Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Interpol concertează în România!

Publicat

pe

Interpol
Interpol

InterpolInterpol, una dintre cele mai apreciate trupe americane de punk-rock concertează pentru prima dată în România în această vară.

Evenimentul va avea loc pe 14 august 2011 în cadrul Festivaluli Summer Well de la Buftea.

Interpol a luat naștere în anul 1997 la New York, iar până în 2000 când a lansat primul disc, în componenţa trupei au avut loc o serie de modificări.

”Turn on the Bright Lights”(2000), albumul de debut, a primit încă de la lansare extrem de multe aprecieri din partea criticilor și clasări pe poziții fruntașe în clasamente muzicale importante de pe tot mapamondul. Iar “Antics” (2004), “Our Love to Admire” (2007) şi “Interpol” (2010) au confirmat calitatea muzicii pe care trupa o promovează şi talentul membrilor săi.

În cei aproape 15 ani de carieră, formația a vândut peste 2 miloane de albume şi a concertat pe scena unora dintre cele mai importante festivaluri din toată lumea.

Concertul Interpol România face parte dintr-un turneu mondial care cuprinde locații din SUA și Europa, desfășurat în perioada aprilie–septembrie 2011. Înainte de a ajunge pe plaiuri mioritice, rockerii americani vor performa la Sziget Festival, Open Air Festival și Lowlands Festival.

Detalii despre bilete vor fi comunicate în curând.

Interpol- Barricade

Trending