru premii Latin Grammy. Acesta a înregistrat cele mai mari vânzări de muzică salsa din toate timpurile.

Fostul soţ al lui Jennifer Lopez are la activ 11 albume de studio, cel mai recent “3.0″ a fost lansat în vara lui 2013 şi promovat prin turneul “Vivir Mi Vida World Tour”. Melodia "Vivir Mi Vida" de pe acest material a reuşit în scurt timp să ocupe prima poziţie a clasamentului Billboard Hot Latin Songs, devenind un succes asemănător cu cel avut de interpret în anul 2004.

Alături de Jennifer Lopez, a jucat în filmul "El Cantante", o dramă în care îl întruchipa pe Héctor Lavoe, legendă a muzicii salsa. În pofida despărţirii lor, Marc Anthony şi Jennifer Lopez continuă să colaboreze pe plan profesional, producând împreună emisiunea de televiziune "Q'Viva! The Chosen".

Evenimentul de la Sala Palatului va fi organizat de Vreau Bilet. Mai multe detalii despre concert şi bilete vă vom comunica în curând.

MARC ANTHONY - Valio La Pena LIVE

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 31 martie 2015

ANULAT - Marc Anthony

Loc
Sala Palatului

Trending