Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Down oferă spre audiție noul EP, The Purple - AUDIO

Cu câteva zile înaintea lansării programate, trupa lui Phil Anselmo, Down a oferit spre audiție cele șase piese ce formează EP-ul The Purple.
DOWN

DOWN (foto: Danin Drahos)

Cu câteva zile înaintea lansării programate, trupa lui Phil Anselmo, Down a oferit spre audiție cele șase piese ce formează EP-ul The Purple. Dezvăluirea a fost făcută în exclusivitate pe Billboard.com, fiind cea mai rapidă cale de a atrage atenția fanilor.

DOWN

DOWN (Foto: Danin Drahos www.facebook.com)

Se pare că formatul EP (și nu un disc de 12 piese) este cel mai potrivit pentru membrii Down. Nu e nevoie de piese de umplutură și le oferă mai multă libertate în creație. Alte trei EP-uri sunt programate pentru perioada următoare, fiecare putându-se dezvolta independent, formația putând schimba stilul și viteza de la unul la altul.

Lansarea EP-ului Down IV Part I – The Purple va avea loc oficial pe data de 18 septembrie. Titlul nu este unul oficial potrivit celor spuse de liderul Phil Anselmo. Acesta dorește ca muzica să fie singura care comunică și care să fie judecată de către ascultători.

Down va începe simultan cu lansarea și un turneu american ce cuprinde momentan 11 locații. În vara anului următor trupa va vizita Europa cu ocazia unor festivaluri. Poate că Phil Anselmo și colegii săi nu se vor abate de la un drum prin România, festivaluri tot vor fi...

Ascultă Down IV Part I - The Purple EP

via Billboard.com

Citește mai multe despre Down
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jaya the Cat cântă la Atelierul de Producție din București

Trupa olandezo-americană Jaya the Cat revine după doi ani la Bucureşti pentru un concert la Atelierul de Producție pe 6...

Închide