Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Down a lansat piesa "We Knew Him Well" - AUDIO

Pe 13 mai 2014, Down lansează un nou EP, intitulat "Down IV - Part Two", care este continuarea primei părți ce a ieșit pe piață în septembrie 2012. Primul single de promovare este "We Knew Him Well".

Publicat

pe

Trupa lui Phil Anselmo (ex-Pantera), Down, a lansat un nou single, "We Knew Him Well", ce poate fi ascultat pe InfoMusic. Melodia este extrasa de pe EP-ul, "Down IV - Part Two", ce va apare oficial pe 13 mai. Materialul a fost imprimat în studioul Nodferatu's Lair și este produs de Michael Thompson, Anselmo și Down.

Se pare că formatul EP (și nu un disc de 12 piese) este cel mai potrivit pentru membrii Down. Nu e nevoie de piese de umplutură și le oferă mai multă libertate în creație. Al treilea EP este programat pentru perioada următoare, fiecare putându-se dezvolta independent, formația putând schimba stilul și viteza de la unul la altul. Phil Anselmo dorește ca muzica să fie singura care comunică și care să fie judecată de către ascultători.

Pentru promovarea EP-ului, Down va pleca într-un turneu nord american alături de formațiile Black Label Society și Devil You Know. Fanii din România vor avea ocazia să-l vadă pe Phil Anselmo dar și pe Zakk Wylde, liderul Black Label Society, pe 24 martie în blockbuster-ul Metal All Stars, care va avea loc la Romexpo.

Down - "We Knew Him Well"

Tracklist "Down IV - Part Two":

  • Steeple
  • We Knew Him Well
  • Hogshead/Dogshead
  • Conjure
  • Sufferers Years
  • Bacchanalia

Trending