Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Down a lansat clipul Witchtripper - VIDEO

Down a lansat videoclipul piesei Witchtripper pe care il puteti urmari mai jos. Melodia face parte de pe noul EP, intitulat The Purple, lansat pe 18 septembrie.
DOWN

DOWN (foto: Danin Drahos)

Trupa lui Phil Anselmo (ex-Pantera), Down, a lansat videoclipul noului single Witchtripper, care poate fi urmărit mai jos. Melodia este extrasa de pe EP-ul, The Purple, apărut pe piață în data de 18 septembrie.

DOWN

DOWN (Foto: Danin Drahos www.facebook.com)

Se pare că formatul EP (și nu un disc de 12 piese) este cel mai potrivit pentru membrii Down. Nu e nevoie de piese de umplutură și le oferă mai multă libertate în creație. Alte trei EP-uri sunt programate pentru perioada următoare, fiecare putându-se dezvolta independent, formația putând schimba stilul și viteza de la unul la altul. Titlul nu este unul oficial potrivit celor spuse de liderul Phil Anselmo. Acesta dorește ca muzica să fie singura care comunică și care să fie judecată de către ascultători.

Down va începe simultan cu lansarea și un turneu american ce cuprinde momentan 11 locații. În vara anului următor trupa va vizita Europa cu ocazia unor festivaluri. Poate că Phil Anselmo și colegii săi nu se vor abate de la un drum prin România, festivaluri tot vor fi…

Tracklist Down IV - The Purple

  1. Levitation
  2. Witchtripper
  3. The Misfortune Teller
  4. The Curse Is A Lie
  5. Open Coffins
  6. This Work Is Timeless

Citește mai multe despre Down
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Liderul formației Electric Light Orchestra lansează un nou album solo - VIDEO

Liderul formatiei Electric Light Orchestra, Jeff Lynne, va lansa al doilea album solo intitulat Long Wave. Primul videoclip de promovare...

Închide