Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Interpol - The Rover

În anticiparea viitorului album lansat în august, trupa Interpol a lansat single-ul "The Rover", iar acum ne oferă şi un videoclip pentru această creaţie. Veţi recunoaşte câteva figuri familiare în acest clip, pe care îl puteţi viziona în articol.

"The Rover" prefaţează albumul "Marauder" care soseşte pe 24 august prin Matador Records. Acesta este de altfel primul single de pe album şi clipul său spune povestea unei persoane ciudate, o figură spirituală care se purifică în diferite medii.

Protagonistul este chiar Ebon Moss-Bachrach, cunoscut pentru serialele "Punisher" şi "Girls". Acesta se aventurează prin Mexico City, prin zonele sale urbane dens populate, dar şi în suburbiile pline de magie, mister şi mistificare. Interpol a încercat să spună povestea creării unui lider religios, a ascensiunii sale de la o figură simpatică la un guru spiritual.

Cei care îl urmăreau pe Ebon aveau să îi devină discipoli până la urmă. Promo-urile pentru acest clip au început luna trecută, când actorul a întrerupt o conferinţă Interpol în Mexic, părând să facă scandal. De fapt era un moment special gândit pentru a fi integrat în videoclip. Interpol a subliniat şi influenţele aduse de Mexic acestui clip.

"The Rover" poate fi considerat un tribut pentru Mexico City, acolo unde trupa indie rock are un număr impresionant de fani. Conferinţa de presă din iunie a fost organizată în capitala statului central american pentru a anunţa viitorul LP. Totul a fost întrerupt de o figură cu părul ciufulit şi care s-a apropiat brusc de Paul Banks, Daniel Kessler şi Sam Fogarino, membrii trupei.

Pe lângă Ebon mai apare în acel moment ciudat înregistrat live şi Gerardo Naranjo. Acesta este regizorul celebrului serial Netflix "Narcos". Interpol este o trupă considerată exponenţială pentru indie rock şi un nume mare pentru mişcarea rock revival din New York la început de mileniu. Grupul lua naştere în 1997, iar primul său album sosea în 2002.

Interpol a fost prima trupă confirmată pentru Summer Well 2017, concertând la Domeniul Stirbey vara trecută. De altfel muzicienii au inaugurat Summer Well, cântând şi la prima ediţie, cu 7 ani în urmă.

Citește mai multe despre Interpol
Videoclipuri cu Interpol
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE