Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Down - We Knew Him Well - VIDEOCLIP

Pe 13 mai 2014, Down a lansat un nou EP, intitulat "Down IV - Part Two", care este continuarea primei părți ce a ieșit pe piață în septembrie 2012. Primul single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa "We Knew Him Well" și poate fi urmărit mai jos.

Phil Anselmo (ex-Pantera) și colegii lui au înregistrat noul materialul în studioul Nodferatu's Lair, improvizat chiar în casa lui Anselmo, iar de producția lui s-a ocupat Michael Thompson, Anselmo și Down. Pentru promovarea EP-ului, Down a plecat într-un turneu nord american alături de formațiile Black Label Society și Devil You Know.

Se pare că formatul EP (și nu un disc de 12 piese) este cel mai potrivit pentru membrii Down. Nu e nevoie de piese de umplutură și le oferă mai multă libertate în creație. Al treilea EP este programat pentru perioada următoare, fiecare putându-se dezvolta independent, formația putând schimba stilul și viteza de la unul la altul. Phil Anselmo dorește ca muzica să fie singura care comunică și care să fie judecată de către ascultători.

Cunoscut pentru activitatea sa alături de Pantera, Philip Anselmo a lansat în iulie 2013 primul album solo din carieră. Acesta poartă numele “Walk Through Exits Only” și este distribuit prin intermediul propriei case de discuri Housecore Records (MRI/Megaforce) sub licență Season of Mist.

Down - "We Knew Him Well"

Tracklist "Down IV - Part Two":

  • Steeple
  • We Knew Him Well
  • Hogshead/Dogshead
  • Conjure
  • Sufferers Years
  • Bacchanalia

Citește mai multe despre Down
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Blaj aLive 2014: noi confirmări și facilități de camping

Aria Urbană, IMPEX, The Speakers, AnySound și Verde completează programul Scenei Mari de la Blaj aLive în cele două zile...

Închide