Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
David Garrett
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Interpol

Următoarele evenimente cu Interpol

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Interpol

Poze concert Interpol la Summer Well 2017

Urmărește galeria de poze de la concertul Interpol de la Summer Well 2017, pe Domeniul Știrbey din Buftea. Trupa a fost headlinerul primei seri, pe 12 august 2017.

Interpol

Interpol revine la Summer Well la 6 ani de la prima ediție a festivalului

Interpol este prima trupă confirmată la Summer Well 2017. Formația va concerta în cadrul festivalului la 6 ani de la concertul susținut la prima ediție Summer Well. Show-ul trupei din 2011 a fost și primul concert Interpol în România.

Interpol / Paloma Faith / Selah Sue

Paloma Faith, Selah Sue și Interpol concertează la Sziget 2015 - CONFIRMĂRI

Mai mult de 20 de nume noi au fost anunțate la Sziget Festival 2015. Aceste nume se alătura celor deja confirmate, printre care Robbie Williams, Florence and the Machine, Alt-J, Martin Garrix. O săptămână de distracție non-stop este garantată în perioada 10-17 august, la Budapesta.

Interpol - Everything Is Wrong

Interpol - Everything Is Wrong

Interpol a lansat videoclipul noului single ”Everything Is Wrong”. Piesa este extrasă de pe cel de-al 5-lea album al formației, ”El Pintor”, material lansat în septembrie 2014.

Paul Banks

Ascultă primul single de pe viitorul album solo Paul Banks (Interpol), The Base - AUDIO

Solistul de la Interpol, Paul Banks lansează un nou album solo. Materialul se intitulează Banks și va apărea pe 22 octombrie. Ca prim single, artistul a ales piesa The Base.

Paul-Banks-Interpol-sursa-foto-gigwise.com

Paul Banks (Interpol) lansează un nou album solo

Paul Banks de la Interpol a anunțat că lansează cel de-al doilea album solo, în decursul acestui an. Cel mai probabil, materialul va apărea sub pseudonimul Julian Plenti și urmează... Continuare »

Jane's Addiction

Noul album Jane’s Addiction poate fi ascultat pe iTunes inainte de lansare

Nu mai este mult timp până va avea loc lansarea oficială a primul material discografic din ultimii 8 ani semnat de Jane’s Addiction – ”The Great Escape Artist” – astfel că... Continuare »

Summer Well Festival 2011

Summer Well 2011- detalii despre acces și program!

Festivalul Summer Well 2011 îşi va deschide porţile mâine, 13 august de la ora 14.00, urmând să şi le închidă în noaptea de 14 august. Întrucât evenimentul se va desfășura... Continuare »

Festivalul Summer Well 2012

Abonamentele la Summer Well au fost puse în vânzare

Trupa Interpol este ultima confirmată în line-up ul festivalului din august. Așa cum au promis, organizatorii au anunțat punerea în vânzare a abonamentelor de acces pe Domeniul Știrbey, locul de... Continuare »

Festivalul Summer Well 2012

Prima ediție a Summer Well va avea loc pe Domeniul Știrbey din Buftea

După o perioadă de zvonuri, astăzi a fost confirmat Festivalul Summer Well ce va avea loc între 13 şi 14 august pe Domeniul Știrbey din Buftea. Domeniul Știrbey este un... Continuare »

Interpol

Interpol concertează în România!

Interpol, una dintre cele mai apreciate trupe americane de punk-rock concertează pentru prima dată în România în această vară. Evenimentul va avea loc pe 14 august 2011 în cadrul Festivaluli... Continuare »

CLOSE
CLOSE