Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Interpol revine la Summer Well la 6 ani de la prima ediție a festivalului

Interpol este prima trupă confirmată la Summer Well 2017. Formația va concerta în cadrul festivalului la 6 ani de la concertul susținut la prima ediție Summer Well. Show-ul trupei din 2011 a fost și primul concert Interpol în România.
Interpol

Interpol

Urmărește-ne pe

Interpol, ”trupa care a dat reputația festivalului Summer Well” , se întoarce anul acesta în România. Formația americană de post-punk a confirmat prezența la cea de-a șaptea ediție a festivalului. Evenimentul se va desfășura în weekendul 12-13 august 2017, pe Domeniul Știrbey.

Interpol și-a început activitatea în 1997 la New York. ”Turn on the Bright Lights”(2000), albumul de debut, a primit încă de la lansare extrem de multe aprecieri din partea criticilor și clasări pe poziții fruntașe în clasamente muzicale importante. Au urmat “Antics” (2004), “Our Love to Admire” (2007), “Interpol” (2010) și ”El Pintor” (2014), ce au confirmat calitatea muzicii pe care trupa o promovează. În cei peste 15 ani de carieră, formația a vândut peste 2 miloane de albume şi a concertat pe scenele unora dintre cele mai importante festivaluri.

Ultimul disc al trupei, ”El Pintor”, este un material ce a stârnit admirația criticilor, fiind plasat în topul celor mai bune produse muzicale ale formației.

"Îndrăzneți în intenții și încrezători, băieții de la Interpol s-au întors la rădăcini și, în mare, rezultatul este sublim", a comentat Dom Gourlay de la Drowned in Sound, acesta găsind totodată o mai bună structură la noul album, comparativ cu precedentul.

Summer Well 2017 va respecta tradiția festivalului. În fiecare zi vor concerta câte 5 trupe, iar porțile se vor deschide în fiecare zi la ora 15:00. Următorul nume de pe afișul festivalului va fi anunțat pe 30 ianuarie.

Abonamente Summer Well:

  • Acces General - 195 lei + 6% taxe

Accesul copiilor la Summer Well

Copiii cu vârsta sub 12 ani au acces gratuit dacă sunt însoțiți de părinți cu bilete (un părinte cu bilet poate intra gratis cu un singur copil).

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Interpol
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fameless a lansat un nou single, "Hypocrisy" - AUDIO

Fameless a lansat o piesă nouă, intitulată "Hypocrisy". Acesta este cel de-al 3-lea single extras de pe albumul de debut...

Închide