Urmărește-ne în Social Media

rock

Interpol

Poster eveniment Interpol

Interpol revine în România și va susține un concert la Arenele Romane din București pe 20 iunie 2023. Paul Banks, Daniel Kessler și Sam Fogarino sunt în cea mai bună formă muzicală și vor demonstra acest lucru live, într-un concert ce nu poate fi ratat. În deschidere va cânta trupa om la lună.

Bilete concert Interpol la Arenele Romane

  • Sector - 250 lei (+taxe)
  • Acces General - 200 lei (+taxe)

Interpol și-a început activitatea în 1997 la New York. "Turn on the Bright Lights"(2000), albumul de debut, a primit încă de la lansare extrem de multe aprecieri din partea criticilor și clasări pe poziții fruntașe în clasamente muzicale importante. Au urmat "Antics" (2004), "Our Love to Admire" (2007), "Interpol" (2010), "El Pintor" (2014), "Marauder" (2018) și recentul "The Other Side of Make-Believe" (2022), ce au confirmat calitatea muzicii pe care trupa o promovează.

De la începutul carierei sale, Interpol a fost departe de a face excese pe scenă și în studio, cei trei membri sunt laconici, cu instrumentale și aranjamente fără artificii sau efecte speciale, dar țintite către inimi și cu texte și mesaje psihedelice care te provoacă la meditație. Cântecele Interpol lasă ascultătorului spațiu pentru reflecție și imaginație.

om la lună a început în mai 2018 ca proiect de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată, în care chitara sau pianul completau versurile meșteșugite ale lui Doru. În toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band, cu apariții live tot mai dese.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 iunie 2023. Ref #153511

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.