Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Down a lansat clipul Witchtripper - VIDEO

Down a lansat videoclipul piesei Witchtripper pe care il puteti urmari mai jos. Melodia face parte de pe noul EP, intitulat The Purple, lansat pe 18 septembrie.

Publicat

pe

DOWN
DOWN │ FOTO: Danin Drahos www.facebook.com

Trupa lui Phil Anselmo (ex-Pantera), Down, a lansat videoclipul noului single Witchtripper, care poate fi urmărit mai jos. Melodia este extrasa de pe EP-ul, The Purple, apărut pe piață în data de 18 septembrie.

DOWN

DOWN │ FOTO: Danin Drahos www.facebook.com

Se pare că formatul EP (și nu un disc de 12 piese) este cel mai potrivit pentru membrii Down. Nu e nevoie de piese de umplutură și le oferă mai multă libertate în creație. Alte trei EP-uri sunt programate pentru perioada următoare, fiecare putându-se dezvolta independent, formația putând schimba stilul și viteza de la unul la altul. Titlul nu este unul oficial potrivit celor spuse de liderul Phil Anselmo. Acesta dorește ca muzica să fie singura care comunică și care să fie judecată de către ascultători.

Down va începe simultan cu lansarea și un turneu american ce cuprinde momentan 11 locații. În vara anului următor trupa va vizita Europa cu ocazia unor festivaluri. Poate că Phil Anselmo și colegii săi nu se vor abate de la un drum prin România, festivaluri tot vor fi…

Tracklist Down IV - The Purple

  1. Levitation
  2. Witchtripper
  3. The Misfortune Teller
  4. The Curse Is A Lie
  5. Open Coffins
  6. This Work Is Timeless
Comentează

Trending