Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Down oferă spre audiție noul EP, The Purple - AUDIO

Cu câteva zile înaintea lansării programate, trupa lui Phil Anselmo, Down a oferit spre audiție cele șase piese ce formează EP-ul The Purple.
DOWN

DOWN (foto: Danin Drahos)

Cu câteva zile înaintea lansării programate, trupa lui Phil Anselmo, Down a oferit spre audiție cele șase piese ce formează EP-ul The Purple. Dezvăluirea a fost făcută în exclusivitate pe Billboard.com, fiind cea mai rapidă cale de a atrage atenția fanilor.

DOWN

DOWN (Foto: Danin Drahos www.facebook.com)

Se pare că formatul EP (și nu un disc de 12 piese) este cel mai potrivit pentru membrii Down. Nu e nevoie de piese de umplutură și le oferă mai multă libertate în creație. Alte trei EP-uri sunt programate pentru perioada următoare, fiecare putându-se dezvolta independent, formația putând schimba stilul și viteza de la unul la altul.

Lansarea EP-ului Down IV Part I – The Purple va avea loc oficial pe data de 18 septembrie. Titlul nu este unul oficial potrivit celor spuse de liderul Phil Anselmo. Acesta dorește ca muzica să fie singura care comunică și care să fie judecată de către ascultători.

Down va începe simultan cu lansarea și un turneu american ce cuprinde momentan 11 locații. În vara anului următor trupa va vizita Europa cu ocazia unor festivaluri. Poate că Phil Anselmo și colegii săi nu se vor abate de la un drum prin România, festivaluri tot vor fi...

Ascultă Down IV Part I - The Purple EP

via Billboard.com

Citește mai multe despre Down
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jaya the Cat cântă la Atelierul de Producție din București

Trupa olandezo-americană Jaya the Cat revine după doi ani la Bucureşti pentru un concert la Atelierul de Producție pe 6...

Închide