BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
David Garrett
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Interpol revine la Summer Well la 6 ani de la prima ediție a festivalului

Interpol este prima trupă confirmată la Summer Well 2017. Formația va concerta în cadrul festivalului la 6 ani de la concertul susținut la prima ediție Summer Well. Show-ul trupei din 2011 a fost și primul concert Interpol în România.
Interpol

Interpol

Interpol, ”trupa care a dat reputația festivalului Summer Well” , se întoarce anul acesta în România. Formația americană de post-punk a confirmat prezența la cea de-a șaptea ediție a festivalului. Evenimentul se va desfășura în weekendul 12-13 august 2017, pe Domeniul Știrbey.

Interpol și-a început activitatea în 1997 la New York. ”Turn on the Bright Lights”(2000), albumul de debut, a primit încă de la lansare extrem de multe aprecieri din partea criticilor și clasări pe poziții fruntașe în clasamente muzicale importante. Au urmat “Antics” (2004), “Our Love to Admire” (2007), “Interpol” (2010) și ”El Pintor” (2014), ce au confirmat calitatea muzicii pe care trupa o promovează. În cei peste 15 ani de carieră, formația a vândut peste 2 miloane de albume şi a concertat pe scenele unora dintre cele mai importante festivaluri.

Ultimul disc al trupei, ”El Pintor”, este un material ce a stârnit admirația criticilor, fiind plasat în topul celor mai bune produse muzicale ale formației.

"Îndrăzneți în intenții și încrezători, băieții de la Interpol s-au întors la rădăcini și, în mare, rezultatul este sublim", a comentat Dom Gourlay de la Drowned in Sound, acesta găsind totodată o mai bună structură la noul album, comparativ cu precedentul.

Summer Well 2017 va respecta tradiția festivalului. În fiecare zi vor concerta câte 5 trupe, iar porțile se vor deschide în fiecare zi la ora 15:00. Următorul nume de pe afișul festivalului va fi anunțat pe 30 ianuarie.

Abonamente Summer Well:

  • Acces General - 195 lei + 6% taxe

Accesul copiilor la Summer Well

Copiii cu vârsta sub 12 ani au acces gratuit dacă sunt însoțiți de părinți cu bilete (un părinte cu bilet poate intra gratis cu un singur copil).

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Interpol
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fameless a lansat un nou single, "Hypocrisy" - AUDIO

Fameless a lansat o piesă nouă, intitulată "Hypocrisy". Acesta este cel de-al 3-lea single extras de pe albumul de debut...

Închide