Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Down

Următoarele evenimente cu Down

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Down

Down - We Knew Him Well - VIDEOCLIP

Pe 13 mai 2014, Down a lansat un nou EP, intitulat "Down IV - Part Two", care este continuarea primei părți ce a ieșit pe piață în septembrie 2012. Primul single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa "We Knew Him Well" și poate fi urmărit mai jos.

Down a lansat piesa "We Knew Him Well" - AUDIO

Pe 13 mai 2014, Down lansează un nou EP, intitulat "Down IV - Part Two", care este continuarea primei părți ce a ieșit pe piață în septembrie 2012. Primul single de promovare este "We Knew Him Well".

DOWN

Down a lansat clipul Witchtripper - VIDEO

Down a lansat videoclipul piesei Witchtripper pe care il puteti urmari mai jos. Melodia face parte de pe noul EP, intitulat The Purple, lansat pe 18 septembrie.

DOWN

Down oferă spre audiție noul EP, The Purple - AUDIO

Cu câteva zile înaintea lansării programate, trupa lui Phil Anselmo, Down a oferit spre audiție cele șase piese ce formează EP-ul The Purple.

CLOSE
CLOSE