Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Interpol - Everything Is Wrong

Interpol a lansat videoclipul noului single ”Everything Is Wrong”. Piesa este extrasă de pe cel de-al 5-lea album al formației, ”El Pintor”, material lansat în septembrie 2014.

Interpol a revenit după o pauză de 4 ani cu un album apreciat de critici. Noul disc ”El Pintor”, de pe care este extrasă piesa ”Everything Is Wrong”, este un material ce a stârnit admirația, fiind plasat în topul celor mai bune produse muzicale ale formației.

"Îndrăzneți în intenții și încrezători, băieții de la Interpol s-au întors la rădăcini și, în mare, rezultatul este sublim", a comentat Dom Gourlay de la Drowned in Sound, acesta găsind totodată o mai bună structură la noul album, comparativ cu precedentul.

Recenziile pozitive s-au reflectat și în vânzări, ”El Pintor” plasându-se pe prima poziție în US Top Alternative Albums (Billboard) și pe poziția a 2-a în US Top Rock Albums (Billboard).

Tracklist Interpol - ”El Pintor”

 1. "All the Rage Back Home"
 2. "My Desire"
 3. "Anywhere"
 4. "Same Town, New Story"
 5. "My Blue Supreme"
 6. "Everything Is Wrong"
 7. "Breaker 1"
 8. "Ancient Ways"
 9. "Tidal Wave"
 10. "Twice as Hard"

Deluxe edition: +

 1. "Malfeasance"
 2. "Slow Hands" (live at the Brixton Academy)

Interpol și-a început activitatea în 1997 la New York. ”Turn on the Bright Lights”(2000), albumul de debut, a primit încă de la lansare extrem de multe aprecieri din partea criticilor și clasări pe poziții fruntașe în clasamente muzicale importante. Au urmat “Antics” (2004), “Our Love to Admire” (2007) şi “Interpol” (2010), ce au confirmat calitatea muzicii pe care trupa o promovează. În cei peste 15 ani de carieră, formația a vândut peste 2 miloane de albume şi a concertat pe scenele unora dintre cele mai importante festivaluri.

Interpol a concertat pentru prima oară în România pe 14 august 2011, în cadrul festivalului Summer Well.

Citește mai multe despre Interpol
Videoclipuri cu Interpol
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE